Отговори
# 180
Добро утро,по кафе  food010 kaffeetrmker_2
Успешна седмица!

# 181
Честита годишнина Ренката!Много любов и късмет! married
Чести роден ден на съпруга на Павлина! Tada

# 182
Димана, дано не е сериозно! Бързо да се оправя Силия!

И ние днес сме вкъщи, реших да я задържа. Кашля, сополи, обикновено в огромно количество точно като стане.  Нейното почти 90% не е от детския клуб, а ние сами я оправихме - по-точно несравнимия инат на двете Телета - тя и баща й с онази жилетка, за която разказах... така ме е яд...

# 183
  • София
Мдаа..и ние сме в къщи, но и на антибиотик Confused
Сутринта го заведохме да му видят ушите и е с отит...отделно, че пак започнаха сополите и кашлицата, защото спряхме вече кортикостероидите. Тъкмо се зарадвах, че се оправи детето, а то...явно ще е така до операцията Confused Пуста сливица. а идва по-бързо януари и да му я махат, че...меко казано ми писна.

# 184
Дидка,не е ли рано за отстраняване на 3-та сливица?Аз съм чувала ,че се прави след 3годинки.
Димана дано не е сериозно!
Ренката,честит празник!Пожелавам ви цял живот семейно щастие!
Бързо оздравяване на всички болнички!

# 185
Здравейте! Да почерпя по повод годишнината ни от сватбата!
Камий, благодаря!  Hug

Болните ни хайванчета бързо да оздравяват!  Praynig

Ако имам време, от нас ще се включа по-подробно. Че имам още да лакирам дивани, утре ще ги карам да ги тапицират. Пък съм на работа и в галоп трябва да свърша много неща.
На 14-ти ни е Коледното парти на фирмата, трябва да излизам за тоалет, да се фризирам и т.н. Въобще...куп задачи  Rolling Eyes
Уикенда бяхме на балкан, на хижа. Наско беше очарован от "сняга", направихме 10-ина снежни човеци, бихме се с топки, накрая той искаше и да си носим у нас  Laughing   

# 186
Ренката честита годишнина, много много любов  bouquet

# 187
Ренката, Честита годишнина! Бъдете щастливи !  bouquet
Папитуу , поздрави на съпружеството  bouquet

Ей, много болни, бее ooooh!

Горките ни деца, горките ние. Моето дете, и то, никога не е било по-болно ooooh!
От събота вечер няма темпертура, а едва тази сутрин и се отвориха  очите.
Реагирайте бързо, момичета, дано се оправят бързо децата Hug

# 188
Ренката, честита годишнина! Много, много любов Heart Eyes  bouquet

При нас нищо ново - ние бачкаме, Дени е на ясла Simple Smile Бързо оздравяване на болничките!

# 189
Честито и от мен! Много любов!

# 190
  • София
Ренка,честита годишнина  bouquetДа се обичате много и да сте здрави и щастливи Heart Eyes

Болничките по-бързо да се оправят Praynig
В нашата детска градина има стомашно-червен вирус и е изпонатръшкал половината деца.А аз трябва да заведа Калоян за 1-2 дена другата седмица,за да ни се пази мястото.Ще лудна направо SickДиректорката много е затегнала положението с не ходещите деца и има нова разпоредба деца,които нямат поне 4 дни присъствие за месец,да се изключват/и то без предупреждение Shocked/.Аз 4 дена там няма да го пусна,но за 1-2 поне трябва да отиде Sad
Ще видим.Баща му иска направо да го отписваме от градината,но ако не го приемат в другата градина догодина,оставаме без място newsm78.Ще го мисля  Thinking
Безумни работи направо Crazy

# 191
  • Варна
Ренка, честито и от мен!  bouquet
Папитуу, честит празник и на твоя мъж.
Ние с Ивчо се прибрахме за няколко дни във Варна.
Ивче, прекарахме чудесно и Иво иска пак да ходи да играе с бебетата. Благодаря. Голяма игра падна с балоните. Hug
Пожелавам скорощно оздравяване на всички болнички душички. Hug
Той и Иво е към тях. Упоритата кашлица така и не мина и уж все нищо му няма, даже гърлото му е спокойно, но от днес пие Синекод.
Ками, и аз се притеснявам за същото. С това мое висене в Русе и неходене на ясла най-много да си докараме това да го отпишат и да се окажем в много кофти ситуация предвид бъдещото ходене на градина.
Да се оплача от моя мъж. Тъй като на Детелинка косата стърчала от шапката той се хванал и я офъкал както му падне. Сега косичката и е като на Жана Дарк, а децата и се смеят на градината, а тя е много нещастна. Обяснението беше, че така се поддържала по-лесно и че нали била здрава какво съм искала. Тя има тъничка косичка, която расте бавно и така и няма да стане скоро дълга. Тая вечер ще я заведа на фризьор, поне малко да я оформят, че направо нямам думи - един по-къс един по-дълъг кичур, а бретона почти до дъно. Абе мъжка му работа.

# 192
Да се оплача от моя мъж. Тъй като на Детелинка косата стърчала от шапката той се хванал и я офъкал както му падне. Сега косичката и е като на Жана Дарк, а децата и се смеят на градината, а тя е много нещастна. Обяснението беше, че така се поддържала по-лесно и че нали била здрава какво съм искала.

Shockedщях да се впрегна повече, отколкото ако беше подстригал мен. Детелинка вече е голяма, дали осъзнава какво и причинява.

# 193
Леле, Деси, този твоя мъж иска голям бой ooooh! Представям си какво и е на Детелинка сега Sad Но пък съм сигурна, че фризьора ще оправи пораженията и ще стане добре  Peace

# 194
Мъчно ми стана за Детелинка. Спомням си едно мое неуспешно подстригване една фризьорка направо се беше изгаврила - нашите едвам си сдържаха смеха, въпреки че се опитваха, а аз плачех пред огледалото. Толкова тъпо се чувствах. Дано фризьорът я пооправи.

Ками, Деспина, действайте. Не можете ли да говорите за дълго отсъствие - миналата година УНГ лекарят направо ни забрани Теа да ходи на ясла поне два месеца, като каза, че ако трябва, ще оформи забраната и писмено. Струва ми се направо прекалена тая бюрокрация - да си длъжен да си заведеш детето, при положение, че в момента върлува вирус. Ама то в тая държава на нищо не се учудвам вече...

Общи условия

Активация на акаунт