Отговори
# 105
  • в илюзия
hrispi Честито! Много щастие и дълъг семеен живот.   bigdance2
А иначе за седмиците аз не мога да определя, просто не знам датата ,на която беба е станала. Мислех си , че съм в 19 сед. , но миналата седмица нали ходих на 3 де и ми казаха , че съм в 17 седмица. И въпреки всичко не съм сигурна , защото понякога и ехографа лъже. Crossing Arms

# 106
4estito Hrispi!!! Znam kakvo valnenie e tova, az o6te pla4a ot valnenie kato gledam svatbata si...a minaha 6 meseza. Strahotno e. Momi4eta, vizdali li ste tozi site? http://babystrology.com/baby-tools/baby-tickers/

# 107
  • варна
Жабче,още веднъж съжалявам за загубата,и аз съм я преживяла,но не се отчайвай и гледай право напред ,там е твоето мечтано слънчице!
Hrispi,пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот!
Месеците май е най-точно да се смятат през 30 дни,но дали от ПМ или от зачеването?

# 108
  • Варна
Жабче благодаря за пожеланията ти към нас. Възхищавам ти се, че в този труден момент си успяла да намериш добри думи. От сърце ти желая следващото инвитро да е успешно и да завърши с едно (или две) прекрасни бебенца.

hrispi- поздравления за чудесното събитие.   bouquet Обаче не мога да видя снимките.  Sad

А пък аз месеци не броя, броя си седмиците и толкова. Моята цел е да вляза в 38-ма.

tedi_ip по-правилно е да си ги смяташ по 30 дни от термина назад. Например, моят термин е на 19.04. Значи на 19-то число всеки месец влизам в нов месец, като на 19.03 влизам в 9-тия. Обаче това са календарни месеци. Да не се бъркат с лунарните месеци, които са по 4 седмици от ПМР и са общо 10 за една бременност, а не 9.

# 109
Nai-vajnoto e da sa ni jivi i zdravi slanzata! Hrispi i az ne moga da vida snimkite.

# 110
  • Варна
Момичета, пуснах анкета на първа страница. Отнася се до курсовете по време на бременността, тук имам предвид и лекциите на 9 месеца. Ако мислите, че има нужда да се добави някакъв отговор, давайте предложения. Тези, които смятат да посещават курсове, нека да напишат в темата какви са, кой ги организира, кой им ги е препоръчал и т.н. Може да се гласува с макс. 2 опции, макар, че някои от тях са взаимно изключващи.  Rolling Eyes

Ох, редактирах малко анкетата, така че да може да се изберат до 3 опции. Първо бях поставила опции "Не, ще разчитам на инфо от форума",  "Не, ще разчитам на инфо от гинеколога" и др., но после размислих, че всъщност това не изключва посещаването на курсовете.

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 10:27 от Ясмина

# 111
ето тук
http://picasaweb.google.com/lubolahchev/FSUGQ
 дано сега можете да ги видите ако не скоро ще пусна в нашето албумче Simple Smile

# 112
Жабче аз също знам и съм следила твоята история и за мен също е необяснимо защо трябва по този начин да изстрадаш своето щастие.Но съм сигурна,че съвсем скоро ще бъдеш най-щастливата мама и знай,че винаги ще сме с теб и ще те подкрепяме!Съжелявам страшно много и ти желая да продължиш напред колкото и трудно да ти звучи това сега в този момент! Hug Hug Hug
Ася20 благодаря ти за похвалите за коремчето , а колкото до пола надявам се на 19.11 на ФМ да го разбера пък какъвто и ще да е,аз си исках бебче!
Днес бях на ЖК и сме пораснали,все още сме седалищно прилежание за което док каза че има още време и най-щастлива бях,че чухме тоновете на бебчето как му бие сърчицето.Това е от мен и лек и успешен ден на всички вас сладурки!!! Hug Hug Hug

# 113
Hrispi, едно голямо Честито! Дълъг и много щастлив семеен живот ти пожелавам, изпълнен с любов, разбирателство и много деца Wink
Колкото до курсовете за бременни - мисля да посещавам тези на списание 9 месеца, но кога ще почна да ходя, не ми е ясно. Иначе ми се ходеше и на други, заедно с мъжа ми, но не съм се интересувала все още.

# 114
  • Бургас
Жабче, не знам какво да кажа  Cry Знам, че няма думи, които ще успеят да облекчат болката. Умът ми не побира как е възможно да се случва това. Дано това е последното изпитание по пътя ти Hug
Хриспи, честито  bouquet
Коте, наистина ти е разкошен коремът /пу-пу/. Само с това за формата не съм съгласна, моят през първата бременност си беше разлат и пораснах навсякъде Crazy, а имам момче Peace
За анкетата - аз не мисля да посещавам курсове.

# 115
Жабче, много съжалявам! Не сме те забравили и няма да го направим! Много се надявам да събереш сили да преодолееш този тежък момент, виждам, че вече гледаш смело напред - ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ!   bouquet Надявам се на светло бъдеще за теб, и вярвам, че ще го получиш! Не си сама!

# 116
Включих се в анкетата Peace!
Едно голямо ЧЕСТИТО на hrispi!!!Страхотен купон сте направили-браво!!Желая ти дълъг и щастлив семеен живот!
И сладка радост с памперс през април догодина!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 117
hrispi,честито бракуване !! Желая ви дълъг семеен живот и много здрави деца !!
Да ви се похваля, днес ходих на консултация и БХС.Моля , да ми сложите синьо щъркелче!!!!!!!
Бебо е добре , тежи 218 грама.И най-важното-вчера като си легнах да гледам телевизия и усетих побутване от корема.Сложих си ръката и усетих със сигурност бебо.Приятен ден на всички.Гледайте позитивно на нещата !!  bouquet

# 118
ето ме и мен-отивам на зъболекар ooooh!.един зъб ме мъчи от 2 дни и моя доктор се смили и ме мушна някъде между часовете си.хриспи страхотна булка си  bouquet-мен сигурно няма да ме огрее,но това не е най-важното сега.milenag радвам се за бебето-а мойта дебелана в 18 седм. беше 325 гр.ще пиша после

# 119
Здравейте и от мен аз да ви се похваля нашият татко се прибира  newsm44 не сме се виждали от месец и сега го чакам като топъл хляб  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт