Днес ходихме на редовната консултация и мерките са ни 11кг и 90см. Май Пламен ще се окаже най-слабичък. Пък си хапва, пу-пу-пу.

Как прецениха какви лекарства да му изпишат на Любчо, при положение, че няма антибиограма? Капките, дето му капеш сега антибиотични ли са?

Днес аз водих Момчил на градина, защото татито имаше ангажимент рано сутринта...Е, нЕма такъв ужас
Набутахме се в рейса. До Плиска прилично пътувахме, въпреки задръстванията. След това обаче - той се дърпа, върви бавно, мрънка.... С голям зор стигнахме - взе да реве и само повтаря "мама земе..." Оставих го на учителката и хукнах, та на работа чак в 9.20...А, забравих - за по хубаво, на тръгване от къщи си стисна палеца на шкафа за обувки
Той ми вика , че си играе със Савата, Марти и Владко, ама аз не съм си и помисляла , че може да е същия ... Та така, имате поздрави от Кроче, добре са, но не влиза тук, защото малкия е узурпирал компа и се сърди като я види на него. От работа пък нямала възможност...

/
, Камий до Турция...хаймани такива... 
; не било страшно 

Адашката малка какви магарийки върши? 

- аз не съм пушачка, но мога да разбера тази зависимост, при двама родители дърти пушачи
, майка ми е убедена, че се успокоява...ако наистина ви действат така може 1-2...но пък всеки си взема сам решенията...аз съм фен на страстта на Гуш= ШОКОЛАДА
и всякаквите сладки изкушения
. Все още не може да се отпусне да стъпва...много са и заслабнали мускулите и си сгъва коленцата и кляка,,,реве и като я водя на басейна...на моменти се отчайвам, но следват моменти на някакви хубави опити от нейна страна- разрешава ми да правя масажи и гимнастика- по скоро пасивна,,,обича да си дига дупето
; играят на гоненица с Лори /пълзят/...започна много да бърбори...кара се на Лора "очилата не са за игра, бе Лориии, не пиппай там беее, .../изобщо толкова на място казва нещата///изненадва ме понякога...пеее страшно много песнички, но за разлика от повечето дечица не се впечатлява от филмчетата...
не че е тежка, а просто е късчика като топчица
...моите притеснения за анемия се оказаха безпочвени- понеже все още кара основно на кърма и и пуснахме изследвания /115 хемоглобин/, което е на долната граница, но според доки е ок 
/,от 3 до 14 декември- само че с баба си и дядо ди- моите родители...не искам да водя Лори там, понеже няма да е достатъчно топло /по тел. ми казаха да носим малък отоплителен уред, явно не е топло/ и не могат да гарантират топла вода в стаята /не във всички стаи има/...та хем нашите малко да си починат /татко се прибра от Германия тази събота/ и ще бъдат заедно, хем ще са с Теа, хем на друго място...само дето има да я мисля, предполагам ще ореве смета за мен, особено вечер като заспива /винаги трябва да съм там/, никога не е заспивала без мен /изключвам дните когато лежах за "охранване на плода бременеейки с Лори" и дните около раждането /но тогава беше по- мъничка