Навън е снежно и красиво, а ФЕВРУАРЧЕТО е все тъй диво

• 9 254
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Здавейте, момичета.  bouquet
Михаела този месец е 7900 и 72 см...ама аз не се притесмявам много, нали си е жизнена... newsm32
И аз с колажите съм  Shocked  на много големи разстояния...
Този сняг явно няма да се задържи, но дано за Коледа понавали, че и Дидка даже не помни какво е...Nature Snowman

# 256
Ехеее мене на още една сФатБъ ми намирисва освен на Преси, гледам тука Мия-Ники, Ники-Мия  нещо се заФОрмя Joy
Изрогя Мартушкооооооооооо  Laughing
Аз за килограми не се притеснявам. Педи каза че вече са големи и трябва да качват максимум по 300 грама на месец ако не растат на височина. А моята маймунка е 8400 и 70см. Предния месец качи 200 а сега 300 грама, ама той си ми яде всичко каквото му дам и то по доста, само че е голяма фога и каквото изяде явно го изразходва. Така че е нормално мисля.

# 257
ДОБРО УТРО,НА ВСИЧКИ РАНОБУДНИЦИ!ДЕНЯТ Е ПРЕКРАСЕН,ДНЕС ЩЕ СЕ ИЗЛИЗА Grinning.НАПРАВО ЛУДНА НИКОЛА 3 ДНИ В КЪЩИ.В СЪБОТА СЪМ НА ЖЕНСКО ПАРТИ-НАПРАВО НЕЗНАМ КАК ЩЕ ГО ОСТАВЯ,ЗАЩОТО КАТО СЕ СЪБУДИ ПО НЯКОЕ ВРЕМЕ И ВИДИ,ЧЕ МЕ НЯМА,ЗАПОЧВА ДА ПЛАЧЕ ooooh!.НЯКОЯ ОТ ВАС ИМАЛА ЛИ Е ТАКЪВ ПРОБЛЕМ? newsm78

# 258
И ние да се отчетем с мерки и теглилки - в пнеделник на консултацията бяхме 10.180 кг и 78.5 см...
Трябва май да ходим на манту - белегеът от имунизацията бил цитирам " неубедителен" ...

rnpn, май всички имаме такъв проблем. Някъде четах ,че сега бебоците ни са в апогея на периода си "Искам мама" ... Ние пък в петък ще празнуваме рожденния ден на тати , който беше в понеделник . Мисля да го изкъпем , нахраним и сложим да спи за нощтия сън  и тогава да излизаме и да се молим да не се събуди  Praynig

# 259
И Ники се буди и ме търси, но аз като имам възможност изизам.. без това не съм се скъсала от хойкане, та оставям го на майка ми и да се справят.. но на нас шезлонга ни е решениев  много случаи.. прилъжеш ли го да легне на него спи и само се поклащат.. за туй изкъпвам приспивам и в шезлонга.. тъй поне до 1ч съм свободна.
Отиваме на титЯ след час.. УРА

# 260
И АЗ СИ МИСЛЯ ЗА ВАРИАНТ-КОЛИЧКА,ИНАЧЕ НЕ ВИЖДАМ ThinkingАЗ ЩЕ ИЗЛИЗАМ ЗА ПЪРВИ ПЪТ НОЩЕМ ОТ 9 МЕСЕЦА И ЧЕСТНО ЛИПСВАТ МИ СОЦИАЛНИТЕ КОНТАКТИ ВЕЧЕР.

# 261
  • София
Добро утро Hug

Ха... Grinning мерки и теглилки hahaha верно ли се тревожите Thinking аз си мислех, че тез тревоги преминават първите три месеца Laughing За протокола, мойто диване яде като разпрана, но последните два месеца качва по 450 г., и изкара 4 зъба Crazy. Утре пак е на консултация и не очаквам по-различен резултат, даже си мисля, че ще е по-малко, че последните дни се появиха на бял свят още 2 зъбета Crazy Няма 8 кг, а миналия месец беше 72 см. Grinning

Превод, please Embarassed

# 262
ТИТЯ-РАЗХОДКА

# 263
НИЕ В СТАРА ЗАГОРА КАЗВАМЕ-ДИДЯ

# 264
  • София
Ааа ...благодарско Hug
Полезно да се знае, да не взема да се изложа пак Thinking
За нас май няма да има "УРА" днес Sad тук е паднала супер мъгла и ще пропуснем, и кухнята даже

# 265
rnpn, според (не)писаните правила на нета, ако пишеш с големи  букви значи ,че крещиш (караш се)  Hug

# 266
Добро утро,
Ех че хубав слънчев ден май днес ще се излиза на разходка с дребчо. Дано е и топличко сигурно ще се постопли. Така че и ние се обличаме към 10 и изчезваме на разходка и до кухнята за храната. Иначе сме на крак от 7 сутринта събудиха ме с пеене  Laughing

# 267
Превод, please Embarassed
Тъкмо и аз бях тръгнала да замоля за превод  Laughing (Както казва Стойко - на Цвети мъж й "Пусто женско любопитство"  Wink ) А то какво било....
И аз като Аним мислех, че тревогите ни за теглото са останали в онези романтични първи месеци   Flutter Аз се майтапя, че е шишка Миа и че няма да я вземат манИкенка, ама не се притеснявам хич. Ми то не може всички манИкенки да стават я  hahaha Виж баща й все ме спира вечер да не съм й давала цяла бисквита, че ще напълнее (това между храненията де, не за основно). 
RNPN, аууу, ти по-зле и от мен го караш. Къде се оплаквам и аз?! И ние сме "напускали обекта" само с повод - на 2 вечерни сватби и 3 рожденни дни. Наистина най-добрия вариант е да си го  приспите и после бягате с все сила  Mr. Green Майтап де! Ние на РД на мъжа направихме грешката да я оставим незаспала на свекърите (понеже беше рано - преди 20ч.) и те си играли до към 23 и тя се вкиснала и ударила един рев, та те ме викнаха по спешност. Връщам се по най-бързия начин и кво да видя - тя си заспала вече. Много ме доядя тогава!
Радостче, честит рожден ден на любимия! Да е здрав и да те слуша с двете уши!  Peace А в петък да се повеселите едно хубаво без въобще да ви усети Виктор!

# 268
  • София
И мойто диване днес се успа и стана в 7 часа Laughing
Направо си е за хвалба, но последните дни си поспивам доста ...мъжо става в 6 и помага за децата, докато мама кърти до 7 ooooh!....направо се изумих к'во става, и туй на моята улица ли се случва newsm78. А тя каква била работата...световното по волейбол Joy

# 269
Извинявам се веднага за шрифта(не е нарочно,не знаех) Embarassed. Hug

Общи условия

Активация на акаунт