Дано така да се наредят нещата, че да се видим декември!
Бубка, къде ще ходите на море, искаме и ниеееееееееееееее! Оздравявайте бързо!
И при нас снега май е на път да се стопи.
Ако ти не можеш, да влиза Младен да ни осведомява за всичко.
Определено при 2+ разлика, като моите, е в пъти по-лесно (поне едното е приключило с памперси, биберони и всякакви бебешки истории, говори и може да се разбирете почти като големи хора), и като знам какъв ми е зор, не мога да не ги поздравя за смелостта и ентусиазма.
). Като гледам Дилянката в момента, от нея би излязла ужасна кака. 
дано всичко да мине леко и безпроблемно.

... Напоследък много приказва, вчера в яслата казаха, че по цял ден тичал и повтарял кой каквото каже

!!!!! 

И почна навсякъде да ме мъкне за ръка, а преди ръка не подаваше по никакъв повод. 
Това изречение, дето десито те е цитирала съм го казвала перефразирано много пъти. Естествено, че се намира начин, даже и с работа + 2 малки деца. 
Бъди винаги обичана и усмихната!

искам и аз
Мъжа ми ще се връща най-вече заради нас, а не защото тук му е трудно, той това може да го преглътне, но не е свикнал да е далече от нас, а аз тук няма да живея 

Моето лошо момче както в София не е сядал в количката от месеци така тук отказа да ходи още първия ден и искаше да го носа, ама ми отмаляват ръцете
и за капак два поредни дни ми заспива в ръцете на половин час път от къщата и се налагаше да го носа
не ме питайте не си усещах ръцете и на третия ден му купихме количка от тук и се родих
(Ако няма вест от нея до късния следобяд да й звънкам ли
)
Но чета редовно
В петък една лека невралгийка с еопита да ми скапе уикенда
Али се оправи и той, вече не кашля 
Мразя ги тия ваксини 

Иначе в Хиполенд сме същата картинка 

Че и аз покрай него
) - голям поклон и много възхищение от моя страна! 
Приемам всякакви идеи
Препоръчани теми