Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 703
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 675
може ли някакъв код за безплатна доставка, пробвах 21407 и 62094 и не става Rolling Eyes

# 676
  • София
може ли някакъв код за безплатна доставка, пробвах 21407 и 62094 и не става Rolling Eyes
64084 аз пуснах с този!!!

# 677
  • Sofia
Днес си взех поръчката от 2-ри от митницата.Но тази от 27-ми продължава да ми я няма.Според мен тя е за пощата.Другите мацки от 27-ми получихте ли си пратките?
Не ща да ми се губи втора пратка Close Парите за първата още не съм си взела Sad
По този повод Кате,след обед ще мина да ти оставя нещата Laughing

# 678
Каква е разликата между coton и  polycoton ? newsm78

# 679
  • София
Днес си взех поръчката от 2-ри от митницата.Но тази от 27-ми продължава да ми я няма.Според мен тя е за пощата.Другите мацки от 27-ми получихте ли си пратките?
Не ща да ми се губи втора пратка Close Парите за първата още не съм си взела Sad
По този повод Кате,след обед ще мина да ти оставя нещата Laughing
От 26-ти в пощата я взех още на 7 ноември!!!Дано и твоята да дойде скоро!!!

# 680
  • Варна
hot snow, според мен тия ботички си отговарят на номера - Мони носи 27, толкова й взех и са й точно. Peace

# 681
  • varna
Отивам да спя момичета, че утре пак ще ходя да тормозя пощаджийката.

момичета кой размер да поръчам от prix mini-дамски половер и поло за момиче -височина 1.65м и килограми около 53-55кг,не са с едри бюстове-аз си мисля 34/36 ама да  не са малки-може ли някой който е поръчвал нещо такова да ми даде съвет Peace Praynig
Дъщеря ми е 47 гк, 160 и е 34/36.
По-добре поръчай 38

Аз съм около 50 кг. и съм 151 см. / малее колко съм ниска  Embarassed / и си взимам 36 номер, а имам и бюст.
Но мисля, че е по- добре 38 да поръчаш, защото 36 ми е съвсем точно, поне това, което съм взимала до сега.
благодаря ви

Tina, аз съм 164, 53 кг, 36 номер ми е добре, даже понякога са ми големи блузите. Бюста ми е 80 Б, по БГ.
аз си мисля че 38/40 ще е голямо,благодаря ти за помоща  bouquet

# 682
  • София
Взех тази сутрин поръчка от софийската разменна пощенска станция, при софийската митница.
Поръчката направих на 01.11., т. е. започнаха да идват наистина бързо редутските истории.
Имаше много колети от Редут в халето, но този път не успях да надникна в книгата и да погледна за още съфорумки, защото имаше и други хора на гишето. В тази връзка - радвам се на запознанството ни с Мира  Grinning Hug
Радвам се и на всеки артикул от поръчката си, а тя включваше:
-  - SOUTIEN GORGE A ARMATURES - на вид изглежда приятен, довечера ще установя дали ми е по мярка;
-  - SOUTIEN GORGE PADDE - нищо особено на външен вид, поръчах го за подарък, мисля, че ще свърши работа, макар да не е ексклузивен;
-  - TSHIRT FILLE BRODE - детска памучна блузка на Окау - много симпатична и нежна, за пролетта;
-  - TSHIRT FILLE BI MATIERE - пак детска, пак на Окау - много приятна комбинация на цветовете /аз я взех в бежово с кафува гарнитура/;
-  - TEE SHIRT FILLE AWS - детска, за момиченце, но в бледо лилав цвят, с тъмнолилави апликации - оригинално е направена, пролетна материя;
- - PULL POLO BEST - мъжкият вълнен пуловер /100% агнешка вълна/ - много, много е хубав - и като материя, и като цвят /наситен оранж/, и като изработка;
-  - CARDIGAN - жилетката е в изключително мек, приятен лилав цвят, апликациите отпред са малко по-ярки, отколкото очаквах /с камъчета/, но ако се носи на семпла черна блуза и черен панталон примерно, би стояло добре; жилетката е вълнена, много мека и топла;
- - PULL - много красива дамска блуза, страхотен червен цвят, 100% памук, с много допадащо ми лодка-деколте /не гръцко обаче, а по-овално/;
- - PULL - вълнения дамски пуловер с V-образно деколте - наистина е разкошен, взех го в прасковен цвят - мек, топъл, а цветът гали окото.

Като подарък бях поръчала трите чанти, за които се установи, че само дръжките и декорациите са кожени - трудно ми е да си представя, че могат да бъдат изработени по-зле от това, но на фона на останала част от поръчката това може да се пренебрегне. Стават за път, за подхвърляне в кола или по градски/междуградски транспорт.

# 683
- - TSHIRT FILLE BI MATIERE - пак детска, пак на Окау - много приятна комбинация на цветовете /аз я взех в бежово с кафува гарнитура/;

Може ли линк?!

# 684
  • София
- - TSHIRT FILLE BI MATIERE - пак детска, пак на Окау - много приятна комбинация на цветовете /аз я взех в бежово с кафува гарнитура/;

Може ли линк?!
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-fille-okaou.aspx?productid … e&pagesize=16
Заповядай!!!

# 685
Тази жилетка ми пристигна днес - много ме кефи! Бях на тръни след като детската пухенка ми беше тясна в Д-то

А от дамската номерация кой номер носиш?
И аз се притеснявам да не ми е тясна на ханша.

# 686
момичета, кажете нещо за тези

Пусни линк да видя!Много ми харесват.

# 687
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-a-fines-brides-femme-la-r … e&pagesize=16 ето и на мен ама викам някой може да ги е взел и да каже как са Laughing

# 688
  • До хладилника, който обичам
Хм...аз таковата, като съм с ъъъ, добре развит ханш, женствен такъв един  Mr. Green как би ми стояла такава пола?

# 689
chockolina, благодаря!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт