НOEМВРИйката усилено гнезди, иска тя за бебчо всичко да нареди

• 9 890
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
О и аз с аспиратора изкарах вече две "пиленца" а едното беше толкова голямо,че направо ми стана зле  Shocked  Shocked - цяла кокошка

# 61
Приятен ден от мен отивам да поспя и аз малко докато моита спи че не се знае какви ще ги върши тази нощ  Hug

# 62
И ние кихаме особено като я разсъблека,а е доста топличко в къщи.Има и сополки,вадя ги с носна салфетка -навивам ъгълчето и много лесно излизат.С клечка за нос не стана,с аспиратор не смея и така действам засега.Според мен тези секретчета от носа са от изчистването на лигавицата все още Thinking

# 63
Здравейте Simple Smile
Честито на всички майки, които вече си гушкат бебенцата и успех на още чакащите.
Аз вече имам с какво да се похваля. На 3.11., след 12 часа мъки в 14.24 се роди моят прекрасен син Боян.
http://www.bulexpress.net/gallery/ekodelyan/thumbnails.php?album=18&page=1

Вече сме си в къщи и бебчо е добре и за сега е много послушен. Единственото лошо е, че се наложи епизиотомия и сега шевовете много болят. Въобще не мога да ходя и мърдам, но се надявам скоро да мине. При вас как беше? За колко време ви мина?

Много целувки на всички от малкия Боян Simple Smile

# 64
eko честит Боян, голям е сладур и как се е ухилил пу-пу, да ви е жив и здрав. Съжалявам за тежкото раждане ама въобще не ти личи, много добре изглеждаш. Не мога да ти дам отговор, това ще направят препатилите мами Hug

# 65
ЗДРАВЕЙТЕ, НОЕМВРИЙКИ! ЧЕСТИТО НА РОДИЛИТЕ МАМИ И УСПЕХ НА ВСЕ ОЩЕ БРЕМЕННИТЕ МАЙЧЕТА.
ЕТО ЧЕ ДОЙДЕ МОМЕНТА ДА СЪМ ЩЪРКЕЛЧЕ. ПРЕДИ МИНУТКИ РАЗБРАХ, ЧЕ СЛАДКАТА ГЪБКА ИМА ПРЕКРАСНО МОМЧЕНЦЕ - ДАНАИЛ - 3880 Г. ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО И ЗАЕДНО С БАТИ САМИ ДА ПРАВЯТ БЕЛИ, ЗА ДА НЕ ИМ Е СКУЧНО НА МАМА И ТАТИ.
ГЪБЧО, БЪРЗИЧКО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И БЕЗБРОЙ ЦЕЛУВКИ ОТ НАС С НОРА

# 66
eko,честит ти син  бързо възсстановяване Hug  bouquet
Моето момченце също покихва,ама секрет няма.Днеска пратих таткото за стеримар и се нахранихме по-спокоино щото иначе беше почнал много да се дави и си попяваше докато цока(поне ние тъи го определяме)
Памперсите и при нас течаха докато не минах на 2 на памперс
Като се чипкахме сутринта,гледам че пъпчиците са изчезнали-имаше наи-вече по сгъвките

# 67
честито!!!!!да е жив и здрав юнака bouquet

# 68
Честито и на сладката гъбка, да расте голям, здрав и послушен мъж   bouquet smile3525

# 69
  • София
Честито на Еко и на Сладката гъбка, да са ви живи и здрави дечицата, а на вас по-бързо възстановяване.

За памперсите, аз дори не съм взимала първи номер, а направо на втори и те пропускат.
За шевовете - първия път много ме боляха, минават по принцип няколко дни след като махнат конците.
Този път нямах конци за сваляне и се възстанових много по-бързо.
Бебо се нахрани и май заспа и затова аз лягам при него, че не се знае после кога ще се спи. Каката и таткото са на гости при племенниците ми - да си поиграят децата и казаха че още 2 часа няма да ги има така че за момента са ме оставили на спокойствие  Simple Smile

# 70
  • гр.Варна, сега Германия
Честито  на  гъбка, много zдраве и късмет на цялото семейство. Hug

# 71
Честито на Гъбка,Сузи и Еко!Мнаго здраве и късмет на семействата им!

Срам не срам ние станахме преди малко.Тати отиде извънредно на работа рано,рано...а ние с беба до 13ч. Embarassed  

Честит рожден ден на Теди-бъди здрава,щастлива,обичана и винаги усмихната! smile3525

# 72
  • София
здравейте  Laughing
тук съм, ама не мога да ви изчета още-що темички сте изписали...
сега съм си приспала мишчицата до мен, пия едно капучинце и ми е много хубаво /само това време малко ме дразни, ама...то май не ми е виновно и времето-де що имаше депресии преди и следродилни-всички ме хванаха  Embarassed/.
иначе за раждането-гадна работа, ама вярно всичко минава и се забравя.цяла бременност изкарах с кръвно 80/50 и накрая съм стояла 20 дни с високо, ама нали не искам да съм досадна бременна-беше ми неудобно да ходя за такива работи на консултации.в последствие се оказа, че и терминът ми е сгрешен, затова бебо излезе 2550 гр /а предната вечер ми казаха, че е 2950 ???-но и за това сме си говорили, де/.отидох за тонове, премериха ми кръвното, вкараха ме по спешност в шейново и ми предизвикаха раждането.аз обаче се бях стиснала нещо и 5 часа ни болки, ни контракции.после ме включиха на системи, спукаха ми водите и като стигнах 7 см разкритие, нещо се изгубиха тоновете и ме срязаха спешно-всичко ми беше като на филм, все едно не става с мен, много странно и интересно.като извадиха бебето, педиатърът каза нещо 'незрял плод' и аз като се разревах, не можах да спра 3 дни, като се качвах да го видя в кувьоз и го гледах със разни системи му стърчат от всякъде-пак, ето сега пак ми се доплака  Rolling Eyes
но все пак нещата не са били така трагични, даже ни изписаха съвсем навреме, стискам палци само всичко да е наред и бързо да расте, че и аз съм си малко паника.
ето, отнесох се пак Embarassed
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕДИ   bouquet
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАЙЧЕТА И ДА ИМ РАСТАТ БЪРЗО СЛАДКИТЕ БЕБОЦИ  Heart Eyes
отивам да си дочета старите темички

# 73
Честито бебче на гъбка,много да слушка и папка малкото ангелче
Днеска ни падна пъпчето на нас  newsm44 Много късмет и леко раждане на тези които днес им предстои да стават мами

# 74
Честити рожби на Гъбка и Еко! Да са ви живи,здрави и да ви носят много усмивки и любов! Simple Smile

Тели,миличка...не искам да си представям какво си преживяла  #Cussing out Тези лекари направо понякога са ужасни! ...
Важното е,че всичко е наред сега! И бъди спокойна,бебче ще започне да наддава доста бързо.ПОпринцип по-леките дечица хапват повечко и наваксват бързо,тъй,че не се тревожи  Wink  Всичко лошо е минало сега предстоят хубавите неща!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт