Отчет на набор 2003 - 12

• 10 869
  • 307
  •   1
Отговори
# 60
  • с/у ОколоМръсТното
irka, и аз баш не съм в час, но ви пожелавам лек път и много сбъднати мечти!
Кураж   bouquet

# 61
Ирка, много късмет ви желая и аз!
Дано бързо и лесно да се адаптирате.

Доня Туфиня, към САЩ хукнаха.

# 62
  • София
Късмет, Ирка!

# 63
Успех и аз ви пожелавам, Ирка!
Групата на малчо са по "Моливко" и той е много впечатлен от "нашия приятел Моливко". Миналата година бяха по "Изкуства", дадоха ни да ги режем и го прегледах набързо. После установих, че не е подходящ поне за сина ми, защото той още не натиска много като пише и рисува и се получават едни къдравини. Crazy А листата са гланцирани и решената оцветена задача изглежда много неубедително.  Rolling Eyes Пък да не говорим, че можеха повече да се постараят с рисунките и Фотошопа.
За "Моливко" - по-добре се получават задачите с молив, даже и две "Браво" има вътре. Иначе за много от рисунките вътре имам дежаву.  Sunglasses

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 15:59 от Памполина

# 64
  • Вече в моята си приказка...
Ирка, късмет в новата страна!

Да, и ние сме с "Моливко", и миналата година бяхме със специализиран учебник за възрастта, но незнам на кое издателство беше тогава.

# 65
Привет и от нас. Нямам време през седмицата да вляза и да чета, ама сега използвам намалението, докато спи малкия Tired
В четвъртък го взех кашлящ и в петък вече с лека хрема, но в момента имам голям проблем - не иска да си духа носа и всичко шмърка навътре ooooh!. Като каже НЕ и край...как ли не го убеждавам, но той е категоричен. Просто ми къса нервите здраво и тича при баща си да се лигави Rolling Eyes
Ние на 13-ти ще имаме родителска среща, пък да видим нас как ще ни сурвакат Rolling Eyes #Crazy...нещо съм се настроила да се карам Twisted Evil #2gunfire
В момента му давам Марсианци и по 1 ампула Вит. С, че нали е злояд и не кусва плодове ooooh! ooooh!

От другата седмица вече е на плуване, но ще пропусне, докато му мине кашлицата.

В петък сутринта обяснявах какво означава "идиот" Shocked

Ирка, приятен и безавариен път и много късмет Peace

# 66
Честит празник на всички Викторовци и Виктории!

# 67

В петък сутринта обяснявах какво означава "идиот" Shocked
Това няма нужда да го обяснявам Blush Всяка сутрин го чуват от мен в колата, колкото и да се опитвам да не се карам на идиотите по пътя. Та Кейти много сполучливо го използва в случаите, когато аз се въздържам  Embarassed Е, обяснявам, че малките деца не бива да казват такива работи и тя вече шепне :"глупав такъв" Tired Обаче няма как, факт е, че по пътищата идиоти много....

# 68
Ирка, късмет в новата страна!

Heart Eyes  Peace И бързо адаптиране!!!

# 69
Даже се самонаказа, но не отстъпи. Ей, такъв инат съм родила, че #Crazy
Мислех си, че ще го моделирам, но характера му е заложен и вече се предавам. Има ли мами с такива инатливи деца? Как се справяте?
Същата работа ...Аман..От няколко дни така ми лази по нервите:хленчи,не слуша,беснее.След всяка моя дума прави точно обратното.Започнах да го наказвам сериозно и да му се карам строго.Досега бяхме на разговори и молби,ама ефект нулев. ooooh!

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 11:13 от ДесиХ2

# 70
Същата работа ...Аман..От няколко дни така ми лази по нервите:хленчи,не слуша,беснее.След всяка моя дума прави точно обратното.Започнах да го наказвам сериозно и да му секарам строго.Досега бяхме на разговори и молби,ама ефект нулев. ooooh!
И у нас е същото.  ooooh!

# 71
# 72
  • Бу-у-урга-а-ас
И аз искам от другата страна на Океана  Crazy Очакваме презокеанско включване.

Вчера гледахме "Мумията". Бяхме на гости в сестра ми и всички искаха да го гледат. Опитвах се да крия очите на Кристиян на някои сцени, а той много възмутено взе да ми обяснява: "Мамо, това е художествена измислица, остави ме да гледам и да се забавлявам." Зет ми се стъписа и го пита на колко години е, а Крис със същия възмутен тон "Вече съм почти на четири"  Joy hahaha
От сега се почна, а като стане на 13 и нагоре... Crazy

# 73
Вчера гледахме "Мумията". Бяхме на гости в сестра ми и всички искаха да го гледат. Опитвах се да крия очите на Кристиян на някои сцени, а той много възмутено взе да ми обяснява: "Мамо, това е художествена измислица, остави ме да гледам и да се забавлявам." Зет ми се стъписа и го пита на колко години е, а Крис със същия възмутен тон "Вече съм почти на четири"  Joy hahaha
От сега се почна, а като стане на 13 и нагоре... Crazy
И на Дани му беше много интересно и каза,че не го е страх,но щял сигурно да ги сънува мумиите. Laughing

# 74
Косьо отдавна гледа с баща си Мумията - само че ние го наричаме "дядо Яго" Joy!

Общи условия

Активация на акаунт