Баба Зима се задава,АВГУСТинчето все по-палаво става!

• 12 134
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
А що се отнася до газта- Аз съм силно против.
Знам,че е супер удобно,лесно и по-евтино,но откакто горяхме с газова бутилка,просто имам силен страх.Макар,че като сме на гости на нашите там майка ми си готви на газ,ама да е глух дявола.....

# 196
Момичета имам един въпрос?
Тази ваксина Хемофилус инфлуенце първи прием ли ще правите,или сте правили и това са реимунизации?Защото май съм чела,ако не греша,че първите приеми трябва да бъдат,докато бебоците са на няколко месеца.

Ако не се лъжа това е включено в Тетракт Хиб ваксината, която се слага 2,3 и 4 месец и на година и нещо има реимунизация.

И аз съм така-лекувам се с шоколад    Mr. Green
Аз пък ям сладко

# 197
  • гр.София
Мис,не толкова страшно,приличам на човек.Пък и шапките за какво са Wink

Да си кажа,пък дано розовата шапка да не прочете,-Наско на Ели78 с жабото и елека е м-м-м ...Heart Eyes

# 198
пак съм аз smile3534

и аз изпитвам ужас от газ. за това като заживяхме с мъжо изхвърлих газовата им печка.
наскоро на мой братовчет на жена му сестра дълга и широка се задуши в банята от газов бойлер. сега едногодишното й детенце обикаля по България да го гледат роднини. този месец е тук и наскоро бях да го видя. отнесох му дрешки и играчки, но нищо не може да замени майчината обич. Голяма трагедия!!!

# 199
Май ще трябва да отстъпя за газовата печка....,ама като ви чета може и да не го приемам толкова болезнено. Thinking не че сме тръгнали да я купуваме-най-вероятно на пролет,ама от сега сме се зачекнали.. ooooh!

Мама Иги-и аз не си падам по разправии и бих казала на педито,че ваксината ще ми я даде приятелка и за това няма да я закупя от нея за 80 лв. Или някаква подобна благородна лъжа с която да запазя добрите отношения.Въпреки,че си заслужава скандала ,ако наистина иска да ви натовари с 20 лева, и то точно вас. Целувки.
Блан-и на мен ми се е случвало това с четката ама не си отрязах косата ,а дърпах докато я накъсах-косъм по косъм. Sick Ама при теб явно е било по-жестоко. Ти си слабичка и готина и според мен ще ти отива много къса коса.А и вчера гледах по ТВ-то,че като си отрежеш косата премахваш негативните неща,които са се натрупали  Peace И вярвам в това-аз преди години,като бях 47кг ходих само с къса коса.Нон стоп се подстригвах и това много ми покачваше тонуса.

# 200
Милена, и аз казвам "за" газта. Готвя на газ почти откакто сме женени / 9 г/, колата също ни е на газ. Когато някога се наложи да сменим печката, задължително и фурната ще искам да ни е на газ Peace Бутилката ни е в шкаф, но не мирише, изключително рядко се случва и то когато ще свършва газта. С една бутилка караме няколко месеца, а аз готвя почто всеки ден. Просто не мога да си представя да готвя само на ток - струва ми се супербавно. Дано скоро ни газифицират, за да си преформим и парното. Вече трета година тръбите са до съседната улица, при нас кога ще дойдат не знам Thinking

# 201
Здравейте и от бълхясалите  Cry
Съвсем не ми остава време за тук с тези гадинки  Cry Оказа се, че след пръскането вечерта открих една жива гад и да ви кажа честно направо изпаднах в ужас  smile3511 От фирмата ни казаха да се оглеждаме тези дни и ако има още ще издърпат по-напред второто пръскане. Абе вече имам чувството, че скоро няма да заживеем спокойно - само се взираме навсякъде и редовно се проверяваме за пъпки /ама то при мен не може да се разбере дали имам нови защото общо взето няма празно местенце където да ме ухапят  Cry/. Снощи изпръскахме в кухнята /където намерих живата/ един флакон райд, пък да видим сега  Thinking А де не ви казвам какво пране и гладене съм му ударила тези дни, и като си представя, че след второто пръскане пак ще го правя ми се завива свят  ooooh!

Честито на лелите, на които съм пропусанала да честитя   bouquet
Адрианска да ти е жива и здрава принцеската  newsm59

Мамо Иги ако знаеш аз как се ядосах като прочетох колко ти иска педито за ваксината. Сега помолих татито да се обади в Търговска лига - там е 62, 58 лв. Имай предвид, че педито ти най-вероятно я взима от там, а там всички лекари ползват отстъпка - значи за нея е още по-евтина  #Cussing out Ако ти и май Elwing питаше за нея  newsm78 няма проблем утре след работа татито да мине и да ви я вземе - а и щом живееш до гарата, не си ни далече. Пишете ЛС, ако искате  Peace Hug

Тази ваксина Хемофилус инфлуенце първи прием ли ще правите,или сте правили и това са реимунизации?Защото май съм чела,ако не греша,че първите приеми трябва да бъдат,докато бебоците са на няколко месеца.

Ако не се лъжа това е включено в Тетракт Хиб ваксината, която се слага 2,3 и 4 месец и на година и нещо има реимунизация.

аз пък не разбрах коя е тази ваксина  Embarassed Embarassed Embarassed

# 202
за Пентаксима само да кажа, на мен преди ми го купи служител на търговска лига с около 10 лв. по-малко от търговската цена, така че Мамо Иги, VST е права че повечко те товари JP-to, а да не говорим че Търговска май имаха доставка и по домовете, но не си спомням линка, утре ще потърся и ще пиша ако искаш

# 203
  • София
Привет отново! Hug
Ивчо днес имаше много емоционално наситен ден - бяхме на д-р, където опищя п-ката все едно го колят Tired Вече е 13,3кг Embarassed Embarassed Embarassed После имахме скъпи гости - Дари и Велмар, тичащи по задачки и минаващи през наше село. Ще сложа снимки  Wink , ама по-късно или утре. Много бяха сладки и пощуряха дружно. Ивчо след това обаче отказа да яде и беше много неспокоен - явно любовна мъка го тресеше  Joy, сега спи изтощен Laughing
Блан, много кофти номер си си извъртяла сама Tired
Вст, дано няма нужда от второ пръскане Praynig Peace За ваксината - питах само за цената информативно, имам и аз откъде да поръчам на цени на едро, но ти благодаря за предложението Hug Heart Eyes
Ира78, ние сме си почнали ваксината с/у хемофилус от 2рия м - биеха му я заедно с ДТКто от ЗК Peace Акт хиб купувах (май така се водеше) Rolling Eyes , но сега решихме, за да него бодат този месец само с полио, пък следващия сдругите, да взема Пенаксим.

# 204

Rolling Eyes и аз също неразбрах  Wink
Vst,ама и вие се намъчихте,дано тази да е последната и да му се види края,че баси и ужаса  Sad
Бланк,знаех си,че ще си добре бе мила,само се шашкаш,то хубавото си е хубаво,па макар и с малко отрязана коса   smile3534 smile3534
Елена,да пишеш какво стана на прегледа,нали беше за сряда  Rolling Eyes
Валка как сте мъжо?Надявам се вече всикчко да ок  Peace
Днес няма какво да правя и яко ви досаждам,а  Mr. Green,а и детето ме слуша и аз съм като черна станция  Crazy

# 205
  • София

Rolling Eyes и аз също неразбрах  Wink
Бланк,знаех си,че ще си добре бе мила,само се шашкаш,то хубавото си е хубаво,па макар и с малко отрязана коса   smile3534 smile3534
Елена,да пишеш какво стана на прегледа,нали беше за сряда  Rolling Eyes
водят я протвоменингитна, но не е баш това, тая бактерия причинява и др. болести. Има я
в Пентаксима Peace 
за Блан съм съгласна  Wink Heart Eyes  bouquet
и за Елена се сещах също  Peace
и честит ти аватар  Peace

# 206
А, хич няма и да минем без още едно пръскане - а и след това което преживяхме аз съм съгласна и на още 5. От фирмата казаха, че задължително трябва да пръскат пак след 2 седмици, защото след толкова горе долу се излюпвали яйцата им   Crazy

А аз забравих да честитя новата прическа на Blanc  Wink - е, сега вече задължително трябва да се снимате двете със София, че да ви се порадваме  Heart Eyes

Гъбка снимката е уникална - да са ти живи и здрави сладките мишлета  Hug

# 207
  • София
Ами мина прегледа, видя се сакчето, всичко е наред.
Освен едно, но сега не ми се говори  Cry

# 208
  • по света
Защо си така отчаяна да не са близнаци Wink

# 209
  • Бургас
Защо си така отчаяна да не са близнаци Wink
elen@ дано не е сериозно,това за което говориш. Ама и аз съм една,сега такова любопитство ме гризе smile3506..........

Общи условия

Активация на акаунт