Плодове и чай с мед - 20 част

• 16 707
  • 362
  •   1
Отговори
# 120
Емия,хайде и аз от утре ще мина на плод4ета...така няма да си сама в старта.Аз съм стара пушка в плодоле4ението,но когато работата ми стана много интензивна и недоспиваща,нямаше как да остана само на плодове и минах  на нисковъглехидратна диета,въпреки,4е умирам за слади4ки неща..и си го позволявам понякога. Сега ще по4ивам покрай празниците и ще мога да  про4истя малко телцето с плод4ета...От утре почваме,нали?Колко килца си и колко имаш да сваляш? Истината за мене е,4е така както съм се 4увствала,когато бях на плодове,никога не съм се 4увствала при ,която и да е било диета,въпреки,4е и нисковъгл. си я харесвам и ме устройва по отношение на работата ми и многото пътуване всеки ден..
Аз започнах вече-днес ми е втори ден и се чувствам добре.
След голямото ядене идва ред на голям глад, че иначе лошо.
Успех на всички!

# 121
  • София
Добро утро мили плодчета!  bouquet  bouquet  bouquet

Пийвам си чайчето и реших да ви пусна поздрав http://www.youtube.com/watch?v=EERuDnpNEOo&feature=related

Надявам се това да допринесе за доброто ви настроение и страхотен старт на деня!

bouquet  bouquet  bouquet

# 122
  • София
Интересно ми стана каква комбинация съм направила-пижамата ми е на крави и чашата за чай е на крави  Joy
Реших да ви почерпя с чайче, че Фроузито сигурно е изприпкала на курс!
Та хем да усетите дъха на моето чайче, да ви стопля душите в тази студена неделна утрин и да усетите атмосферата в която аз си пия сутрешния чай

http://www.bta.bg/site/parallels/2003/16/inissue/tea.jpg

и музика: http://www.youtube.com/watch?v=nzK3qvLSLV8

Нека ви е топло и уютно днес и любовта да е с вас

bouquet  bouquet  bouquet

# 123
Добър ден! Сладките днес се успах ,станах в 8:50 и трябваше да тръгна за курса в 9 .  animal037Успях де !!!Но не можах да ви пиша.Но пък поне ви оставих да спинкате ,че всяка сутрин ви ръчкам рано рано с мойто чайче.  baduuПък и Бенито,добре се е сетила да ви почерпи.  love001Сега обаче е чудесно време за един страхотен следобеден чай  и лека дрямка. smile3524
Черпя ви сладурчета!!!!  Hug

Нова седмица почва утре и си мечтая тя да бъде успешна за всички ,които се борят за самоусъвършенстване. Praynig Praynig PraynigТака е ...понякога падаме icanfly,друг път летим smile3535.Важен е стремежа към полет,защото рано или късно ще се задържим в небесата!!!!  newsm76 Нека го направим!!!! ОБИЧАМ ВИ!!!!

# 124
Благодаря ти, Верче, принципно и аз не вярвам в тези неща, но не  си ли изпадала в ситуация, когато искаш да узнаеш нещо и имаш чувството, че ще полудееш, обикновено нещата са свързани с определен човек, когото се опитваш да разбереш
     Колкото и да си гладна не бъркай в паницата на дявола. Тя съдържа : всички гадаения, баения, врачувания, гледане на карти , кафе, астрология/зодии/, говорене с умрели и разни духове и на накрая всякакви видове магии-бели, черни , пембяни. Има последствия.

# 125
Оф, пак имам грешка. Исках да ти отговоря и слях цитата с моя отговор.   Confused

# 126
Лека нощ сладуранки !!!!! Нова седмица, нов късмет  и да се маха тая луничка ,че разбърка диво животеца на целия град. Laughing
Бени , айде партньоре наспи се добре и утре  сме на старта ! Hug

Днес ми се губите плодоранки златни ,надявам се луната да не е вкарала смут и при вас.А дори и да е така надявам се всичко е завършило успешно.При мен бе така слава богу ,ама тука 2 дни големи екстремни ситуаций! Целувам ви и се наспете ,че утре нова седмица ни чака да и се усмихнем!!!!! Hug  Heart Eyes

# 127
  ДУбрУтУрУ!!!Ставайте вече ,че иде прекрасен и плодов ден за нас!
Студа не ни море(еле мен хич Joy)
 Връщам се засилена към нашата темичка ,ще споделя защо   Crossing Arms "ходих" за малко на гости в тема "20кг с оцет" нещо от сорта Simple Smile
Така както и преди ходих в разделно хранене.Момичета ...ПЛОДОЛЕЧЕБИЕТО НИ ПРАВИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ СЛАБИ ,ПРАВИ НИ ЛЮБЕЗНИ МИЛИ И УЧТИВИ!!!НЯМА КАТО НАШАТА ТЕМА!!!
Казвала съм го преди казвам го и сега .....плодолечението лекува наред ..болни мозъци ,злоботии и какво ли не още.Па то и аз намерих де да забия човка в ОЦЕТЕНА тема Simple Smile))Много ясно ,че ще са киселички там  Sick JoyИ да знаете не съм искала много исках само на авторката да качи некво снимки преди и сега та да се хвърля в едно буре с оцет и мед .Ама нейсе не даде даже ми се разсърди Simple Smile))
 Само че аз не се разсърдих .Ще си пийвам оцетче (намерих тук го продават като лек)и водичка ще лоча по 4 литра и ленено семе ще муам и кво още пропускам нещо newsm78,аааа луната бе луна ще правя и така ще живеем  Peace
 Хубаво ми е ,че сме тук и че се справяме ,Благодаря ви скоро не съм ви благодарила май Hug  bouquetНаближава и деня на благодарноста но тогава пак ще благодаря Wink
 Желая ви прекрасни моменти в новата седмица и много успехи и за да ви върви като по МЕД и е сладък живота ви,черпя Wink

Наближава 1-ви декември и трябва да сме слабушестиииии smile3521че се задавят едни танци -манци newsm68 newsm44
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ. Heart Eyes  bouquet

# 128
Добро утро и от мен, благодарим, Гери, за прекрасното начало на седмицата, тук вали вече сняг, опитва се, така че може да се порадваме на студа и свежестта, пихте ли вече чай, аз пих зелен и ви черпя по един виртуален чай с мед и лимон.
Хайде да се зареждаме, че идват празници и ако се отпуснем не се знае какво ще се случи, а като видя снимките на Гери и се засрамвам.
Ще кача и моя, тази седмица
Чао и меден ден с готини хора

# 129
ДОБРО УТРОООООООО!!!!!!!!! Здравейте плодоранки златнииии!!!!!
Ето го и понеделника,доста дъждовен ,но в душата ми е слънчево! Днес се събудих с усмивка,така че всичко е на макс.Пожелавам ви прекрасна седмица и всичко най-хубавинко и весело и слънчево да ви е на душичките и личицата.
Черпя ви с първото чайче за новата седмица и новия ден( обичам ПОнделеника)!!! Нека то ви зареди с положителния импулс нижен ни,за да бъдем плодоранки!!!! А да бъдеш плодоранка не е просто да си на диета ! Това е изкуство,това е философия...това е избор!!!!

Същото това чайче пих на 3ти септември ,когато започнах да плодостранствам заедно с вас в тази темичка.Същото чайче ще изпия и сега с благодарност ,че сме тук и сме такъв готин тим.Защото както каза Геринката-НЯМА КАТО НАШАТА ТЕМА!
Гери,ай лъв я.Внимавай с тоя оцет да не те направят кисела рагацца тез хора,че ще им начупя манерчиците. tooth boxИскам те сладка -медена. Heart Eyes Hug
Бени, айде партньоре ! Да ни върви по чай с мед и плодчета. Hug Heart Eyes  love001 newsm51 newsm18
 newsm78 Всъшност днес като за понеделник я да ви почерпя и с основното:

Разнообразието е голямо,вземете каквото ви душа иска. Hug Hug Hug
Хайде сладушки , ПРИЯТЕН ДЕН И УСПЕШНА МИНУСОВА СЕДМИЦА!!!!!!!!

# 130
  • София
Здравейте плодово-медени мацки!  bouquet
Възхищавам се на позитивната ви и добронамерена темичка, естествено и на добрите ви резултати. За пръв път се появявам тук. През пролетта бях при млечките и определено имах добри резултати/това защото обичам кисело млекце и за мен не беше никак трудно да спазвам този режим/. Също така обичам и много плодове и зеленчуци, както и чай и медец, така че смятам да се присъединя към вас, за по-добър тонус и настроение. Продължавайте в същия дух, страхотни сте! Hug

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 09:24 от geleva

# 131
# 132
# 133
Здравейте плодчета ,
Вече успешно преминаха 5 дни и съм в шестия - да видим как ще изкарам до край. Извинявайте, че не писах тези дни но да си призная в къщи нямам интернет и се възползвам от служебния  Embarassed

Xepka за изпита, а за бананите от време на време изяждам по един (е не всеки ден, но и най често в началото, когато изпитвам чувство на глад - банана ме засища и така излъгвам глада)

Гери, мила що дириш в оцетената тема - то и от името и личи, че е оцет. При нас положението е медено.

Миранди

Е ето малко плодчета и от мен

# 134
Привет на плодчетата   bouquet
Ако е удобно може ли да задам един въпрос  Praynig Успях да устискам 10 дни плодуване \е първо 5 после два дни малко посгафих и после още 5 изкарах\ - та резултата е 3 килца. Знам че при всеки е индивидуално, ма на мен много малко ми се виждат бе хора за толкоз глад  #Crazy #Crazy #Crazy та въпросът беше това дали е нормално? и още нещо \те май ще станат 2 - ама ще прощавате\ - сега като правя захранването още 10 дни - ще ли се свали още нещо или да не се надявам изобще  newsm78
Благодаря ви предварително - лека вечер ви пожелавам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт