Отговори
# 90
Аз свалих моите излишни 10 кг лятото с един микс от две диети от форума, при това изобщо не се отрази на кърменето. Друг е въпроса, че после пак си върнах половината, но пък сега покрай преместването отново отслабнах и съм доволна Simple Smile

Катка, и аз в началото за 5 дни свалих 4 кг, ама така е само в началото и това е нормално. Съжалявам, ако те отчаям, но предполагам че не ти е първата диета в живота и знаеш как е. Първите 3-4-5 кг. (зависи от стартовото тегло) са лесни и се свалят за броени дни, след това идва трудната част.А и не се мъчи с гадни диети, има доста ефикасни и незатормозяващи, дори приятни тук във форума. Продължавай в същия дух! Peace

Дона, голям образ е Пламъчето Laughing И аз съм намисила да водя Дени на куклен театър, че след като ходиха от градинката беше ужасно впечатлен.

Бубе, дано Криси я подмине този вирус Hug

Дени ми е хремав, но сравнително леко. В петък пропусна яслата за по-сигурно, смятам и утре да ми се пречка.

# 91
Катка, и аз в началото за 5 дни свалих 4 кг, ама така е само в началото и това е нормално. Съжалявам, ако те отчаям, но предполагам че не ти е първата диета в живота и знаеш как е. Първите 3-4-5 кг. (зависи от стартовото тегло) са лесни и се свалят за броени дни, след това идва трудната част.А и не се мъчи с гадни диети, има доста ефикасни и незатормозяващи, дори приятни тук във форума. Продължавай в същия дух! Peace

Права си, но с леките диети не успях и реших драстично да сложа точка на тази борба. Ям 3 пъти повече от преди и искам бързо и ефективно да намаля нуждата от храна. Относно връщането, убеждават ме, че няма да стане, но тъй като си имам едно наум, смятам после да продължа да се храня известно време разделно, например.А също така вече имам време и ще ходя на фитнес.

# 92
.А също така вече имам време и ще ходя на фитнес.

Eй тук е истината Peace Когато на мен ми писна да се чувствам дебела и реших да отслабна, опитах така с някоя драстична диета, ама не е това за мен, пък и заради кърменето не са препоръчителни Naughty Затова си избрах 2 лесни и приятни диетки, започнах по-сериозно да ходя на фитнес, дните когато не ходех правех упражнения вкъщи, мажех се с един уж отслабващ и стягащ крем и за 2-3 седмици остави килограмите, които бях свалила....но така добре си бях намалила обиколките където се сетиш. Минус 7 см талия и минус 5 - 6 бедра. И се бях стегнала, имах си приятна пресичка Blush Ама....лошото е, че хубавите работи могат и да се развалят - за 2-3 седмици без фитнес, стягане и ядене без режим всичко отиде на кино Embarassed Пък това за невръщането на килограмите -  няма такова животно. Всичко си е до режим, ама ти си печена и ще успееш да ги задържиш, сигурна съм Peace

# 93
Пък ние не знам как реагираме на куклен театър  newsm78. Всяка седмица (или на две седмици) имат в яслата, ходи, но никога нищо не разказва. Подпитвам уж... правейки вариации на заглавието на пиеската... ама не получавам нещо обратно инфо. Или не е впечатлен (по-малко вероятно) или защото са цялата градина на куп нищо не вижда и не разбира (по-вероятно). Ще пробваме и ние някоя събота или неделя на истински куклен театър. Принципно аз и за деня в яслата не получавам обратно инфо много много... питам вечер, чат пат споменава някое детенце, аз уж доразвивам с въпроси разказа, ама повече повтаря след мен въпросите като отговор от колкото да ми разказва.

За диетите сам пас... не защото нямам нужда....не ми е на дневен ред... трябва да си мотивиран за да започнеш, а сега хич ме няма.

Ох моите мъже чистят с "мускачката" и после следвам аз с парцала..... Tired....

# 94
Привет!

Катка, според мен и така си изглеждаш добре, но от все сърце ти желая успех в борбата с килограмите! Wink
Камиж, радвам се, че отново се завърна! HugНики е пораснала много и е голяма сладурана./пу-пу/.
Ками, честит ви нов дом!Само хубави работи да ви се случват! Praynig
Бубе, дано малката преодолее вируса! Praynig
Котаранке, липсваше ни много!Малките са пораснали много.Да са ви живи и здрави! Heart Eyes
Дидка и Дианка, аз също съм ЗА изпушването на една - две цигарки на ден. Hug

При нас всичко е по  старому .....аз ходя на работа, а Вали го гледат бабите му.Като цяло свикна вече с мисълта, че ще отсъствам през деня, въпреки че има и дни в които сутрин доста си  поплаква.Но като цяло е в рамките на нормалното. Flutter
Виждам, че говорите за мерки и теглилки - нашите са около 16 кг, 95 см.

Пожелавам ви успешна и ползотворна седмица! Heart Eyes

# 95
  • София
Гледам за диетки говорите...мен хич ме няма по тази част. Ако отслабвам, то винаги е от умора, стрес и т.н. Но има и друго, че когато правя нещо, просто забравям да ям. Имало е дни, в които прескачам всички хранения и чак на слеващият ден се усещам, че не съм яла. Просто не усещам глад  Rolling Eyes
Иначе, за мен най-успешно отслабвам, когато сваля половината кг (ако имам да свалям 10, на 5-тия кг) и после здраво движение- основно ходене пеша и така свалям останалите. Противник съм на отслабване само със спорт...смятам, че организма много се натоварва и повече вредя, отколкото помагам.

На всички болнички пожелавам бързо оздравяване Hug

ПП. Тиа, до сега никой не беше преглеждал Любака за трета сливица Rolling Eyes А за операцията още ме е страх да чета..не съм сигурна, че искам да знам какво ме чака.

# 96
Дона забелязах ,че чакаш още 1 бебе,леко бременеене!

# 97
Дианка ами да ти кажа докато четох не останах с впечатлението за някаква критичност, по-скоро всички бяха доволни от бързото възстановяване и най-вече от пресичането на вечния носотеч и проблеми. Спокойно.

# 98
Kamij, благодаря! Grinning

# 99
Пак кафенцето от мене  food010 kaffeetrmker_2 newsm64
Много обичам като вали сняг,идва ми едно коледно..

# 100
Добро утро!
В София сняг ли вали?  ooooh!
Тук пък един скапан дъжд, вчера, днес, направо ужас. Не вали обилно, но пак е отвратително. От сряда уж ще се оправя времето... Айде, дано!
 Crossing Arms
Целувки на всички  Hug

# 101
  • София
Вали, вали...много е красиво  Hug
И тук вчера валеше дъжд, но днес е приказно...дано не се стопи Simple Smile

Tia , мерси за синтезираният отговор. Добре ми дойде   bouquet

И в тази връзка да ви се похваля, че на Любака хремата изчезна...направо не мога да повярвам. Има секрети само назад, но през носа не излизат тези жълти, гадни сополи. Кашля си сутрин и до там. И възпалението на очичките мина..абе...пу-пу...дано се  е свила тази сливица, че да му се разминат макарите на ушичките. Simple Smile Честно, не мога да си позная детенцето. Толквоа време се влачи със запушен нос и се сополиви, че и гласчето му се промени сега  Simple Smile

Хайде, лек и успешен ден за да ви е лека и успешна седмицата   bouquet

# 102
Котаранке, имам въпросче за козметиката Веледа: скъпа ли е? и бебешката, и другата? За АД става ли? Анди, впрочем, как е с дерматита? А Антон има ли? И изобщо лесно ли се намира тази козметика или само на някои места я има?

навън е чудно красиво, бяло, само да не излиза човек, че по улиците е мръсна киша  Mr. Green

# 103
Снежен привет и от нас! Heart Eyes
Гуш,моля те да ми поясниш как даваш клеевата тинктура-за профилактика и как като се разболее детето?Днес реших да започна да му давам на Данчо,но нямам време да чета из нета и се сетих за теб!Предварително благодаря.  bouquet
Камий,добре дошла отново! Hug
Вчера цял ден Данчо гледа филмчета,не му ли омръзват ,незная-върти два и не иска други! Rolling Eyes

# 104
  • София
Дидка, ето едно много обстойно обяснение от Августа:

Добро утро 
Не съм Гуш, но да дам някои пояснения за клеевата тинктура. В нея винаги има спирт, защото тя е 30% разтвор на пчелен прополис в етанолов спирт.
Ето и малко повече за нея:
 30%-ов спиртен разтвор на прополис /клеева тинктура/ Пие се профилактично пролет и есен по 30 капки разтворени във вода или мляко половин час преди ядене, 3 пъти дневно. При заболявне от грип и настинка прополисът може да се взема с други лекарств; 
 Прополисът усилва действието на антибиотиците. Използва се за профилактика при възпалителните заболявания на лигавицата на носа, устата и горните дихателни пътища. Благодарение на регенеративния, обезболяващ и нормализиращ стомашната секреция ефект прополисовият разтвор може да се използва за профилактика през пролетта и есента когато обикновено се изострят стомашните и доуденалните язви. При възпаление на гърлото е прави гаргара с прополисов разтвор във вода.
При децата се дават по толкова капки, колкото са навършените години-т.е. 2, ама аз в момента давам около 3. Аз специално я давам 10-15 дни в месеца, в съчетание с някакви витамини (в момента Мултисаностол), сутрин преди да тръгнем за яслата, разтворена в прясно мляко или сок/компот. Ники я пие с удоволствие.
Друг вариант е същата схема, но с Есберитокс (ехинацея)+витамини. Есберитоксът се дава 3 пъти на ден по 10 капки в съчетание с 5 мл. сиропче витамини (примерно Леатон). И така 10-15 дни в месеца
Да отбележа, че аз освен профилактика, провеждам и лечение с клеевата тинктура. Когато се разболея, пия по 3 пъти на ден по 20 капки 30 мин. преди хранене, същата схема прилагам и 2 пъти в година по един месец-пролет и есен, защото имам проблеми със стомаха, при мен ефектът е много добър

Общи условия

Активация на акаунт