Детски рожден ден във Варна- 2

• 106 960
  • 834
  •   1
Отговори
# 375
Видях новооткрито заведение с голям детски кът в "Чайка", в края на блок 68. Много добере  изглеждаше и самото заведение,

Имаш ли повече информация - какво има в детския кът, за деца на 2 г. подходящ ли е, затворено помещение или???

# 376
А Вила Вилекула къде е?

# 377
Това е най-дългият блок в Чайка. Започва от спирка Делфинариума и стига до "Отдих и култура". В Края, в който е това заведение  се намира Оздравителната градина. Детският кът е закрит, в отделно помещение.Видях,че има пързалки ,май и люлка имаше
Hодих да го проверя. Заведението е много приятно. Има пързалка, вътрешно е, като детския кът е отделен. Лошото е, че се пушат доста цигари. Има куверт консумация за децата 4 лв. което включва сок, пастичка и сандвич. Тората задължително е от заведението, защото то е на Анджелика.
Аз не го резервирах, защото сум поръчала много хубава торта и държа на нея. Продължавам да търся и приемам всякакви идей.

# 378
Това е най-дългият блок в Чайка. Започва от спирка Делфинариума и стига до "Отдих и култура". В Края, в който е това заведение  се намира Оздравителната градина. Детският кът е закрит, в отделно помещение.Видях,че има пързалки ,май и люлка имаше
Hодих да го проверя. Заведението е много приятно. Има пързалка, вътрешно е, като детския кът е отделен. Лошото е, че се пушат доста цигари. Има куверт консумация за децата 4 лв. което включва сок, пастичка и сандвич. Тората задължително е от заведението, защото то е на Анджелика.
Аз не го резервирах, защото сум поръчала много хубава торта и държа на нея. Продължавам да търся и приемам всякакви идей.
а нали е отделЕн детския кът в оделно помещение, какво от това,че се пуши. А заведдението ресторант или кафене ли е?

# 379
а нали е отделЕн детския кът в оделно помещение, какво от това,че се пуши. А заведдението ресторант или кафене ли е?
Да отделна зала е. Заведението е по скоро, като кафе-сладкарница. Вътре е много приятно.

# 380
А може ли след като мине рожденият ден да видим въпросната "много хубава торта", че за 1вия нямах проблеми, но сега нищо не харесвам (предния път беше най-хубавата каталога)- на мен не ми е спешно, но приемам всякакви предложения за торти като оформление и откъде може да се поръча newsm78

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 17:22 от speranzza

# 381
Моя син имаше преди няколко дена рожден ден.Това е тортата от Амбелино.

# 382
Тортата е много хубава - ще трябва да я видя тази сладкарница или е цех?

# 383
А Вила Вилекула къде е?

Не знам с точност, някъде преди "Камелия". Интересното е, че днес два пъти минах от там, но не видях и помен от детско заведение  Mr. Green!

# 384
  • Варна
Тортата е много хубава - ще трябва да я видя тази сладкарница или е цех?
Сладкарница "Амбелино" има на ул.Ген Паренсов, малко по-надолу от магазин "Бебчо" и на ул.Ген.Колев, под спирката на тролеите на Нептун.

# 385
  • Варна
Тортите на "Амбелино" може да са хубави на външен вид и евтини, обаче на вкус са просто ужасни! Не бих поръчала торта там, камо ли пък детска.

# 386
Тортите на "Амбелино" може да са хубави на външен вид и евтини, обаче на вкус са просто ужасни! Не бих поръчала торта там, камо ли пък детска.
Не съм съгласна. Може да поръчаш тортата с пълнеж по избор. Вече 3 години поръчвам торти от там. Понеже винаги са две, едната е с шоколадов пълнеж, другата със сметанов, страхотни са.
Може би оригиналният пълнеж с който продават детските торти не е добър, не съм го опитвала, но пък има достатъчно голям избор от други.

# 387
Не съм съгласна. Може да поръчаш тортата с пълнеж по избор. Вече 3 години поръчвам торти от там. Понеже винаги са две, едната е с шоколадов пълнеж, другата със сметанов, страхотни са.
Може би оригиналният пълнеж с който продават детските торти не е добър, не съм го опитвала, но пък има достатъчно голям избор от други.
Дива ти е отговорила много точно  Hug

# 388
  • Варна
Абсолютно не съм съгласна! С какъвто и пълнеж да ти я направят тортата, все тая. Опитвала съм доста техни торти, е как една не ми хареса! При положение, че има много по-добри места във Варна, където може да се поръча торта, не мога да си представя, че някой може да предпочете "Амбелино". Освен по финансови причини, както вече казах - там е доста по-евтино. Но - всеки има право на мнение, вкус и предпочитания. Пък и темата не е за тортите, все пак...

# 389
При положение, че има много по-добри места във Варна, където може да се поръча торта, не мога да си представя, че някой може да предпочете "Амбелино". Освен по финансови причини, както вече казах - там е доста по-евтино. Но - всеки има право на мнение, вкус и предпочитания. Пък и темата не е за тортите, все пак...
Аз пък не мога да си представя, как някой няма да може да си представи, че другите имат различно от неговото мнение.
Нямам представа какво е съотношението в цените с други сладкарници. Едва ли може да се говори за по-евтино обаче, защото с някой от пълнежите по избор, цената става двойна.
Аз лично още не съм попадала на по-вкусни торти, съжлявам, не мога да възпроизведа пълнежа по спомен, на място по вида на тортите го познавам. Засега само бисквитената торта в р-т Буров ми е по-напред в класацията, ама там не правят такива за РД  Mr. Green
Ти кои би препоръчала?

Общи условия

Активация на акаунт