Знам,че е супер удобно,лесно и по-евтино,но откакто горяхме с газова бутилка,просто имам силен страх.Макар,че като сме на гости на нашите там майка ми си готви на газ,ама да е глух дявола.....

не че сме тръгнали да я купуваме-най-вероятно на пролет,ама от сега сме се зачекнали..
Ама при теб явно е било по-жестоко. Ти си слабичка и готина и според мен ще ти отива много къса коса.А и вчера гледах по ТВ-то,че като си отрежеш косата премахваш негативните неща,които са се натрупали
И вярвам в това-аз преди години,като бях 47кг ходих само с къса коса.Нон стоп се подстригвах и това много ми покачваше тонуса.
Бутилката ни е в шкаф, но не мирише, изключително рядко се случва и то когато ще свършва газта. С една бутилка караме няколко месеца, а аз готвя почто всеки ден. Просто не мога да си представя да готвя само на ток - струва ми се супербавно. Дано скоро ни газифицират, за да си преформим и парното. Вече трета година тръбите са до съседната улица, при нас кога ще дойдат не знам

Оказа се, че след пръскането вечерта открих една жива гад и да ви кажа честно направо изпаднах в ужас
От фирмата ни казаха да се оглеждаме тези дни и ако има още ще издърпат по-напред второто пръскане. Абе вече имам чувството, че скоро няма да заживеем спокойно - само се взираме навсякъде и редовно се проверяваме за пъпки /ама то при мен не може да се разбере дали имам нови защото общо взето няма празно местенце където да ме ухапят
/. Снощи изпръскахме в кухнята /където намерих живата/ един флакон райд, пък да видим сега
А де не ви казвам какво пране и гладене съм му ударила тези дни, и като си представя, че след второто пръскане пак ще го правя ми се завива свят 

Ако ти и май Elwing питаше за нея
няма проблем утре след работа татито да мине и да ви я вземе - а и щом живееш до гарата, не си ни далече. Пишете ЛС, ако искате

Вече е 13,3кг
, ама по-късно или утре. Много бяха сладки и пощуряха дружно. Ивчо след това обаче отказа да яде и беше много неспокоен - явно любовна мъка го тресеше
, сега спи изтощен
За ваксината - питах само за цената информативно, имам и аз откъде да поръчам на цени на едро, но ти благодаря за предложението
Акт хиб купувах (май така се водеше) 

- е, сега вече задължително трябва да се снимате двете със София, че да ви се порадваме 

.......... Препоръчани теми