Отговори
# 75
  • Временно
А какво значи плацентата да е предна?Защото на мен на последния преглед така ми казаха,но не ми обясниха какво означава. Confused

# 76
На мен ми казаха, че едното бебе е с предна плацента по дължината на не знам какво си.. , а другото е със задна по задна коремна стена. Не ми стана ясно какво точно значи  ooooh!
Иначе на консултацията, според мерките от ехографа и двата бебока излязоха + 1 седмица. За пола имаме догадки, но чакам ФМ при Марков за да знаем със сигурност.

# 77
Предна плацента означава че плацентата е разположена към корема, задна означава че е разположена от към гърба.

# 78
  • Русе
Жабче,и аз много съжелявам за загубата ти  Cry .Надявам се да се въстановиш бързо и скоро да си пак в отчетни.А да попитам на мен къде ми е   stork-girl  newsm78 ???

# 79
Жабче, много съжалявам  Sad

# 80
Хей,Здравейте и от мен!!Днес бях на ЖК и всичко с бебчонко е ОК,което много ме радва!Пола още не може да се определи(заради апаратурата просто Rolling Eyes),но си отговаря на възрастта-17г.с.-12см. Simple Smile.Иначе имам жестока кашлица през нощта и ако не съм спала заради нещо последните 2 нощи,то е заради нея Crossing Arms,ужас е!!!Взех си разни парацетамоли и витамини за лечение,пък ще видим дали ще дадат някакъв резултат .....И моята плацента е предна,но не смятам че това е нещо обезпокоително.Така че споко Peace,всичко е наред.
Бъдете здрави !!!  bouquet
П.С.reiana,Поздравления за Старогръцкия!И аз съм го държала. Wink

# 81
кокетка,можем да се видим тези дни,щом не си на работа.Само малко да се пооправя,че с тая кашлица не съм за никъде.Ще ти пиша на л.с.

# 82
  • Някъде там...
Здравейте, момичета. За съжаление отпадам от отбора. В нощта срещу петък ми изтекоха водите. Предизвикаха ми раждане и всичко свърши, момченцето ми си отиде. Ужасно ми е тежко, не спирам да плача. Причина засега не намират, единственото предположение е мъртвото близначе, което така и не се резорбира. Надявам се скоро да мога да направя нов опит ин витро и дано е успешен. Друг начин за съжаление няма, по естествен път бебе не става.  Cry

Имам час за ФМ на 27.11 от 14,00 ч. при д-р Марков. Ако някой го иска, нека ми пише на лични.

Желая ви лека и успешна бременност и здрави бебоци! беше ми много причтно да съм сред вас.  Hug

# 83
Жабче, кураж мила, оправяй се бързо и опитайте пак newsm10

# 84
Жабче, аз вече писах, че съжалявам много и искрено ти съчувствам. Ще се моля слънчице да изгрее отново при вас и то скоро.

# 85
  • Някъде на път....
Жабче, кураж!  Hug

# 86
Жабче така ми стана тъжно като разбрах Cry Cry Cry

Силни прегръдки и пожелания да се въстановиш по най-бързия начин.Дано скоро в корема си имаш пак бебче и всичко да е наред Praynig

Някой беше питал точно в коя седмица се влиза в 5-тия месец и аз останах много озадачена когато намерих няколко метода за изчисляване.В една книга за бременността която си купих наскоро пише че в 5-ти месец се влиза в 19,1/2  а в лентичката която си изтеглих от нета след 17 седмици и 6 дни ме прехвърли на 5-ти месец  newsm78

# 87
  • в илюзия
Жабче съжалявам много  SadНаплачи се нека да ти мине хубаво . Пожелавам ти да си имаш здравичко и хубавко бебенце.
УСПЕХ!

# 88
Жабче,много съжалявам за случилото се.Бъди силна и не спирай да опитваш отново,защото все някой от тези опити ще се окаже най-щастливия за теб!!!Късмет!!  bouquet

# 89
  • Пловдив
Жабче, нямам какво да кажа мила, освен, че много, много съжалявам!  smile3518 smile3518 smile3518 Прегръщам те силно и вярвам, че там, някъде, съвсем близо в бъдещето, твоето малко дълго чакано  съкровище те очаква! Hug Hug Hug  newsm17 Ти си прекрасна и силна жена! Заслужаваш това щастие!!!   love001

Общи условия

Активация на акаунт