Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 114
  • 834
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна

Миналата година ползвах услугите на Радост и усмивка за четвъртия  рожден ден на дъщеря ми.Направихме го в сладкарница Гес. Доволна съм.Двете дами,които правят анимацията са изключително приятни,идейни.Децата много се забавляваха-игри,танци!Имаше костюми за всички,които предварително бяхме избрали от каталога със снимки.Препоръчвам ги! newsm10

Колко ви струваха услугите им?

# 361
новият им цех е във Възраждане в новото кварталче, което се е обособила срещу Орхид

Moля ако имате точни координати дайте ги, че за мен този район на Варна е тъмна Индия Rolling Eyes

# 362
KOTE ,сладкарницата на Вики се намира във Възраждане с/у блок 24.Една кръгла постройка на 3 етажа с големи стъкла.Но аз не съм сигурна да ли цеха е вече отворен.Сладкарницата я отвориха знам и вече я посетихме,но за цеха незнам.

# 363
  • Варна
Днес видях няколко билборда с реклама на детския кът, който ще е в Мол Варна - Capella Club май беше. Пишеше, че първите 100 рожденни дни ще са на 1/2 цена. Peace

# 364
  • Варна
Днес видях няколко билборда с реклама на детския кът, който ще е в Мол Варна - Capella Club май беше. Пишеше, че първите 100 рожденни дни ще са на 1/2 цена. Peace

В темата за МОЛ-а пишат, че ще се отвори чак октомври.  Mr. Green

# 365
Е ако е септември може и аз да намажа  Mr. Green Joy Тоя мол все по късна дата дават за откриване Rolling Eyes

# 366
И аз не съм доволна от "Стелито".

# 367
  • Варна
[],сладкарницата на Вики се намира във Възраждане с/у блок 24.Една кръгла постройка на 3 етажа с големи стъкла.Но аз не съм сигурна да ли цеха е вече отворен.Сладкарницата я отвориха знам и вече я посетихме,но за цеха незнам.
Да, там е и цеха. Има хубав и богат каталог. Поръчахме торта с картинка отгоре, 20 парчета /големи/ - 30 лева. Безплатна доставка. Тортата беше вкусна и красива.
Ще използвам да споделя и мястото където празнувахме /мисля че не е споменавано в темата/ - кафе-клуб Еспресо в градинката зад лятно кино Тракия. Можеш да си внесеш само тортата, има куверт 5лв. за децата - сокчета и сандвич /тост/. Допълнително имаше солетки, дребни сладки и солетки. Учтиви и търпеливи сервитьорки.
Децата хубаво се налудяха.  Wink

# 368

В темата за МОЛ-а пишат, че ще се отвори чак октомври.  Mr. Green
имам информация от извора.
мол-а го гласят да го отварят на 24 май, но най вероятно ще стане на 31 май.
дъщерята на Узунов е взела франчайзинг на Capella и ще има р-т с детски кът и занималня, ще има и магазин за детски играчки

# 369
  • Варна
Аз пък днес чух, че ще го откриват на 12.06. Rolling Eyes Не ми е от извора инфото. Mr. Green

# 370
Момичета помагайте. Другата седмица дъщеря ми има рожден ден и не мога да намеря заведение да го празнуваме.
Приемам всякакви идей. Ако имате и телефони за контакт ще съм благодарна  Hug

# 371
Видях новооткрито заведение с голям детски кът в "Чайка", в края на блок 68. Много добере  изглеждаше и самото заведение,

# 372
Сряда сме поканени на рожден ден във "Вила Вилекула", казаха че било страхотно . Ще дам информация в четвъртък  Sunglasses.

# 373
монда къде беше горе долу бл 68?
детския кът външен ли е , какво представлява?

# 374
Това е най-дългият блок в Чайка. Започва от спирка Делфинариума и стига до "Отдих и култура". В Края, в който е това заведение  се намира Оздравителната градина. Детският кът е закрит, в отделно помещение.Видях,че има пързалки ,май и люлка имаше

Общи условия

Активация на акаунт