Гоблени-12

• 33 423
  • 482
  •   1
Отговори
# 75
Здравче,мерси много,интернета е много бавен и за това... Simple Smile

# 76
Здравейте, гобленарки! Hug Постоянно ви чета, но не се включвам, защото нямам много за показване.

Все пак, за добре заварила искам да ви се похваля с току-що завършеното подаръче за годишнината на нашите:  и с ето това кученце.

Най-сетне дойде реда на патоците! Откога ми ги е пратила Здравчето, но все не остава време. Blush

# 77
Ванче подаръка е страхотен!  Heart Eyes Много оригинално!  Peace И ший бързо "патките", че тука цял курник стана.... Joy  Joy Joy

# 78
Тия патки, май само аз ги нямам ушити, що да се цепя от групата Crossing Arms Mr. Green
Мейла ми е reniuga@abv.bg, може ли някой и на мен да ги прати, моля.

# 79
  • в зоната на здрача
Ти...имаш поща.. Hug

# 80
  • варненка от София
Ами то стана, че всички имат патките и кафеджийката. Сега като ушия бебешока и ще ви го пращам, че и него да го колекционира отбора, ндааааа.

# 81
На мен пък много ми допадна мадамата на ketri , като е готова да я покажеш
аз вчера успях да направя няколко бода дано и днес да е така, иначе много закъсвам Sad

# 82
  • в зоната на здрача
На мен пък много ми допадна мадамата на ketri , като е готова да я покажеш
аз вчера успях да направя няколко бода дано и днес да е така, иначе много закъсвам Sad
Оная с едрата шарка ли... hahaha hahaha,
ще я покажа,ама вече рамкирана...до няколко дена.

# 83
  • София
Момичета ще може ли някой да ми прати схемите на тези сладки патета  Wink
asiastoichkova@mail.bg
Благодаря  Hug

# 84
  • в зоната на здрача
И ти...имаш поща. Hug

# 85
Благодаря за схемичките момичета. Hug

за съжаление схемите на пеперудките ги нямам защото ги купих готови напечатани на панамата.

като стана въпрос за печатане на панама- вие пробвали ли сте специалните фолиа за гоблените.от компаа -през принтера- на фолиото - и с ютията върху панамата си правите отпечатък на гоблена и не  броите като луди квадратчета....аз още не съм ама мъжа ми каза че ще купи да пробва че като ме гледал как се мъча с тези схеми.....

гълъбчетата на Ванчето са страхотни.....моля те прати ми   схемичката им на radi_d_1@yahoo.de

# 86
Дъмпера мерси за пояснението свалих си пак покривката и сега се вижда добре Hug

# 87
  • Балчик
Готова с гобленчето за племенницата ми:

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 19:16 от Джемма

# 88
  • Балчик
Сега продължавам с това- Dimensions #08689 Sleigh Ride:

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 14:45 от Джемма

# 89
Джемма, 'ми аз пак нищо не виждам от последния ти постинг. И понеже ме засърбя любопитника, влязох в албумите ти и видях, че стои недовършен Пътят към храма. С него ли продължаваш?

Общи условия

Активация на акаунт