ПАЗАРДЖИШКИ майчета добрички - за БАЗАР се стягат всички! (2)

• 13 627
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Яна неразбрах, кой ти харесва? Уж първия, пък да пускаме втория?
най- разбираемо ще стане ако се гласува...

# 31
Абе като се замислих по-сериозно... за това така и написах и двата са ОК, който и да е / при втория изтъкнах недостатъците/ и двата са много добре.
Нека изчакаме анкетата.

# 32
Вие сте го правили вие си го избирайте.
26 носи ЕМИ в  момента, това е за дете на 3 до 3.6, никак не е за 1.6

# 33

Не че нещо но това прозвуча много грозно Naughty

# 34

Winter  Hug
Така де, няма само аз да съм лошата
Кефиш ма, ша ти звънна  cheers

# 35
Момичета, а защо 4 пъти се повтаря НУ "Васил Левски"?

# 36
Момичета, а защо 4 пъти се повтаря НУ "Васил Левски"?
Нели, това е работен вариант, всяка прилика с действителни училища е случайна.
Между другото - вашето училище ще има ли желание да се включи - този път ще каним само определени училища. Вашите дечица бяха направили интересни неща. Hug

# 37
    Държа сред поканените да бъдат и ЦДГ "Пролет" - техните картички бяха страхотни и на миналия базар се продаваха като топъл хляб. Ето една от тях (аз си я купих):
 http://images17.snimka.bg/003045197.jpg

Сега се замислих - защо ще бъдат поканени само някои? Не е ли по-добре да бъдат поканени всички? "Колкото повече, толкова повече" - казва Мечо Пух...

# 38
Да, принципно си права, обаче миналия път се получи много конфузно, защото нямахме място за всичко и се обидиха. Половината рисунки си останаха в кашоните. Ако измислим вариант да направим и зад нас експозиция от коледни рисунки - защо не. Проблемът е чисто бюрократичен - няма администрация, която да разпрати покани, скоро няма и да има майче с тази смяна на кметове. Ние на всички е невъзможно да пратим.
ЦДГ Пролет са ни на първо място - ние сме се уговорили с директорката, че ще участват в базари с нас! Има и други ЦДГ-та, които ще се включат. От Лесичово от дома също ще правят картички.
Това училище до  Космополитън също много неща бяха направили и продаваеми. За съжаление всички рисунки и повечето картички от дечицата си стоят и аз мисля да ги подредя, защото са в нашия гараж, и пак да ги изложим...почти два кашона са. Hug

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 00:10 от mama_iana

# 39
Имам мейлите на всички училища в града. Можем да им пуснем покани по тях...

# 40

ДАААААААААААААААА, сега вече съм сигурна.
Знам защо повечето момичета са се отказали да пишат в тази тема.
Защото май сме останали тук с болни мозъци.
Абе момичета вие няма ли с какво да се заемете освен да се цупете,и правите някакви комплексарски изводи.
Омръзна ми.

# 41
  ...и аз на всяка манжа - мерудия не се стърпях да кажа - нека не забравяме колко лесно е да си безучастен към болката и нуждите на някой непознат,всички ние,който сме избрали да ни пука и мислим и за другите,непознатите и ничии деца не забравяме защо точно сме се събрали,а хумора,иронията и самоиронията са свежарската част от моментите в дните ни и на мен ми е по забавно,когато ги има.
  Ползотворен ден мили момичета!

pironi

# 42
Имам мейлите на всички училища в града. Можем да им пуснем покани по тях...

Нели, това е чудесно!
Единствения проблем е, че ако се нагърбим да поканим всички, трябва да има и място за техните неща. Дайте решение на този проблем Hug

Момичета, моля ви, не забравяйте защо сме се събрали тук. Тук сме, за да помагаме, а не да се караме. Дали сме болни мозъци или не - всеки сам си преценява. Много момичета не пишат тук, защото се страхуват от постоянните критики и безмислени спорове. Това не значи, че не ни подкрепят. С повечето контактувам на лични. Яд ме е , че така се получи, но след базара всичко ще си дойде на мястото - мисля, че имам решение на проблема.
Като сме се заели сега да правим нещо - неко го доведем до край.
А да припомня защо сме тук - да помогнем на дечицата да се почувстват по-добре в самотата си.

# 43
За партито в бебешкия дом имам въпроси:

Кой ще идва? Това, което се уговорихме на срещата беше, че са свободни Лили, Гери, Соня и аз. Има ли други желаещи? Hug

Аз поемам ангажимента за тортата и балоните. Подаръците също. Да ги сложа ли в отделни торбички, или без торбички?
Кой ще купи шапчици и свирки/без конфети/? Парите ще му дам от общите средства, предвидила съм.Ако нещо пропускам - подсетете ме.
Да поканим ли медии? От дома предложиха, но аз питам вас.

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 15:29 от mama_iana

# 44
За последен път пиша и спирам.
Когато казах вие да си избирате нямах в предвид че лично мен не ме интересува, исках само да подчертая че вие сте го правили и по добре знаете какъв трябва да е този плакат.
Обаче чесно казано на мен ми омръзна да обяснявам какво съм имала впредвид, всеки път когато някой се обиди.
Имам два извода 1 Който считам най вероятен, обижда се и се засяга човек който не е самодостатъчен.
 2 Аз съм някаква страна личност, която обижда всеки.
Втория вариант не го приемам но имайки в предвид че неможе всичките да ти е в насрщното, аз спирам да пиша тук.
Това не означава че няма да помагам, когато имам нещо ще звъня на Яна или на някой друг който е готов да ме изслуша.
Вероятно писането не е моя силна страна, така че това беше от мен.
Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт