Септемврийчета на топличко се гушат, че навън коминчетата вече пушат!

• 21 238
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ми те много неща искат-английски,незнам си каква комп. грамотност,висше пък после нищо не ти трябва.Така че трябва и малко да поизлъжеш Wink.Най-важното е да отидеш със самочуствие че всичко знаеш,пък после и да не го знаеш голяма работа-нищо не губиш Mr. Green

# 91
Ми те много неща искат-английски,незнам си каква комп. грамотност,висше пък после нищо не ти трябва.Така че трябва и малко да поизлъжеш Wink.Най-важното е да отидеш със самочуствие че всичко знаеш,пък после и да не го знаеш голяма работа-нищо не губиш Mr. Green
Peace абсолютно вярно  Joy като не знаеш, щеш-не щеш после ще се научиш  Mr. Green

# 92
ей пак забегнахте  Joy
до къде стигнахте с украсата за Коледа  newsm78
аз до никъде  #Crazy у дома чакам мъж ми да намери елхата на тавана, та да я украсим   ura а в работата ..чакам на колежката да й дойде музата да разкраси офиса hahaha
Иначе нищо ново ...вие сте................................

# 93
Да. Включвам се.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
  bigdance2
Ние чакаме истинска ела и затова по-късно ще се заемем с коледната украса.
Тука при нас е истинска зима. Сняг, но и киша. Много гадно.
Иначе в градината са коледно настроени - украсили са си и тържеството ще им е другия петък. Само за един Дядо Коледа ми се приказва.  Grinning
Отивам да пълня шарана.  Kissing Heart

# 94
ТАНЧЕ,  да ти е жива и здрава именичка   bouquet да те радва много и "само малко" да те ядосва  Peace
сори за закъснението, ама вчера нещо не включих  Rolling Eyes

# 95
  • Стара Загора
Благодаря, аз пък вчера никакво време нямах, а нищо не бях свършила, само гушках дребния. Днес за сметка на това ме остави да сготвя и кекс дори направих. Да живее техниката, доакто го кърмих робота разби сместта, после само го сложих да се пече Simple Smile.
Аз съм с две леви ръце и украса кой знае каква няма да спретна.

# 96
Благодаря, аз пък вчера никакво време нямах, а нищо не бях свършила, само гушках дребния. Днес за сметка на това ме остави да сготвя и кекс дори направих. Да живее техниката, доакто го кърмих робота разби сместта, после само го сложих да се пече Simple Smile.
Аз съм с две леви ръце и украса кой знае каква няма да спретна.
Важно на душата да ти е кеф и празнично ... с украса или без ...все тая  Mr. Green аз кат мога ..та или нямам време ...или ме мързи... та ефекта накрая е все тоз  Joy

# 97
Танче, Честит Имен Ден на Никол и от мен, на патерици  bouquet Да ви е жива и здрава!

Извинявай, че не се сетих, ама ми се е омотала главата с тая работа, и не се сещам в момента за такива неща Embarassed

# 98
Здравейте, майчета!
Не съм се вясвала отдавна във форумчето и ми стана мъчно за вас. Честито на всички, които са празнували тези дни!
Честито и на всички студенти!
Мимс, успех в търсенето на работа! Дано скоро се похвалиш с нова работа!
Аз започнах почасово и в края на тази седмица пак съм ангажирана. Много добре ми се отразява ангажираността, а и преди Коледа чакам заплата.
Подарък за Юли още не съм измислила. Взех и един килим пъзел с цифри, който става на куцанка. Ние харесваме и костенурките нинджа, че и плюшена такава взехме, но ми се иска и още нещо.
Днес приключих с украсата на къщата и децата много се радват на празничната обстановка.
Лека вечер!

# 99
Здравейте девойки  Two Hearts
Аз от миткане събота и неделя, даже не можах да си изчистя къщата  #Crazy ...а па за украса да не говорим  Sick
2 дни водих 3-мата мъже по магазините .... уж най-вече таткото да облечем и обуем  Joy ... та накрая и на Криси успях да намеря зимни обувки  Peace че той нали е с дълъг и слаб крак и се видях в приключение направо  Rolling Eyes ... и накрая да не съм капо от толкоз млатене по магазините с 3-ма капризни мъже  hahaha се утеших с едни боти и за мен  newsm44
Та нема да ви казвам колко пари счупих пред празнично.... а Криси накрая вика ... и да не забравиш, че трябва да има подаръци и под елхата  newsm62
А сутринта установих, че съм загубила на малкия грейката  #Cussing out надявах се, че съм я забравила в петък в ДГ ....ама нееее  Confused явно като сме качвали или слизали от колата и е изпаднала нейде в тъмното  cry та сега трябва и нова грейка да търсим, че днес го пуснах със скиорската и е като мече  Joy
Та туй от мен засега  Heart Eyes
На всички лека и хубава седмица   bouquet

# 100
Здравейте и от нас  Peace Ние скокнахме за няколко дни с Емили до София  smile3534 Весело си изкарахме, така ми се ходи пак  newsm45 Днес пък мъж ми замина, идеше ми да се скрия в багажника и да изко4а кат стигнем  newsm62

Аз още не съм украсявала вкъщи  newsm78 Трябва да се захвана, друг път още от ноември по4вам тая година нещо  Crossing Arms

# 101
Teди, така е като избяга чак в Бургас  Rolling Eyes сега ти е мъчно за Софето  Joy и за нас  Sad и не можахме да се видим ....ту  #Cussing out

# 102
Ей,здравейте  Laughing   wavey
Аз започнах работаааа newsm53 , да ви се пофалим  newsm47
На Вярка "заека" свърши работа  newsm62
Като секретарка съм, лаботя с една телефонна централка, та така , от 8,30- 17-30 съм, съб и нед почивам.Имам 1 час обедна почивка.Лека по лека свиквам, Не е голяма заплатата ,ама като за начало бива Simple Smile
Хайде ,поздрави, утре ако мога ще пиша.  love001

# 103
Хелоууу мацки!!!
Честита работа Мим`с . С пожелание за сговорни шефове и растяща заплата  Heart Eyes

В петък ни е коледното тържество в градината. Подаръка е готов и занесен.

ВЯРА най- любимото ми занимание е пазаруването. А като тръгна пък и с момчетата ми - ела гледай какво става. Загубвам представа за времето. Затова моя мъж не ще да ходи с мен по магазините.  Laughing

# 104
Eй, Миме, браво  smile3501 честита работа, много късмет и успешен старт  newsm10
Ramzy, и аз много обичам да обикалям по магазините и по улиците  Peace а мъжа ми се навива само ако нещо трябва на него да му се купува  newsm78 и аз гледам още в първите набелязани предварително магазини да свършим работа, щото на втората пресечка вече почва да мърмори  #Crazy Та затова с него пазарувам много рядко  Sick в краен случай ако се наложи да ходим заедно го оставям в някое заведение с децата  Joy и аз хуквам на бърз ход да свърша работа  hahaha
Преди големия син много ходеше с мен...ама сега нали е пубер и.... ме отсвирва и той .. сигурно ще стане кат татко си  Thinking Мъже какво да ги правиш  Rolling Eyes
Добре, че имам приятелки за луд шопинг...само време и пари да има  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт