Отговори
# 90
Жабче, знам историята ти от преди това и е доста нелепо всичко, което ти се е случило  Sad Sad Sad
Но...понякога не разбираме защо ни е писано да страдаме толкова  Sad

Гледай напред, ние сме с теб и ще преживеем щастието ти(а то ще се случи!)  отново с теб   bouquet

# 91
  • Русе
Момичета,току що намерих нещо много забавно.Знам,че сега не е много подходящо за забави(Жабче отново ти казвам ,че съжалявам за случилото ти се  Cry ),но мисля,че много от вас ще се посмеят от сърце.Ако ви интересува погледнете тук: http://www.byebe.com/bg/?v[]=м&1086;&1085;&1080;&1082;&1072;%20&v[]=&1084;&1072;&1088;&1082;&1086;&1074;&1072;

# 92
  • Някъде на път....
SUNI_22, много забавно! Поздравления!   bouquet

# 93
  • в илюзия
съни много готино бебенце ми се падна. ooooh!

# 94
Жабче, много съжалявам за това, което ти се е случило Cry Cry Cry Силни прегръдки от мен  Hug

# 95
  • в илюзия
леле момичета колко сняг вали тук . Навсякъде е побеляло , даже и по пътя. Nature Snowman santa2

# 96
Жабче много съжалявам за това което ти се е случило, не се предавай пожелавам ти много скоро пак да си в отчетни

# 97
  • In someone's dreams
Здравейте момичета!

Аз не съм писала отдавна, защото бях в болница за една седмица. За щастие всичко е добре вече. Но вече никаква работа до раждането и много лежане. Бебо нещо бърза да излиза.

За съжаление чета, че има и неприятни новини в нашия форум  Sad.
Страшно много съжалявам Жабче! Силни прегръдки от мен.

Лека нощ от нас и до утре!

# 98
Жабче, много съжалявам за загубата. Пожелавам ти скоро едно хубаво и сладко бебче. Кураж.  newsm10

Bypi, аз ходих във Фемина при д-р Димитрова за ултразвуков скрининг и сега отново се записах при нея за фетална морфология.Много е внимателна. Но в петък като се обадих ми казаха, че няма часове - имало свободни чак за след 19.12. В крайна сметка ме записаха за 22.11. между две други пациентки, за това побързай със записването.

# 99
жабче,страшно много съжалявам.гледай напред там те очакват само хубави неща Hug

# 100
  • Popovo
Жабче, много съжалявам, но недей да се отчайваш, много скоро пак ще си в отчетни. Прегръщам те.

# 101
Dobro utro, imam problem s BG i zatova pi6a na latiniza. Sisee az pitah za sedmizite, za6toto otkrih razli4ni varianti. Mnogo e obarkva6to. Sega sam si re6ila da smiatam meseza si po datata na termina. Jelaia vi hubav den.

# 102
Хубаво утро и от мен!!
mirror,имаш пред вид,че ще броиш отзад напред ли newsm78,че не ми стана ясно??И аз съм в едно такова объркване за датите,в които се влиза от месец в месец.Тъкмо да си сметна нещо и да си помисля,че съм на прав път-и хоп-нещо друго излиза,някой друг метод,като че ли по-верен...И в края на краищата се отказвам да ги смятам Thinking!

# 103
Ami az obsadih polozenieto s kumata..i tia me posavetva taka. Naprimer - moiat termin na rajdane e 13/04/2008. I zapo4vam da broia - na 13/11 zavar6vam 4 mesez i po4vam 5, na 13/12 svar6vam 5 i zapo4va 6 mesez. Pone pri neia e prorabotil tozi variant. Podade mi i tozi link  http://www.9m-bg.com/display.php?page=calendar
Naistina e mnogo obarkva6to. Ako niakoi znae sas sigurnost drug metod....da go spodeli

# 104
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала и чела ама сега си наваксам.
Първо искам и аз да кажа че много съжалявам за Жабчето- Миличка знам че е трудно човек да преодолее такова нещо то никога не се забравя !!! В живота има както хубави така  и лоши моменти, но  знам че когато преодолеем лошите бързо идват хубавите!Аз съм сигурна че ти си силна натура и с подкрепата на най любимите ти хора бързо ще  погледнеш непред!

напоследък бях  доста заета, а и за напред ще бъда-и мен ме очакват студентски  изпити(е той е само един ама затова най важния-надявам се да го взема и след това да отпразнувам края на моето 6 годишно следване!!!
Днес съм на преглед и много се надявам и ние вече да узнаем какви ще са бебчовците....веднага ще пиша!
А и още едно важно събитие в  моя живот мина- сватбата, за което ми е мъчно че не беше по дълго, но и ми улекна че вече няма да се притеснявам.
Иначе снегът в събота  изненада и зарадва доста от нас-дории мен! на този ден  ми беше сватбата и ако някой ме беше попитал предварително дали ще се  радвам на сняг бих отговорила с намръщена физиономия, Сега обаче не съм на същото мнение сватбата беше страхотна точно като  зимна приказка!!! беше много весело и много изморително-бях си обещала че няма да танцувам, а я познайте сега кой беше първа писта на дансинга...булката.А пък на следващия ден когато уж трябваше да си почиваме ние с моя мъж отидоохме на друга сватба на наши приятели и там пак танци танци....И сега се чудя как оцеляхме...Simple Smile размина ни се само с мускулна треска и с болки в ходилата,ама ще ги преживеем Simple Smile скоро ще пусна много снимки в нашия албум а сега само тези които имам-
http://lh3.google.com/lubolahchev/RzdW1AZHdvI/AAAAAAAACTc/c4lEJP … PG&imgmax=640
 http://lh4.google.com/lubolahchev/RzdZjQZHedI/AAAAAAAACZM/SiI9rL … PG&imgmax=640
http://lh6.google.com/lubolahchev/RzdYuwZHePI/AAAAAAAACXg/4DEns_ … PG&imgmax=640

Общи условия

Активация на акаунт