Отговори
# 120
hrispi, честито!   newsm51  newsm68 smile3501 Била си прекрасна булка! Желая ви много дълъг и щастлив семеен живот! И две усмихнати бебчета през април!   bouquet

# 121
  • София
Hrispi ЧЕСТИТО !  smile3525 smile3521 Страхотни сте! Ти си прелестна булка ! Желая ви много дълъг и щастлив семеен живот изпънен с много усмивки и хубави моменти Simple Smile А през април най-прекрасният свадбен подарък Simple Smile

Аз днес си взех изследванията от БХС, всичко е наред и аз съм много щъстлива, риска е 1 към 10000 Simple Smile

Лек ден на всички

# 122
Oh, kato spomenavate BXC vse mi idva na um, 4e az ne sam si napravila. Biah spomenala na doktorkata, i tia kaza 4e e prepora4itelno, no nali nai-blizo ni e Plovdiv za BXC...Znam, 4e moje da se pravi do 20 g.s samo trabva snimkata ot ehografa da e aktualna i da da stava iasno 4e se izsledvam za 2o g.s. Nie se nahranihme i sega....si me4taem da sme v ka6ti na divana Tired

# 123
Hrispi, Честито, мила!   bouquet

На мен отново взе да ми се повръща  #Crazy Лекичко, но ми се гади, след като се наям  Close

# 124
  • в илюзия
Ох стоя си тук и направо полудявам. Днес ми е някакво странно тъпо , въпреки , че сутринта бях в много добро настроение. Пуши ми се , а пък гледам да пуша минимално количество.  smile3515
И за капак в 4 часа съм на заболекар. Много ме е страх , като ходя имам чувството , че ще получа удар.  cry
Стискайте палци всичко да е наред , че се притеснявам от този стрес да не й стане нещо на бебка.
Хубав ден и до довечера.

# 125
Честито, Hrispi! Пожелавам ти дълъг и щастлив семеен живот, едно сладко здраво бебче напролет и още няколко след това.

Жабче, много съжалявам за трагедията, която те е сполетяла. Вярвам, че след нощта идва ден, след тъгата - радост. Слънцето ще изгрее и на твоята улица и следващото ин-витро ще бъде успешно. Пожелавам ти да запазиш силния си и ведър дух и да продължиш смело напред. А след една година да имаш здраво и хубаво бебенце в прегръдките.  Hug

# 126
  • Варна
Честито, Hrispi! Пожелавам ти дълъг и щастлив семеен живот, едно сладко здраво бебче напролет и още няколко след това.

Ей, да не забравяме, че hrispi чака близнаци!  Grinning

# 127
  • Варна
За анкетата посочих "Да". Винаги има какво да се научи. Обаче не знам къде във Варна има такива курсове, освен лекциите на 9 месеца, но този месец няма интересна за мен тема.

# 128
Честито, hrispi!    bouquet  bouquet  bouquet
 Дълъг семеен живот, изпълнен с много любов и щастливи мигове! Страхотна сватба, радвам се че сте се забавлявали. Много хубава булка си били, нежна, мила. Роклята много ми хареса. Имам въпрос: А близнаците къде ги скри? Че гледах гледах никъде не се видя шкемба  Wink

# 129
Да се включа и аз.
Жабче, не че не си чула думи на подкрепа, но важно е да знаеш, че има страшно много хора, които се молят за теб, сред които и аз.
Хриспи, честита ви сватба. И като добавка за симната приказка си била с царствена рокля Simple Smile
На мен вече хич не ми се сеи вкъщи, но се налага да полежа малко. междувременно и аз щъкам нагоре-надолу по изпити #Crazy
Тук е невероятно слънчево и ме кара да се усмихвам newsm47

# 130
  • Канада, Монреал
Честито, hrispi!!
Много е хубаво да си булка, жалко че само по една рокля може да си позволи човек да носи, бях си харесала още няколко ама ...  Rolling Eyes
Hrispi, май сме били с един и същи dj Wink

# 131

Ей, да не забравяме, че hrispi чака близнаци!  Grinning

Моя грешка!  Embarassed Извинявай, Hrispi! Значи поправям се: ДВЕ здрави и сладки бебчета напролет, а по-нататък и още.

# 132
Здравейте на всички.Аз току що се регистрирах и още немога да се оправя тук.Надявам се да се срещаме често тук:)

# 133
Zdravei trifi, dobre do6la. Ami v na4aloto e taka, i az trudno se opraviah, no kato se rovia malko pove4e i stava.

# 134
Ama kakvo mi stana s BG? Mnogo mi e gadno taka da pi6a samo az na latiniza....sorry very much...6te se opita,m da oprava ne6tata. V4era nama6e problem, a dnes kakvo stana...

Общи условия

Активация на акаунт