Гоблени-12

• 33 467
  • 482
  •   1
Отговори
# 330
  • София /Абсурдистан
Марулич и аз да кажа!  Laughing На Младост на пътеките, има един магазин, в който продават ДМЦ!  Peace
Къде по-точно там newsm78

# 331
  • София /Абсурдистан
Тук Младост 4 имаше в битовия комбинат преди време, продаваха ДМЦ, но не зная съществува ли още магазина?

Това беше отдавна, още преди да започне ремонта на комбината, тогава ги изгониха всички магазинчета. Някои от тях се преместиха отсреща, в сградата до Фантастико, другите затвориха.

# 332
Аз съм от Младост4, но никъде в района няма конци, и си купувам от магазина на ДМЦ на Женския пазар. Ако знаете някой магазин по-наблизо, ще съм ви много благодарна да го споделите / за ужас на мъжа ми/ Mr. Green.

# 333
  • Все на втория етаж
Тук съм и когато кажете съм на линия. Кажете кога и къде ще правим софийско кафенце и съм там. Heart Eyes

Снимки обещавам утре! Peace

# 334
Mila Mimi имаш поща!  Hug

Иренка като се върне Кетри ще се разберем!  Hug Ама чакаме и Марулка да каже докога е тук!  newsm78 Чакаме снимки с нетърпение!  Peace

Ако има и други желаещи за среща, свиркайте!  Whistling Ще ми бъде много приятно да се запознаем!  Party

Unknown_lady, nadiaeuro пътеката е над големия магазин на Стил99!  Peace От там нагоре е 2 или 3 пътека! Те там май са най-новите магазини!  Wink Магазинчето е малко и предлага и шивашки услуги! Дано успеете да го откриете!  Hug

Galucki добре дошла при нас!  Hug Страхотна колекция!  Peace

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 21:40 от Здравка79

# 335
Как ви завиждам само за тези срещички, които си правите, искам и аз Hug

Днес не мога да отворя нито един линк, което ми е доста странно Thinking, дано утрешният ден е по- добър за моя компютър.

Galucki, добре дошла  bouquet Не се отказвам при първа възможност да разгледам албума ти.

Аз напредвам с моят гоблен( децата на фона на морето), морето го уших цялото най- накрая, остана ми само децата от втората част и съм готова.

# 336
  • София
 Здравейте ,мн. красоти както винаги виждам тук.Nadiaeuro,на 43бл. на пътеките в предпоследната редица от новата част ,където поправят дрехи от дясната страна има мн. добре заредено магазинче с конци  ДМЦ Анхор,гоблени и вс. джунджурии от този сорт.А това са играчки за Коледа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187902&photo=28 от мен.

# 337
  • варненка от София
Здравейте ,мн. красоти както винаги виждам тук.Nadiaeuro,на 43бл. на пътеките в предпоследната редица от новата част ,където поправят дрехи от дясната страна има мн. добре заредено магазинче с конци  ДМЦ Анхор,гоблени и вс. джунджурии от този сорт.А това са играчки за Коледа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187902&photo=28 от мен.

Отивам още сега значи на пътеката, че не съм си взела достатъчно конци за бебешока и вчера съм сбъркала и сега ще разшивам, но няма да имам конци. Ще го търся магазина да си накупя конци.

# 338
Е, много ви благодаря! Ще мина и аз тия дни оттам.

# 339
Забравих за панамата да кажа...в двете комплектчета има Аида 14,а в другите две Аида 16..
Опитах ангелчето д го шия на обикновенна,и го уших де,но ми е много ситно и не ми харесва.
Ето:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=166698&photo=8
      http://www.snimka.bg/album.php?album_id=166698&photo=7 ,а това пък е на Аида 16,малко по ситничко,но ще взема малки рамки..

Какви са тези комплектчета и откъде мога да си взема. Много ми харесаха Peace

# 340
 Здравче благодаря   newsm44      newsm51

този път ги хванах за юздите
Имам въпрос-като си снимам гоблените се получава отблясък от светкавицата и половината не се вижда ,а без светкавица излизат тъмни снимките ,някой би ли ме посъветвал?

# 341
Снимай ги малко под ъгъл. Peace

# 342
Снимай ги малко под ъгъл. Peace

Или ги сложи срещу светлината и махни светкавицата!  Peace

# 343
Аз шия в момента "Апостолската градина".Това е 3-ят ми гоблен.Имам още малко до края и вече се заглеждам и да си избирам нов.

# 344
Здравей Ivelina 1978  Hug Добре дошла тук при нас! Ако имаш възможност покажи ни и снимки!  Wink

Кетри, честит празник мила!  Hug Желая ти всичко най-най!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт