Отговори
# 180
  • София
Юлче, стискаме плаци и ние с Реа!
Дано така да се наредят нещата, че да се видим декември!

Бубка, къде ще ходите на море, искаме и ниеееееееееееееее! Оздравявайте бързо!

И при нас снега май е на път да се стопи.

# 181
  • Русе
newsm18 newsm18 newsm18 юлче, юлче, юлче....!!! newsm18 newsm18 newsm18
Чакаме новини, че гушкаш най-сладкото бебче на света! Hug Ако ти не можеш, да влиза Младен да ни осведомява за всичко.
И аз се възхищавам на всички майчета на породени.  bouquet Определено при 2+ разлика, като моите, е в пъти по-лесно (поне едното е приключило с памперси, биберони и всякакви бебешки истории, говори и може да се разбирете почти като големи хора), и като знам какъв ми е зор, не мога да не ги поздравя за смелостта и ентусиазма. newsm20
Много ще ми е любопитно да споделяте всичко около реакциите на малките-големи батковци и каки (Мисче, юлче, ...живот и здраве - Филипа, пък дано и Мамчето се включи някой ден, ако успее да се откъсне от лудницата  Wink). Като гледам Дилянката в момента, от нея би излязла ужасна кака. Crazy

П.П. Днес влезе с рев в ДЯ. Rolling Eyes

# 182
ЮлчеHug Peace дано всичко да мине леко и безпроблемно.
Аз напоследък рядко се включвам да пиша, но ви чета редовно Wink
Елха ние имаме една малка и вероятно ще я сложа някъде по-нависоко Wink
Нямам търпение да дойде Декември да украся с лампичките и разните други екстри (като малките деца съм и аз)
Кало иначе няма проблем с яслата, мисля че му харесва там и като го питам ще ходим ли при дечицата и той се радва и е готов да тръгва. Дано и занапред да е така Praynig ... Напоследък много приказва, вчера в яслата казаха, че по цял ден тичал и повтарял кой каквото каже hahaha

Хайде от мен приятен ден с много усмивки и чакаме новина от Юлчето Wink

# 183
Юлче,   Hug Praynig Hug Praynig Hug !!!!! 
Данче, стой си до телефона - Юлчето сякаш каза, че на теб ще прати СМС! Thinking
Дано не си е забравила телефона в багажа! Wink

Деси, браво на Кало!!! Peace

Иленка, да, Вили едва вчера обядва в ДЯ. Това им е втори етап на адаптацията. Вземах я към 11,30 ч, без да е обядвала.
Днес остана, да спи - ако има проблем - ще ми се обадят, ако не - ще я взема към 15 ч.
И стига ги плаши кандидат/мамите на породени деца.  Naughty
Човек се стяга, намира варианти и се справя! Прекрасно е, да имаш две деца - и си струва всяка една безсънна нощ, усилие, тревоги, компромиси и пр.!!!
Peace

# 184
  • София
Добро утро!

Чакаме добрите новини от Юлчето в тази слънчева утрин! stork-boy

Браво на храбрите ясленчета!

Галя, наистина е много хубаво да останеш сутрин сам. И аз така имам всяка сутрин около 40 мин. да се намоткам преди да тръгна на работа. Мъжа ми води Соня при свекитата и аз за тия 40 мин. успявам да свърша много и тръгвам спокойна и доволна.  Heart Eyes

Мерси за отговорите за ботушките. Соня вчера е излизала с нейните и казаха, че бързо е свикнала да крачи с тях.
Но ръкавици не иска да сложи-страх я е много и си дърпа ръцете.

# 185

Човек се стяга, намира варианти и се справя! Прекрасно е, да имаш две деца - и си струва всяка една безсънна нощ, усилие, тревоги, компромиси и пр.!!!
Peace
Ех Енви, как хубаво си го казала само, ама как сега да не искам още повече второ Wink

# 186
  • София
Юлчееее, с теб сме!!!  Hug Peace   newsm18

Ние лампичките и гирляндите ги сложихме още преди седмица  Laughing За елхата и аз се чудя как ще я спасяваме от вражески набези, та май ще я украсяваме в последния момент.

Новата мания на малчо е да се реши с четката за миене на шишета.  ooooh! И почна навсякъде да ме мъкне за ръка, а преди ръка не подаваше по никакъв повод.  Thinking

Вальо търпи ръкавици само когато му е много студено и то едни с котета, на които им се мърдат очите.

# 187
  • Русе
Хи-хи, енви - не ги плаша, бе! Laughing Laughing Laughing Нека да са подготвени за "лошо", за да оценят "хубавото". Sunglasses Това изречение, дето десито те е цитирала съм го казвала перефразирано много пъти. Естествено, че се намира начин, даже и с работа + 2 малки деца. Peace

деси, ти си набедена за една от следващите кандидат мами с второ! Wink

# 188
Ех, това Юле бееее! Какво става! Hug Чакаме добри новини! Mr. Green

# 189
Хайде 4акаме добри новини от майна сити  Hug

Приятелката ми 4ака дете номер 4, друга има 5 деца, въzхиЩавам йм се, но zа мен 3 са максимум.

Таzи ноЩ Милена се събуди с рев, вzех я по бърzата процедура при мен и се гуШнахме цяла ноЩ  Blush  Heart Eyes

# 190
  • Варна
Николай почти не пропуска вечер да се настани при нас. Вече се чудя дали да не го оставим да си спи сам на спалнята, а ние с таткото на дивана в хола. Така всеки ще е доволен Crazy

# 191
Честит рожден ден на Петето със закъснение   bouquet Бъди винаги обичана и усмихната!
Юлче, стискаме палци и ние със Стенли и чакаме новини  Hug
Привет и на завърналите се  Wink
Рина, къде го видя този сняг  newsm78 искам и аз  Crossing Arms Мъжа ми ще се връща най-вече заради нас, а не защото тук му е трудно, той това може да го преглътне, но не е свикнал да е далече от нас, а аз тук няма да живея  Naughty
Данче, липсваш тук и дано Стаси е добре вече  Hug
За всички ясленчета много целувки и да свикват по-бързо  Grinning
Ние със Стенли сме добре, но ни е много скучно и на двамата, защото вали по цял ден и седим вътре  Crazy Моето лошо момче както в София не е сядал в количката от месеци така тук отказа да ходи още първия ден и искаше да го носа, ама ми отмаляват ръцете  Crossing Arms и за капак два поредни дни ми заспива в ръцете на половин час път от къщата и се налагаше да го носа  #Crazy не ме питайте не си усещах ръцете и на третия ден му купихме количка от тук и се родих  Mr. Green

# 192
И от мен голямо палцестискане на Юлчето  Hug Praynig Peace (Ако няма вест от нея до късния следобяд да й звънкам ли  newsm78)

Ха привет!   bouquet
От болежки и работа нямам време да пиша  ooooh! Но чета редовно  Peace В петък една лека невралгийка с еопита да ми скапе уикенда  Rolling Eyes Големи болки, голямо нещо, но пих през съботата Неуралгин и с еоправих, само дето е противопоказан при кърмене, но не с етраеше, не можех да дишам  ooooh! Али се оправи и той, вече не кашля  Hug

Ренка, по предния петък щяхме да слагаме Пентаксим и аз забравих  Embarassed Confused, този беше болен, та се надявам идния петък да ни огрее, искам да е петък, че да съм си вкъщи ако му е некомфортно или вдигне Т  Tired Мразя ги тия ваксини  #2gunfire
Рамама, как е бебока  Hug
Иленка, ми искам отчет за здравето, щото си ви чувствам близки бре  Hug Heart Eyes
Тинче, не знам докъде ще го пращаш, но аз миналата година пращах подаръци до София със Спиди, останах доволна, не е скъпо, а бързо и качествено доставят в страната   Peace Иначе в Хиполенд сме същата картинка  ooooh!
Петя и Цачи - welcome back  Hug
Бубка, бързо оправяне за моренцето  Hug
Ботушки не сме купували и ако не завали някой як сняг не виждам много смисъл за тук, а так ами се иска...да правим снежни човеци, да се пързаляме  Tired
Елхата - изкуствена и с нечупещи се играчки  Mr. Green Мисля началото на декември да я сложим и да й се радва детето  Hug Че и аз покрай него  Mr. Green
А за породените деца и за малката разлика (иленка, специално за теб  Wink ) - голям поклон и много възхищение от моя страна!   bouquet

Мойто мъж има в събота РД и се чудя за нещо по-различно като подарък. Засега съм се спряла на SPA пакет в Гранда за 2 часа, а ние с Алекс ще го чакаме там в детския кът  Crazy Приемам всякакви идеи  Hug

# 193
Данчето ме упълномощи в ролята на щъркела  Hug

Юлчето е родила Дани - 4200 кг и 53 см, всичко е минало супер, тя се чувства прекрасно   bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

отивам да й звънкам  Mr. Green

# 194
  • София
Ох, най-накрая! stork-boy

ЧЕСТИТ Дани! Да расте здрав и щастлив. Нека бъде радост за всички.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт