Отговори
# 75
 Надеееее, разказвааааааай!!!
Мисче, мнооооооооого да ви радва милото ви отроче и да се гордеете с него Hug.А съм сигурна, че Лекса ще е една чудесна кака Heart Eyes.Възхищавам ти се колко си дейна Peace.
За коледния купон съм ОК и на 26-ти.
Съжалявам за краткия отчет, но ме скъсват от работа и така ще е до НГ-за съжаление Tired.Сигурна съм, че ще ми простите Wink
Енви, браво на Велинката за оздравяването-да ви е първо и последно боледуване Flutter Heart Eyes
Подведох ви SadСтаси е на антибиотик, има бактериална инфекция ама не знае Данчето още къде.Хубавото е, че на рентгена не се вижда пневмония.

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 16:23 от ~ВАНЯ~

# 76
Уж намерих това дето казва Татянка, ама като на клавиатурата нямам български букви и ще налучквам   Mr. Green
Прибирам се на 2.12 и тук съм само на екскурзия, не ми се живее на друго място  Naughty
Браво на Стаси   Hug
После ще разказвам, че Стенли беше доста толерантен до сега да ме остави да се нарадвам на нета, но сега ще излезем до парка.

# 77
  • Русе
Браво на Стасик! Peace Данчеееееее, кажи какво стана? Praynig

Дилянаката леееееко се отегчи вчера на мивката  Wink, ама нали ми е кротушана, изтърпя.

Рени
, то хем весело, хем... #Silly... Много искам да връча на пуйчето да чисти леща  hahaha(на мама "пепеляшкото" Heart Eyes), ама Диди все подире му ходи, и не ща да се гощава със сурова такава. Confused

Лелеееее, юлче, 5 дни остават! Shocked Hug

# 78
  • София
[color=darkred]Ванче, на 16-ти, не на 26-ти! Flutter

Браво на Стаско - бързо е възтановил водата!

Аз нямам претенции какво правят през времето, когато го гледа, но искам да излизат всеки ден, ако не вали силно и няма мъгла! И да го облича, така както съм преценила аз! Ако има промени, аз ще я известя![/color]

# 79
най-накрая намерих време да седна на компютъра и само при погледа на заглавието на темата изтръпнах цялата, от радост.

МИСЧЕ, ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е МАЛКИЯТ ЮНАК С НЕВЕРОЯТНО ИМЕ!!! ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ КЪМ ПОЖЕЛАНИЯТА НА АГИ И БЪДИ УБЕДЕНА, ЧЕ ОТ ТУК НАТАТЪК ЖИВОТЪТ ТИ ЩЕ БЪДЕ МНОГО ВЕСЕЛ, ДОМЪТ ЩЕ ВИНАГИ ЩЕ Е ОГЛАСЯН ОТ МНОГО ДЕТСКИ СМЯХ! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И СЕ РАДВАЙТЕ НА СВОИТЕ ДЕЦА!!!

Къде са ходили Данчето и Стаско?  newsm78

А, Наде в Англия ли си?

Оле, само досаждам с моите въпроси, ще седна да прочета малко и пак ще пиша.

# 80
  • 2 етажа над тавана
Мойта последна информация за Данчето и Стаско - Деската ми я каза, де - бил с бронхит, ще му дават антибиотик, беше се обезводнил от температурата, която имаше последните дни и не е искал да приема течности.

После ,ако мога, ще ви навестя пак.

# 81
  • София
Дъжда спря и отидох да си взема Матито, навръщане ни заваля малко, но не се разтопихме определено. Беше облечен и предаден с две блузи една върху друга!

Бързо оздравяване на Стаско, жалко, че се естигнало до антибиотик!

# 82
Кате, ами като им е карантината до 27.11, пита ли дали всички деца са изкарали варицелата? Защото при всяко ново, карантината се удължава с 20 дни. В групата на Преслав така се влачиха почти 4 месеца, и го бях спряла от ясла, защото бях в 9-тия месец с Диди и не исках като новородена да я кара. Rolling Eyes
Не са я изкарали всички, ама се надявам да не им се удължи срока. Пък ако се удължи тогава ще му мислим.
Дано Стаско се оправи бързо и да ги изпишат от болницата.

# 83
Милият ни шефчо, дано бързо да оздравява и да се прибира вкъщи! Praynig Данче, бъди силна майка и дано детето ти по-бързо се пребори с болестта! Hug   bouquet

Вени, според мен й кажи, че сте приели тактиката да не навличате дететои да го извеждате при всякакво време. Сега, друг е въпроса, че жената може да  й е неприятно да излиза в лошо време, а тя не  ви е наемница, която да има такава клауза в договора Wink Ама не ме разбирай погрешно, не я защитавам, естествено.
Чисто и просто трябва да си поговорите и да й кажете, че наистина според вас е правилно детето да е облечено леко и да излиза чето навън.

# 84
  • София
Аги, Мати ми е второ дете - мислиш ли, че не сме го говорили това вече милион пъти и тя не го знае. С Лора беше същата, макар че я е гледала малко в ранните години.
Просто си прави, каквото си знае! Майка ми в това отношение е много изпълнителна!/ не, че ми е майка/

# 85
Аги, Мати ми е второ дете - мислиш ли, че не сме го говорили това вече милион пъти и тя не го знае. С Лора беше същата, макар че я е гледала малко в ранните години.
Просто си прави, каквото си знае! Майка ми в това отношение е много изпълнителна!/ не, че ми е майка/

ООо, да, не че нямало значение, че ти е майка.  Mr. Green И моята много повече слуша. Защото едната е мъжка майка, другата женска.
Според мен има разлика в това как жената подхожда към децата на дъщеря си, и към тези на снаха си Grinning Ако можа да ме схванеш, че не знам ясно ли е какво искам да кажа.

# 86
  • София
Надееееее,  Heart Eyes!

Дано бързо да се оправи Стаско!  Praynig

Аги, браво за изместването на датата!   bouquet

На двойката на които сме кумове днес им се роди момченце! Извадили са го с форцепс. Много е сладък, много сме щастливи всички!

Весела вечер!

# 87
Милото Стаси! Дано се излекува по-бързо.
Аз се потрисам при мисълта за болница и бебе, още ми е прясно от ходенето до Инфекциозна  Sad

Лелеееее, юлче, 5 дни остават! Shocked Hug

Броя минутките вече. Нямам търпение, въобще не ме е страх, още не съм си стегнала багажа (щот съм твърдо уверена, че изненади НЯМА да има - моите бебета се окопават и седят до последно).

# 88
Мисче, честит син и от мен   bouquet. Много да ви радват двамата с Лекса.

Бюти, честит рожден ден на патерица. Много любов и късмет ти желая.

За свекървите - Рени е права, по-добре много да не разпитваме, поне аз до такъв извод съм стигнала  Rolling Eyes. Като се прибера само питам  - Слушка ли баба? и нищо повече. Мойта има двама сина и  едно внуче , така че не мога да правя сравнения кое как гледа.

Бързо завръщане на Данчето и Стаско у дома.

Юлче, леко раждане ти пожелавам. Дано всичко мине както първия път.

Днес бяхме на консултация - 78 см, 10 кг. - аз се чудя що си носи още едни бодита от шестия месец  Mr. Green Предписаха й Саностол за зимния период. Всички кучешки са тръгнали и така. Много почна да говори напоследък, но само думи, не свързва още изречения, но общо взето се мъчи да повтаря всичко. Ходи предимно с вързана коса и няма проблем , не и пречат явно ластиците.

Наде, приятно изкарване, ще чакаме снимки.

# 89
Добро утро!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт