Отговори
# 255
  • София
Ванче Hug Дано всичко лошо е останало зад вас.

Специално за Татянка и Бубка малкият ми спортист.

# 256
Мерси Ра4е  Hug  Много е сладък  Heart Eyes

# 257
  • Варна
Ванче, ужасно преживяване сте имали, радвам се че се оправяте вече  Hug
Всички дечица са страхотни, умни и красиви Heart Eyes
Ники е добре, беладжийства яко
Аз вадя зъби, пустите му мъдреци. Вчера извадих един, днес другия. Ще ми остане само един за другата седмици. Лошото е, че семейният бюджет ще увяхне якоооо. Все се чудя от къв зор плащам осигуровки и после си плащам за всичко на нова сметка?!!!

# 258
Побутвайки темата, да призова -
нека си допишем настоящата, пък тогава, да ходим в новата прекрасна тема!!!
Не че напливът е голям, де!

Rolling Eyes

# 259
Милена е много социялна.
Днес в муzикалното у4илиЩе галеШе 3 мом4ета и прегърна и целуна едно пред вси4ките. А мама се иz4ерви  Blush  Laughing 
ДнеШната тема бяха орехите и Милена събираШе орехи, zа да ги раzдава на вси4ки  Crazy 

# 260
  • София
Сонята пък е станала ужасно асоциална. Защото е предимно с бабите и дядовците си. Гледа децата с интерес, но не желае особено близки контакти и игри. Иначе всяка събота/неделя гледаме да я събираме с деца.

Ванче, ужасно страшно ми звучи всичко. Салмонела!!!! Брррр

Днес нещо не ми е ден. Много съм недоволна от живота нещо. Така крива си се събудих. Tired

# 261
  • София
Ох, направо ми се плаче - Матей от събота насам спи по 1.20-1.30 минути, а днес само час благодарение на съседите отгоре! Направо ми иде да ги гръмна! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Каква е тая работа, какво се промени, че спи толкова малко?

По колко спят вашите деца следобяд? Преди ние спяхме по 2.30 - 3 часа!

# 262
Еееее, Милена отдавна не спи толкова на обяд. ВсъЩност, тя никога не е спала пове4е от 2 4аса  Laughing  Спи 4ас, 4ас и полувина от лятото на сам. Но има 11, 12 4аса ноЩен сън, така 4е не се оплаквам  Peace

Рени, и Милена е по цял ден само с мен  Blush  Деца вижда веднъж седми4но, или ако имаме късмет да има някой на плоЩадката  Tired 

# 263
  • 2 етажа над тавана
Вени, напълно те разбирам - Маги никога не е спала повече от 2 часа, а сега спи по час и половина всеки ден. И то към 11,30-12 часа заспива - пробвах даже и да сме навън по това време, но тя пак заспива рано. Може би понеже се събужда рано, а и нощем не спи много добре. Направо не разбирам как издържа прес останалото време на деня да дивее като хала с толкова малко сън - вечер си ляга между 8,30 и 9, различно, но само в редки случаи е след 9,30.

Днес хремата е общо-взето овладяна, поне не тече като водопад и не трябва нон-стоп да я преследвам, за да й бърша носа. Иска ми се да излезем, но навън има мъгла и се чудя дали е добра идея newsm78 Натъпкала съм я с вит.С и осцилококцинум, за носа засега само със Стеримара действам, дано се оправи без допълнителни намеси Praynig

По въпроса за социалността(ама и глупост написах) - Маги е станала срамежлива, но от определени хора - не знам на какъв принцип си ги избира, но се гуши в мен и се крие, да не я виждат. Иначе като види деца и им налита да ги прегръща и тя, умира си да ги дърпа за ръка и да им разпорежда какво да правят - да ровят в пясъка, да се люлеят, да се пързалят, въобще - според ситуацията.

Танче, аз на Маги такива дребни неща като орехи въобще не смея да й дам - всичко се тика в устата, а нали се сещаш как с тая кръгла форма орехите са идеални за задавяне. Това си го имам като обеца на ухото след като есента на Велинград беше налапала така 1 кестен и направо ми изкара акъла.
По повод на вашето музикално училище се сетих, че миналата седмица гледах в едно предаване, че и тук имало такова, само дето не успях да разбера къде е понеже Маги врещеше нещо и надвикваше телевизора. Някоя от тукашните мами да е гледала "Часа на мама" и да е разбрала къде е това училище newsm78

Скоро май не бях писала толкова много.

П.П. Мамчето родила ли е, че като гледам така заглавието и на тази и на новата тема, май съм пропуснала новината newsm78 ooooh!

# 264
[П.П. Мамчето родила ли е, че като гледам така заглавието и на тази и на новата тема, май съм пропуснала новината newsm78 ooooh!
Ами да!!!!Енви ще даде подробности Wink.

# 265
Ооо и аz не й дадох да яде  Naughty  Другите оба4е да  Shocked  А аz си мисля 4е е опасно именно zаради zадавянето. Искаха да й дадат и на нея и в бърzината каzах 4е е алерги4на  Blush  Whistling
А 4асът на Мама можеШ да го гледаШ в Нетерра  Peace

След обяд отиваме при педито, да видим до къде я докарахме с носът и уШите.....

# 266

Честит празник на хАмериканките ни   bouquet
После ще пиша, целувки! Hug

# 267
  • Варна
Пак бойкотира манджата. Писна ми вече. Сега се тъпче с хляб.
Аз му давам орехи по-малко, гризка ги. Гледам ги докато яде, да не се задави. Други ядки не съм давала.
Не мога да спася компютъра вече! Програмката бива включвана и изключвана по всяко време. Работи много професионално с мишката. Постоянно прави бели с нея.
ЩЕ ходя пак да вадя зъб, стискайте палци ooooh!

# 268
Уф КРасе, тия мъдреци, ужас. На мен ми се раzмине zъбаря утре  Whistling

# 269
  • София
Толкова е изморен, че пищи истерично за всяко нещо! На ръба на нервна криза съм! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт