Баба Зима се задава,АВГУСТинчето все по-палаво става!

• 12 129
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добър вечер момичета!

Преди малко се прибрах...направо съм смазана от умора. Днес много новини, много нещо.

Гледам обсъждате газовите уреди. Sick Лично аз съм забравила в къщата ми да се внасят каквито и да било газови уреди. Изключение правя само за запалки за цигари Mr. Green Достатъчно е само веднъж човек да види поражения от избухнала газова бутилка /а аз съм виждала много повече, включително един взрив в Перник, при който панелите на блока бяха разместени/ и няма да си вкара в къщата бомба със закъснител.

Елен дано всичко е наред. Вземи най-доброто решение за себе си без да се притесняваш от това какво ще кажат хората. Hug

# 211
Здравейте момичета!Отдавнане съм писала и чела,че бях по задачки, но ще наваксам Naughty
Марио расте и дивее, в момента караме варицела,хвана я от племенниците ми, но за моя радост много леко и с малко пъпки без да е вдигал температура LaughingВече дори пъпчиците погоряха, и от понеделник сме на ясла,трябваше от тази седмица да тръгнем,но заради шарката се отложи.Не съм чела нищо, сега ще наваксвам и после ще се вкюча по надълго!

# 212
  • София
Ами мина прегледа, видя се сакчето, всичко е наред.
Освен едно, но сега не ми се говори  Cry
Дано всичко се оправи!  Praynig Heart Eyes
cvetyab , добре дошла!  Hug

# 213
  • гр.София
 elen@,миличка,ако бебето е добре,значи нещо друго те тревожи.Стискаме ти палци, а ти поне се разведрявай с бръщолевенето ни тук,да знаеш,имаш си виртуални сестри (израз на Дани) Hug.
 Нещо ми стана тревожно,а влязох да почерпя трите си (засега) фенки Wink. Естествено,и всички останали.Ефектът е като от шоколада.
 mmilena,със сигурност,стигна ли до фризьора ще си скъся косата,но до рамото.Като ученичка все ходех с къса коса и ме гонят комплекси,не ми е конфортно,а и иска редовно поддържане.

За газта ми е направило впечатление,че най-много аварии стават с бойлери.Ако гледате новини,в Италия често има взривове от битова газ.(Ама защо все там newsm78)
 Поне за печката си има елементарни правила за употреба.Предполагам,че важи и за останалите уреди.Въобще не смятам да се страхувам. А в България всеки се прави на майстор и си мисли,че може и сам да си монтира и бърничка в техниката и стават сакатлъци. Ама това е друга тема.
 cvetyab,привет! Ти отпрати таткото надалеч и хукна по задачки, а щеше с нас да се утешаваш...

# 214
  • София
Лелеййййййййй, съвсем се напомпих с тая история за ваксината, как не я е срам....
Честито на елен, ако е желана и чакана бременост.
Да ви се оплача, покрай историите на vst_80 ние какво заварихме като се върнахме от Прага, нови квартиранти, направо се потресох и се изпокарахме с моя мъж. Щяхме да се разделим без малко покрай тая история. Отварям аз шкафа в който си държа хляба за да прибера на Лъчо сухарите и бисквитките и гледам нещо черно на рафта и мърда, и какво си мислите? МИШКА. Направо щях да откача, не съм страхлива, нагледала съм се на такива страхотии покрай децата, ама това ме влуди. Изпищях и избягах, залостих шкафа, вечерта като си дойде моя мъж и я уби, ама уби и още една, представяте ли си, тя не била сама. Как няма да се случи това, като сме на квартира на първия етаж в стара къща, и до нас точно, почнаха да строят, такъв трап направиха, че все ме е страх да не се катурне къщата вътре. Успокоих се аз, викам си убихме ги, на другия ден почвам да чистя и кухнята, Мишето отива да си налее вода от чешмата и почва да пищи, една тича покрай мивката, той пищи и аз пищя, ужас, ама че съм и аз, вместо да успокоя детето, още повече се паникьосахме. Купихме лепило, заложихме капан, сложихме отрова на високо далече от гризача Лъчезар, няма улавяне тая мишка, помислих че сме затворили дупките, които намерихме и тя е избягала, ама днес отново намерих идайнически следи, беше влизала в микровълновата и тогава забелязах, че пюрето на Лъчо, когато съм го топлила е изкипяло малко явно, аз не съм видяла и не съм обърсала, а тя е близала, или там каквото е било и съответно акала, това я издаде. Направо съм отчаяна и за това и не ми се пишеше тия дни, сега реших да ви се изплача, мих и чистих всичко, и само като се сетя, че нощем може би лази по нещата ни, направо ми иде да се гръмна или по-скоро да грабна децата и да избягам от тук. Някой не приема ли една страхлива майка с двама малки кавалери? Embarassed Вече не издържам тая ситуация....УЖАСССССССССССССС

# 215
Mama Igi ако мислиш, че нашите домашни любимци са по-приемливи, заповядай - и аз съм си страхливка, пък и дечицата ще се забавляват.  Hug
Наистина е много неприятно с тези домашни любимци - и дядо ми се оплака от мишки тези дни и съм решила да питам фирмата, която пръска у нас, че споменаха, че имат някаква супер отрова  /не че ще кажат нещо друго де  Wink/

Ох, elen@, дано да не е нещо сериозно - измъчи се от притеснения ти  Hug Heart Eyes

# 216
Здравейте милички,
лиспвате ни, толкова се зарадвах на многото хубави новини! Нямам физическо време да ви пиша в последно време, но си мисля за вас! Никът в скайпа ми е пак душето, както тук, който иска да ме аддне, там пак мога да пусна по някое изречение. Ние вече трета седмица сме разстроени, стана месец и половина откакто все нещо ни има и сме болни, много ми е тежко и трудно, през деня заспивам, преди да съм го приспала, физически съм изразходила всичките си запаси вече. Днес излязоха резултати, че няма бактерии и вируси, но има увеличение над нормата на гъбичките в червата, било следствие от предишната болест, сега трябвало да му давам активия, актимел, изобщо неща с бактерии, за да се възстанови чревната флора, оттам идвали проблемите...
Елвинг, като чета че вече сте 13,3 и като знаеш, че Начи беше като твоя юнак, а сигурно в момента няма 12, от два месеца само сваля и е станал вейка (за неговите височина и размери), направо ми идва да се гръмна. Иначе пишлето и ние не сме го забелвали и пипали, природата си знае своето, не вярвам, че преди 1000 години са водели момченцата на хирург да им отварят чурките, пък като гледам популацията на човечеството, не е имало проблем после да си ги използват  Joy
И аз нямам настроение, ама дори и шоколад не мога да ям, че да не му предизвикам още повече разстройство чрез кърмата, нали е силен алерген.
Все пак, тук чета страхотни неща!
Гъбке, мила, сега имаш двоен повод да си горда, стана майка на двама юнака, да са живи и здрави, умилителна снимка си качила!!!
Елена, пожелавам ти да ти се роди едно разкошно раченце осмокраченце, ако се забави с два дни от дадения от теб термин, ще си празнуваме с него заедно рождените дни  Laughing
Честито и на двете ни лели - Мегишик и ТониМ!!!
ВСТ, Иги - съжалявам че са ви поразили тези твари, голямо неудобство ви създават сигурно  #2gunfire
Блу, миличка, мерси че ми пишеш и за снимките, ще се реванширам!
Ето едно линкче с наши актуални снимки, още не съм качила от общия ни рожден ден и от прощъпулника, но и това ще стане ... някой ден  Sunglasses цъъъкккк
Каримче, много "ужасни" филми гледаш, аз като голям филмоман и меломан и не знам си какъв ман, препоръчвам продуцирания от Бен Афлек нов филм, новият филм трилър с Джим Кери, невероятно хубавата игра на Бенисио дел Торо в драма с Холи Бери, документалния Сиско и не на последно място моята лична философия, изразяваща се в филм по истински случай Into the wild...Всички подробности покрай филмите ще си ги намерите сами, не сте малки, а и това не е судоку  Laughing Laughing Laughing
Кайли, избрала си нелека, но много благородна професия, защото си една добра душа, още първия път като те видях на снимка, го усетих със сърцето си!
Къде е нашата тъща Дани, къде крие Найа или е в синагогата да се подготви психически за скъпите гости  Joy И нас ни чака същото, мила, ако това те успокоява, денят Х е Никулден!
На работещите мамита пращам много поздрави, опитвам се да се настроя на тази вълна и да се подготвя психически, останаха по-малко от три месеца до яслата, а и аз усилено си търся вече работа, дано имам късмет. Всъщност ако нещо се сещате, хвърляйте идеи, мога разбира се първоначално и от личния компютър да бачкам, ползвам отличен немски, поуер пойнт, ексел, уорд, малко аксес, аутлука, интернета и какво ли още не  Joy Отворена съм за всякакви предложения, стига да са доходоносни  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 01:19 от dusheto

# 217
  • София
Благодаря ви за милите думи  Hug
Ще пиша повече, когато нещата се успокоят.
Иги, много се ядосах за ваксината, според мен трябва да й кажеш. Аз за мишката направо настръхвам.

PS Не са близнаци  Mr. Green

# 218
Здравейте!
elen@, дано нещата се успокоят по-бързо  Praynig  Hug
Мама Иги, много неприятна историята с мишките. Дано намерите по-бързо решение за тяхното премахване  Peace. Vst_80, успех и на вас  Peace
Душе, имате много хубави снимки
blanc, много смело, аз никога не бих посмяла да си отрежа така косата.
При нас нищо ново  Laughing.

# 219
  • София
ПОБЕДАААААААААААААААА! Тази сутрин мишката се беше уловила, хахаха, дано е била само тя, заложих и лепилцето точно пред микровълновата, и тя тръгнала да се гощава се залепила, като я гледах каква е малка и писукаше чак ми дожаля, тия в магазина ги показваме на децата и им се радват обикновено. Сега хайде пак всичко да се мие и почиства и изварява, че беше ме втресло какви зарази можем да хванем!
А за бълхите, ако знаеш колко пъти патихме и ние, нали писах че сме на първия етаж, и всички като минат отръскат крака по стълбите и хоп те подскочат у дома и по нас, Мишо ми беше бебе на 1 месец като намерих по главата му, тогава си спомням че го грабнах и избягах при нашите в Русе и оставих мъжа ми да се разправя тук. Нашите комшийчета, ходят на гости на едно село и редовно носят на двора, ама не си признават.
Искам нещо да ви питам, какво давате за ЗАКУСКА на вашите пиленца, моето не иска нищо да яде, ако му дам млякото с биберона идеално ще му е, ама попара и филии трудна работа, тази сутрин незнам дали изяде и половин филийка с масълце и отгоре с детски пастет, опитвам се да му дам нещо различно, хапва 2-3 залъчета и после стиска устата. Правя му и бисквитки с АМ, ама може ли само това, вече незнам какво да го храня сутрин. Иначе само гола филия яде, и ако е с масълце пак малко яде. За това  и днес сложих маслото под пастета, да е нещо, което яде по принцип.

# 220
Здравейте и от нас,
У нас също настана тягостна тишина,защото това което има да си казваме не е приятно за чуване  Confused
vst_80 пращам ви много прегръдки с надеждата да ви предам сили в борбата с гадните бълхи  Hug и ние веднъж преди около 10 години бълхясахме и изхвърлихме всички килими и мокети ,сменихме пердета и тапети и напръскахме и чак тогава се отървахме,много се надявам при вас да не се стигне до това  Praynig
Мамо Иги успех и на теб,в нашия блок пък има една баба дето си" пази" кухнята и готви в мазето и в резултат има огромни плъхове и понеже сме на 1вия етаж все ме е страх да не се вмъкне някой  #Crazy А за ваксината ,най добре просто кажи на ДЖиПи то че си имаш и толкова ,няма нужда да се карате,оглеждаш се за друга лекарка и ей къде е декември месец  Wink
Елена надявам се бебето да е добре ,другото се оправя  Hug
Блан много  Hug на двете ни Лайза Минели! Смятам че и по къса коса ще ти стои много добре ,а и не се тревожи като съм те виждала ,твоята коса ми се струва от тези които растат много бързо  Mr. Green Единственото положително е че промяната във визията води до положителни промени в настроението  Wink
Душе ще те адна да знаеш  Grinning Няма ли край тази одисея с Начи!Намъчихте се  ooooh! Пращам ви виртуална подкрепа!
А за работата ,тук имам един приятел който води немски туристи по планините,на селски туризъм,с колелета ,понякога и швейцарци други и май се нуждае от човек който да организира и още немско говорещи хора,може ти да намериш ентусиасти да дойдат тук  на туризъм и после си делите печалбата,на този принцип работи с едни немци ,ама за подробности на Скайп  Wink
Ще ставам че Еличка надава вой ,а и трябва да взема за 1ви път от кухнята ,да видим как ще е и дали ще яде.
Иначе на закуска ,редувам :попара,кускус,каша,днес яде ябълка и бисквити с кисело мляко ,(по отделно).Давам и и по малко кашкавал ,но колбаси не защото има много отрови вътре,опитвам да и набутам и овесени ядки ,но засега без успех  Wink Много често яде и просто половин банан.

# 221
Добро утро!  Hug
Аз от 8.30  wash 1ironing и направо вече ми се вие свят  smile3517 MamaMargo  Hug ние пердета и килими нямаме, та се надявам да не е толкова сложно  Rolling Eyes Тапетите определено са ни за смяна , но аз се надявам догодина да сменим цялата къща  Wink. Та за сега се нядавам пръскането да свърши работа  Peace

Mama Igi дано това да е било последното гостенче във вашата къща  Hug А за закуската - давам кус кус със сиренце, овесени ядки с плод, а онзи ден предложих и филийка със шунка и кашкавал. Попара не ще и да вкуси, понякога давам и грис от тези на Милупа.

dusheto измъчили сте се с Начето  Hug Heart Eyes Дано по-скоро се оправят нещата при вас, а малкото сладурче ще навакса на кг, няма страшно  Peace Много се зарадвах на снимките ви, пускай по-често  Praynig А и другите мами също - обожавам снимчиците  Heart Eyes

elen@  Hug

# 222
  • София
Душето, много е неприятно детето ти да е болно и особено тази история при вас. Дано скоро оздравее малкото Наче, и да няма помен от перипетиите.
vst_80 мерси за пожеланието, и аз като теб луда станах да чистя, но твоето е несравнимо, ако у нас така ни нападнат бълхи и напълнят старото дюшаме на хазаина просто знам какво ще направя, ще се махна от тази квартира, нищо че хазаина е страхотен и имаме дворче.
Много неприятно време, ходихме да приберем Мишето от забавачката, и Лъчо падна в една локва, сега мисля да го сложа  целия в пералнята, а после да го метна на vst_80 да го поизглади за да го изсуши, че аз много мразя да гладя!

# 223
Ей, много теми  с "Баба Зима, Бяла Зима"..., не мога да ви намеря! Simple Smile

Elen@, стискам палци всичко да се нареди така както ти искаш. Hug
MamaIgi, много гадно с тези мишки. Sick И ние си имахме същия домашен любимец до преди няколко седмици, хем живеем на третия етаж в кооперация, хванахме го и го пуснахме навън в едно село.Дожаля ни да го убиваме.Обаче бях пощръкляла с тази мишка, през деня нищо, вечер действаше и сутрин като станем половина китки разровени и пръст из целия хол. smile3511
Добре че сте се отървали.
А за закуската и аз се чудя, Вики яде едно и също - попара, банан, кисело мляко.Сега от скоро почнах да и давам и филийка с масълце, пастет.А кус-кус, овесени ядки не иска.
А да питам маслини може ли да давам?Аз вече я пробвах де, хареса ги, ама дали може?Вики си е по соленото.
Dusheto, сещай се по-често за нас. Simple Smile Дано Начето се оправи и повече никакви болести! Peace
Аз днес само се ядосвам на работа и така ме е хванала нервата... Close
Ама като вляза тук си почивам, разтоварвам малко напрежението. Blush
Много мами нещо ми се губят...

# 224
  • София
Здравейте момичета!

Калоян ми е болен много. Снощи не сме спали два часа. Вдигна висока температура, дадох Нурофен и сутринта беше живнал. Но сега на обяд вдигна 39,2 градуса и повърна страшно. Сега спи. И като стане отиваме на лекар, а аз на всичкото отгоре съм на работа от 18 до 24 ч. Cry

Общи условия

Активация на акаунт