Съвременен дизайн за "обикновения" човек

• 95 236
  • 574
  •   1
Отговори
# 240
  • София/Осло
Ахъъъм.......адски е готино нали

murvet77 - дай някакви координати..ама пък 500 лв са си бая бре  newsm78

# 241
  • Някъде в Европа...
Моята баня е с параван. Правен е от фирма за алуминиева дограма. Вместо стъкла има май плексиглас newsm78, с рибки и мехурчета. Под паравана има прагче от плочките. Ще кача снимки малко по-късно.

Много ми е интересно да я видя, че смятаме и ние така..... Колко ви излезе?

# 242
... а на мен ми харесват плочките по стените Peace
Виждала съм в червен, бял и черен цвят - още се чудя дали да сложа подобни във банята newsm78

Иначе този параван много ми харесвам, ама 500лв ooooh!

Kaто имаш предвид,че най-обикновена плексигласова разтракана дуп-кабина струва нас 300 лв. 500 е направо евтино,защото това е стъкло и алуминий.

# 243
Ако трябва да съм честна,не е мой стил.Пуснах го като модел.Стъклените паравани са скъпи,за съжаление.

# 244
Координатите на магазина не ги знам, но мога да ти обясня, намира се срещу 2-ро РПУ на бул.Васил Априлов, точно срещу него са 2 магазина за баня, няма как да се сбърка.

# 245
  • София/Осло
Ако трябва да съм честна,не е мой стил.Пуснах го като модел.Стъклените паравани са скъпи,за съжаление.
Предполагам ,че може и да не са от стъкло  Thinking
murvet77 - мерси ,все пак, едва ли ще дойда до Пловдив, но ме интересуваше вносител  Hug

# 246
Като имам път натам ще взема координати.

# 247
  • София/Осло
Като имам път натам ще взема координати.
Hug  Heart Eyes

# 248
сестра ми има такава душкабина в едната баня, без под душово корито

не знам колко струваше, мисля, че и тя не знае, но мъжа ми казва, че около 300лв.

дори сега се сещам, че не е стандартна 80/80 или 90/90, а е 90/120см

# 249
Malenna писах ти на лични.Не мога да разбера получи ли ми съобщенията.Пиши моля те да знам дали си ги получила  Praynig

# 250
не, не съм

# 251
  • София/Осло
сестра ми има такава душкабина в едната баня, без под душово корито

не знам колко струваше, мисля, че и тя не знае, но мъжа ми казва, че около 300лв.

дори сега се сещам, че не е стандартна 80/80 или 90/90, а е 90/120см

Дали имате спомени коя е фирмата ...

# 252
  • София
Виждам, че вече не сте на тема лампи, но аз чак сега открих темата Wink http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105747,това са моите самоделни лампи, направени са с материали от "Бриколаж" и подръчни средства, като основите са от евтини лампиони.

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 18:27 от tedi-37

# 253
Моята баня е с параван. Правен е от фирма за алуминиева дограма. Вместо стъкла има май плексиглас newsm78, с рибки и мехурчета. Под паравана има прагче от плочките. Ще кача снимки малко по-късно.

Peace ...и на мен ще ми е интересно да видя  Wink
Нашата баня е много малка Sad 1.50-1.80 (за сметка на двете тераси, които са около 15кв.) и освен малка мивка, гърнето и душ едва ли нещо може да се сложи, макар, че ми се искаше да има някаква преграда за да не става всичко във вода, когато някой се къпе Tired

# 254

Peace ...и на мен ще ми е интересно да видя  Wink
Нашата баня е много малка Sad 1.50-1.80 (за сметка на двете тераси, които са около 15кв.) и освен малка мивка, гърнето и душ едва ли нещо може да се сложи, макар, че ми се искаше да има някаква преграда за да не става всичко във вода, когато някой се къпе Tired

Тя и моята е там някъде,по-скоро зависи от формата на помещението.
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2822288680044858392XdewiU

Общи условия

Активация на акаунт