Съвременен дизайн за "обикновения" човек

• 95 137
  • 574
  •   1
Отговори
# 435
Поздравления на Sun  smile3501 newsm10 много ми хареса  Wink
А може ли една питанка за тоалетната каква е ширината и дължината там ,че имах нещо наум за нашата малка wc ама дали ще стане  newsm78 /тясна е като твоята/

# 436
  • София
Маленна, още идея си нямам.  Laughing Просто си мисля варианти сега, създавам си картинки в главата си, а по-късно ще търся от къде могат да се набавят материалите за реализацията. Надявам се и на помощ от всички вас тук.  Hug От цялото обзавеждане, което си представям за хола ни, съм открила диваните и боята за стените, не е малко  Wink

Ние сме се ориентирали към подобни фурнири, но смятаме да облицоваме стена с такъв. Има една фирма Jaf, офисът й е в София, предлагат невероятно разнообразие от естествени фурнири, с естествени и технически десени, ако мога така да се изразя, имам снимки, ще се опитам по-късно да пусна.

# 437
Jaf са вмосители, те май не ги обработват newsm78

тия дни се надявам да покажа една маса, т.е. бюро с индийска ябълка

# 438
Маленна, да ти е жива и здрава малката принцеса!   bouquet Много щастливо детство й желая и много радост и гордост да носи на мама и тате!

Честит празник и на теб!   bouquet

# 439
Сън и на мен ми харесва банята и тоалетната - черно и бяло си е класика в жанра Laughing
А за ВС-то, не ти трябва повече място  Peace няма хоро да играеш Wink и много добре измислено да има конакт до огледалото Peace

Биляна, честит ви празник  bouquet Да расте все така красива и ентусиазирана щерката....

# 440
  • София

Да, май е така - отидохме в офиса им и разгледахме каталозите, невероятен избор, но всъщност фирмата, която ще изработва мебелите, ще го "инсталира" и ще го обработи преди това.

# 441
здравейте , чета ви от скоро , но ето че има и какво да пиша !
sisa g , ние също търсехме най-малкият възможен моноблок . за сега мога да ти кажа само широчината 34см. , като ходя в новата къща ще премеря и дължината .
"видима" от "практикер" на промоция - 175.99лв. , като водовместимост била като всичките им останали.

# 442

Да, май е така - отидохме в офиса им и разгледахме каталозите, невероятен избор, но всъщност фирмата, която ще изработва мебелите, ще го "инсталира" и ще го обработи преди това.

dа, виждала съм им всички фурнири и естествено трудно устоявам на някои от тях Mr. Green
гледам максимално да ги използвам в работата си, защото наистина са уникални, различни и внасят много уют и топлина

# 443
Поздравления на Sun  smile3501 newsm10 много ми хареса  Wink
А може ли една питанка за тоалетната каква е ширината и дължината там ,че имах нещо наум за нашата малка wc ама дали ще стане  newsm78 /тясна е като твоята/
Благодаря, СискаHug Тоалетната ни е точно 1,00 х 0,80 м в завършен вид. Моноблокът е въможно най-малкият, който намерихме.

Сън и на мен ми харесва банята и тоалетната - черно и бяло си е класика в жанра Laughing
А за ВС-то, не ти трябва повече място  Peace няма хоро да играеш Wink и много добре измислено да има конакт до огледалото Peace
............................

Дидка, благодаря ти!  Hug Радвам се, че ви харесва. Ама тоалетната е носело да бъде мааааалко по-голяма, че сега едва се затваря.  Laughing

# 444
индийска ябълка

Много ми хареса това.Сега си мисля за обзавеждане на бебешка стая.Скоро ме очаква това.Искам да е нещо по-нестандартно.Мислите ли,че мебели от такъв цвят индийска ябълка ще стои добре в бебешката стая.Мислех си мебелите да са бели,но сега като видях това и много ми хареса.Кажете си мнението  Praynig

# 445
Много ми хареса това.Сега си мисля за обзавеждане на бебешка стая.Скоро ме очаква това.Искам да е нещо по-нестандартно.Мислите ли,че мебели от такъв цвят индийска ябълка ще стои добре в бебешката стая.Мислех си мебелите да са бели,но сега като видях това и много ми хареса.Кажете си мнението  Praynig
Не ми се вярва да стане добре.Фладерите на този фурнир са много изразени и ще стане много натоварващо за окото.Ако искаш да използваш фурнир сложи избелен дъб или нещо подобно.

# 446
  • в моя свят на мир и любов
Лили,

И аз съм за бели мебели на цветни стени.
В една детска стая има ужасно много шарени неща - играчки, дрехи, книги, завивки, стикери и т.н..
Трябва мебелите да са по-изчистени и цветово уравновесени, както и да създават усещане за лекота и светлина.

А тези шарки специално са по-тъмни и ми напомнят за едновремешните фурнировани мебели. Имам пред вид от онова време, когато нямаше нищо различно.
По-скоро са за кабинет или гостна стая, която се използва рядко.

# 447
Страхотни идейки момичета, изчетох цялата темичка и ще продължавам да я следя  thumbsup 
За сега се включвам с този сайт.
Тази спалня и баня са невероятни за мен  Hug

# 448
Напълно съм съгласна с Luda относно индийската ябълка. Към това ще прибавя, че аз бих използвала този фурнир като втори цвят само за акцент. Мебел изцяло в индийска ябълка мисля, ще ми стои твърде тежко.

# 449
Ябълката стои супер ефектно, дори и като единствен фурнир.

Само дето е доста рядък и скъп материал. Няма го на ПДЧ имитация. Фирмите, които работят с такива фурнири наистина са много малко, както каза Малена. До някъде и заради ценовия фактор.

За детска е абсурд  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт