Отчет на набор 2003 - 12

• 10 895
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
И за други неща е така. Като си науми нещо - край! Скорпионска му работа!
Да потвърдя за скорпиончетата, нали и аз си отглеждам едно Simple Smile Като цяло ми е много добър и послушен, но заинати ли се, няма оправия. Определено сега се разбираме по-лесно от колкото като беше на 2-3 години, но все още се случва да направи някоя сценка и да се тръшне за нещо.
Относно несамостоятелността, само мога да се подпиша под написаното от Лого5ка. Румен е същият. Всичко може да прави сам (и го прави в градината), но в къщи редовна реплика е "не мога сам".
Е, ако трябва да се облече, за да излезем на разходка е много бърз, но сутрин преди градина все не може и все аз трябва да го обличам. Леко избирателно е това "не можене" Wink

# 91
  • Русе
Изтървала съм новата тема  ooooh!
И моето е инат.По-скоро беше.Последно време се е кротнал,дори госпожите не се оплакват  Praynig
Вкъщи не иска да прави нищо сам.Не можел.А как се оправя на градината?Вчера сам си бърсал дупето на градината  ooooh! Sick Няма да обеснявам какво беше после.
Бързо оздравяване на болните набори  Hug

# 92
             Ох- този инат. Като ви слушам все едно говорите за едно и също дете. Май си е от възраста. Тази сутрин така се ядосах и я заплаших, че няма да я взема от дестката градина. Много трудно я вдигам от леглото сутрин- лежи до последния момент. После си забравила куклата и т.н. до входа на градината. Сега ще ме държи до довечера. Днес почнах да давам 3-я курс на респивакса.

# 93
Май си е от възраста.
Абе ние все с това се успокояваме. Криза на първата година, на втората година, на третата.... край нямат кризите май Laughing

# 94
И Ники е голям инат напоследък и май не е от бебето, защото още не се е родило. Но от около 2 седмици иска да се облича сам и врещи ако решиш да му помагаш. Не че и преди не можеше, но му беше по-лесно аз да го правя. Сега бил голям и трябвало сам. И зъбите сам си мие, но после и аз подхващам четката, да съм сигурна, че са измити както трябва.

За снахата още не съм се замислила, сега на първо време имам да се тревожа как ще се приемат взаимно с бебето, после и тях ще ги мисля. Засега е много ентусиазиран, дано не си остане с голия ентусиазъм  Praynig

Сутринта ми се наложи да обяснявам, че не е смешно, а е обидно да кажеш на някой "лайно"  Embarassed Уж разбра, и толкова невинно попита "А ако може ли?", че се чудих да се смея ли или да плача.

# 95
И ние сме инат, но добре че аз съм по-инат Mr. Green, та не може да ми се налага, но се налага на баща си, от което аз много се дразня, защото ми разваля дисциплината #Cussing out.

Да се оплача ние днес сме болни, с температура и си е лепнала бронхит. Сега е при свеки, но не се радва, защото я боляло навсякъде и е отпаднала.

# 96
  • Бу-у-урга-а-ас
ГалаМа, оздравявайте бързо. Етиа и вие.
Крис тази вечер заминава на село при баба си. Аз имам да уча за един важен изпит и ще зачезна от форума. Стискайте ми палци да се представя добре, защото е за една хубава работа  Peace Flutter

Сутринта ми се наложи да обяснявам, че не е смешно, а е обидно да кажеш на някой "лайно"  Embarassed Уж разбра, и толкова невинно попита "А ако може ли?", че се чудих да се смея ли или да плача.
hahaha Joy
Смехория

# 97
Лого5ка, ще стискаме палци, разбира се fingerscrossed
galaMa, бързо оздравяване на Сави Hug

# 98
galaMa ,бързо оздравяване  на малката Hug

Лого5ка , стискаме палци ...и успех  Simple Smile

# 99
  • София
Благодаря момичета!
Дано да ни се размине този път.
Сега се гледат с баба си вкъщи, тя каза, че бил добре - само от време на време прокашлял.

Вчера даваха нещо по телевизията за раждане и аз веднага подхванах разговорът с него(и преди сме говорили, но май е забравил) - ами човекът се засрами и ми отговаряше с по една дума. За интерес и задаване на въпроси въобще не може да става дума. Много ме изненада.

# 100
  • гр.Варна
Май си е от възраста.
Абе ние все с това се успокояваме. Криза на първата година, на втората година, на третата.... край нямат кризите май Laughing
ДА А ПОСЛЕ КРИЗАТА НА ПУБЕРТЕТА. Май за ината няма възраст.Аз съм на 31 и съм си същото голямо говедо като на 4

# 101
Май си е от възраста.
ДА А ПОСЛЕ КРИЗАТА НА ПУБЕРТЕТА. Май за ината няма възраст.Аз съм на 31 и съм си същото голямо говедо като на 4
Joy
Днес бяхме на първия урок по пиано. Какво да ви кажа - средна хубост! От една страна се държа доста добре, като за него, от друга май си е малък още, но голям мерак имам, ей! Laughing
Лого5ка, успех!

# 102
Аз май съм първата отговорила с опцията, че ината не е свързан с бебето(в случав с по-малкото братче).
Тя си е инатливичка от малка.
Напоследък е по-осезаемо-да, има връзка с ревността, но не е новост така или иначе.
За разлика от брат си обаче, чува какво й се говори, и има шанс за убеждение и споразумение.
При барт й такъв шанс НЕМА! То си овен и толкоз!
Сега се инати за ставане и обличане сутрин, мотка се за всяко нещо, въпреки че ни вижда изнервени до крайна степен; ината й граничи с мазохизъм Crazy Понякога като си науми да вземе или направи нещо, няма спирка...абе ужас. Ама е само понякога. И вече не само реве и се тръшка, ами и отговаря, досжжда с молби, с тропкане на крака и заемки от наши изречения спрямо тях двамата....
Наскоро нещо не й позволявах, а тя ми заяви:"Майките трябва да позволяват на децата си, защото ги обичат!" ooooh!

Лого5ка, стискам палци! УСпех, разбий ги, скрий им топката! Hug

# 103
Дами, мога ли да се включа при вас?  Blush

Дъщеря ми /4г.7м./ е голям инат. Овенска й работа.
За всичко се инати и не отстъпва, рогачът му с рогач.
Онзи ден искаше да й пусна филмче. Питам я кое, а тя отговаря - "Литл МърмИд" Crazy т.е. "Малката русалка". Ей, сигурно милион пъти съм й казвала правилното произношение, но тя се инати и си знае нейното - Мърмид, та Мърмид. Crazy
Ако се опитам да й се скарам, ме парира с думите - "не можеш да ми говориш така!" и "остави ме, както искам АЗ, така ще говоря!" Брей! Laughing

Зъбите не дава да й мия, но все по-често иска да я храня в устата и да я обличам.

Да ви питам, срамуват ли се децата ви от представителите на другия пол?
Дъщеря ми преди няколко дни ми каза, че от всичките ни приятели мъже я било срам, само от баща й не - нищо, че е мъж.

Тази вечер много се смях, защото ме попита - "моята баща как се казваше"? Joy
Вероятно смята, че всички думи, завършващи на "а" са в ж.р. Laughing

# 104
  • София
Да ви кажа, колкото и да се ежа и зъбя, май ще съм мила, сладка, нежна и добра свекърва (евентуално-скромна, но не е сигурно).  Laughing Ако съдя по снощната си реакция, когато Иво ми съобщи следната новина:

Той: Мамо, пък ти знаеш ли, че Г. (най-добрият му приятел, с когото са в една група в градината) си е хванал гадже? (тази дума досега не я беше вкарвал в употреба)
Аз: Така ли? И кой му е гадже?
Той: Г....... (казва ми името на момиченцето)
Аз: Ами добре.
Кратка пауза.
Той: Мамо, мисля, че ще трябва и аз да си хвана гадже тогава.
Аз: А ти избрал ли си си кой да ти бъде гадже?
Той: Да Й. (името изречено в умалително-умилителна форма). Тя е много красива. И е по-добра от всички други.
Аз: А ти играеш ли си с нея в градинката?
Той: Да, много си играя.
Аз: А тя харесва ли да си играе с теб?
Той: Да, много харесва.

И като ми стана едно мило, такова..... Много го гушках и много го целувах. Какви неща го вълнуват вече......  Grinning
Една потенциално зла свекърва сигурно щеше да направи опит да му избие всякакви такива миси от главата Close, но не и аз Flutter. Та затова си мисля онези работи, дето ги написах в началото.  Laughing
Апропо, изборът е добър. Одобрявам. Момиченцето е много красиво, нежно, лъчезарно-абсолютна сладурана. Grinning

Той и в предишната градина си беше харесал едно момиченце, за което щеше да се жени. Мъже.....

Общи условия

Активация на акаунт