Отговори
# 75
Браво Гуш,много хубави снимки, с кои си била?Честит рожден ден на половинката newsm59
Аз ходих до Турция преди 2 седмици на екскурзия,изкарах си страхотно,бяхме в Истанбул, а 4 дни,ще кача след малко снимки.[/color
]Ками честит ново дом.

# 76
Напражих ноемжрийско албумче.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192884

# 77
Три години не пушех и като Валя не понасях цигарения дим, докато не дойде сестра ми. Сладка прикаzка след като преспим децата и хоп една карелйка ултра слим. Сега пуша по една две цигари обикновенноно вечер в компания и с чаша вино, като раzбира се мога и да не пуша. За Дидка и Дидка с две ръце подкрепям мнението на Гуш.

# 78
Камий, добре си си дошла!  Hug Отново стана цветна темата ни  Heart Eyes Ники е голяма сладурка. На плитки много ми хареса.

И аз пушех, преди да забременея. Но повръщах първите месеци и не понасях цигарите. Заради това ги отказах. Искаше ми се понякога да припаля, но като бременна се въздъражах. Като родих, пушнах на няколко пъти, по няколко дръпвания, но си наложих козия инат и не пропуших отново. Сега даже нямам нужда да запаля. Вече три години  Rolling Eyes Брей, колко много...
Принципно споделям мнението, че по-добре "да утолиш жаждата", отколкото да бленуваш за цигарка и да се тормозиш. Но ако веднъж посегнеш към кутията, няма връщане назад. Всеки си решава, все пак.

# 79
Добро утро! По   food010 kaffeetrmker_2и по  newsm64
Аз не пуша ,така че по темата не мога да се включа.

# 80
И аз съм "за" да изпушиш една, вместо цял ден да ти е стегнато под лъжичката. Вярно вреди, но пък не вреди по-малко нервна майка. Веднага след кърмене, една лека цигара и повторно кърмене след два, три часа по моето мнение и логика е добър вариант.

Дианка хубаво че сте открили сливицата. Ти често го водиш на УНГ защо чак сега са я видели? Както и да е. След операцията нещата ще се подобрят. Само трудното е де го закрепиш здрав, за да могат да я направят, иначе доколкото четох работата приключва до обяд, тръгваш си и до следващия ден няма ни болка ни помен от чудото. Мисля че излизането от упойката и първите няколко часа са трудното. Сигурно си изчела - има обширна тема за третата сливица, операции и т.н.

Сискей  Thinking..... ха пък може да е добрата новина а?

Котаранке добре дошла отново. Много пораснали младежите.

Мерки... и аз не ги знам на Калоян. Към 14 кг е, 96-98 см. Ще го водя другата седмица на консултацията за 2,5 г. и тогава ще знам.

Весел ден! Аз отивам на очен преглед, че стана време да сменям контактните лещи.

# 81
Никаква активност, newsm78.
Ники е 15 кг,90и няколко см.
Котаранке,много са порастнали юнаците..

# 82
Пак по кафенце  food010 kaffeetrmker_2
Ники е при баба и, аз си почивам.Яд ме е ,че времето е много гадно...

# 83
Здравейте, дружки,

Станах преди малко, детето от вчера е на бабин дом, а снощи с мъжлето бяхме на РД. Тази сутрин приключих първата фаза от моето диетуване, резултата от 6 дни е -4кг Grinning. Ако удържа още 6 почти ще си върна теглото отпреди Станислава.
Дидке, тази диета не я препоръчвам и на врага си, да не говорим пък на кърмачка Stop. Отврат е. Още не мога да повярвам, че собствената ми сестра ми я даде Mr. Green Като я приключа ще си разчистваме сметките.
Станислава от петък няма Т, водих я все пак при една педиатърка, която се оказа голям образ. Каза, че детето леко е настинало, да му дам сладолед, и че се съмнява, че някога е боледувала от гнойна ангина Shocked. Станислава нещо не я хареса и изпя 100те най-добри арии на всички времена Tired Утре пак на занималня. Не знам за нея, но на мен много ми харесва занималнята Mr. Green
Ками, честит нов дом  bouquet
Бъдете здрави Heart Eyes

# 84
Kamij липсваше много с твоите шарени постигни, Ники е порастнала много голяма е сладурана Heart Eyes

Катка браво за резултатите, аз съм на другата крайност, мъжът ми постоянно ме гони че много съм отслабнала което наистина е така (за моите 177см съм 60кг.) постоянно ми се кара за това (а аз отслабнах по неволя покрай татко) но да сме здрави това е най-важното Praynig

Моята Криси е на Проспан и Парацитамол, батко й претърпя един гаден вирус миналата седмица и сега май тя го почва...

Сиска как си?

Лек ден на всички

# 85
Здравейте и от нас, аз пак набързо, но Катка, кажи ми моля, тази диета! Може на лични.
Решила съм да тръгвам на плуване, но пусто нямам време. Много съм дебела вече, т.е. така се чувствам с несвалените 5 кг. Изобщо не мога да се храня здравословно в офиса, просто няма как. Няма обедна или каквато и да е почивка. Буквално нямам време и да си приготвя нещо от вкъщи. Бе аз няма кога да пазарувам, пък какво остава да си приготвям нещо... Не съм предполагала, че може да е така, но е факт. Като ми прималее мушвам нещо и това ми е яденето, но то така точно се дебелее.
Цунки на всички!

# 86
Здравейте!
Катка, браво за успешния резултат от диетата - само 6 дни, а си -4кг! Ама ти си си със силна воля Heart Eyes
Днес заведох Пламен на куклен театър. За трети път му беше и има напредък - цялото представление изгледа в огромно удоволствие, само на няколко пъти ставаше да се разхожда. Единия път отидохме почти до сцената, аз клекнах до него и наблюдавахме актьорите. По едно време той се оглежда и вика "Нето миши" (нещо мирише). "Някой пъднал" Laughing EmbarassedАз му шушукам, че нищо не мирише , да гледа какво правят куклите на сцената , но той с все по-висок глас продължава "Някой пъднал! Някой има ако!" Embarassed Laughing Joy Хем ми беше ужасно смешно, хем ме досрамя. Спеших го назад към залата и там догледахме представлението.
Мартеа, носи си постоянно в чантата солети, сиренце,домат, ябълки, например. Като огладнееш похапвай, но по малко, 5-6 солетки или една ябълка, като му даваш често на стомаха да върши нещо, но малко като количество, той гори енергия и отслабваш. По-често, по малко Simple Smile
Kamij, добре завърнала се!
Дидка и Дианка, аз също съм "за" да се изпушат една-две леки цигари  веднага след кърмене или вечер, като много ти припира отвътре, но започнете ли, трябва да сте сигурни, че ще са  1-2 на ден и няма да ги увеличавате.

# 87
Здравейте и от нас, аз пак набързо, но Катка, кажи ми моля, тази диета! Може на лични.

Може, като си разчистиш кутията Wink
Виж какво ти е написала Дона, според мен е права Peace

Дона, голям образ тоя Пламен Joy. Не съм водила Станислава на куклен театър, мерси за идеята  bouquet

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 14:51 от КатКа

# 88

Мартеа, носи си постоянно в чантата солети, сиренце,домат, ябълки, например. Като огладнееш похапвай, но по малко, 5-6 солетки или една ябълка, като му даваш често на стомаха да върши нещо, но малко като количество, той гори енергия и отслабваш. По-често, по малко Simple Smile

точно така се освиних. Вечно нещо похапвам и вечно съм гладна.
Трябва ми драстично отслабване, така не става.

Катка, разчистих.

# 89
За диетата- кпих си едни хапчета за отслбване,пият се всеки ден сутрин на гладно в прдължение поне на 1 месец.Има стахотен ефект-китайски са,но са скъпи.Аз отслабнах доста от тях,не ти се яде въобще и се пречистваш доста от тях.кавото хапне6 го изхвърляш.

Общи условия

Активация на акаунт