Детски рожден ден във Варна- 2

• 106 954
  • 834
  •   1
Отговори
# 405
  • Там където има любов
Здравейте освен бл.68 други готини места за празнуване може ли някой да ми каже. ако сте ходили скоро трябва ми за след 5 дни
Моля помогнете ми!!! #Crazy

# 406
естрела, тортата е страхотна - а като се има предвид, че дъщеря ми е луда на тема жаби...!!! А къде ви я направиха и колко струваше?
Заведението е "Камелия" а координатите на майсторката на тортите ми дадоха от там. Цената е 2,50 лв. на парче.

# 407
Заприлича ми и на мен на Камелия, но съм им виждала столовете облечени само в розово, а не съм фен на този цвят, а 2,50лв. на парче е нищо като се има предвид, че ония ден във Феличе (италианския до Лучано и Мамбото) предлагаха домашна торта по 5 лв. парчето, а си беше по-скоро сладкиш.

# 408
  • Варна
Не знам за тържествата, ама иначе искат по 3 лв. за половин час и вече съзнателно пропускаме "Елитис" като място за забавление. Rolling Eyes Направо си е обирджийство - последните пъти платихме съответно 9 и 12 лв. #Cussing out Уляха се просто!
Само да кажа, че вече е 3 лв за цял час и каките така ги мятаха моите по батутите, че накрая сами си тръгнаха уморени.

# 409
Здравейте освен бл.68 други готини места за празнуване може ли някой да ми каже. ако сте ходили скоро трябва ми за след 5 дни
Моля помогнете ми!!! #Crazy
Aко не е задължително да е в Чайка-много ми хареса сладкарница Вики.Нова е във Възраждане-с/у Кауфланд.Бяхме там на Рд и останах много доволна!

# 410
estrela ,и аз познах че е Камелия заведението,а тортата да не би да е от Краси Бекярова?

# 411
  • варна
Утре ще отида да видя това заведение в Чайка, че малката има рожден ден след няколко дни и много се чудя къде да е newsm78. Дано да ми хареса, че нямам нищо друго в предвид

# 412
  • Варна
И на нас скоро ни предстоят РД - цели 2 на брой! Утре е откриването на новия МОЛ и смятам да хвърля едно око на детския център там, но сега се зачетах в цените от сайта им - малко множко ми се вижда 18 лв куверт на дете за РД.

# 413
И на нас скоро ни предстоят РД - цели 2 на брой! Утре е откриването на новия МОЛ и смятам да хвърля едно око на детския център там, но сега се зачетах в цените от сайта им - малко множко ми се вижда 18 лв куверт на дете за РД.
O,да и аз ги разглеждах. Доста е дебело, не само за рд. Sad

# 414
Не знам за тържествата, ама иначе искат по 3 лв. за половин час и вече съзнателно пропускаме "Елитис" като място за забавление. Rolling Eyes Направо си е обирджийство - последните пъти платихме съответно 9 и 12 лв. #Cussing out Уляха се просто!
Само да кажа, че вече е 3 лв за цял час и каките така ги мятаха моите по батутите, че накрая сами си тръгнаха уморени.
Вероятно са намалили цената заради Сapella клуб, преди беше 2 лв за половин час от понеделник до петък, по 3 лв за половин час събота и неделя.

# 415
estrela ,и аз познах че е Камелия заведението,а тортата да не би да е от Краси Бекярова?
Не е Краси Бекярова, но е работила при нея и всяка нейна торта е уникална. Сега съм поръчала за неделя торта Русалка. След празника ще пусна снимки. Ще празнуваме на Маестро.

# 416
estrela,ако не е тайна,как се казва,има ли сладкарница,и къде е тя.

# 417
estrela,ако не е тайна,как се казва,има ли сладкарница,и къде е тя.
Kазва се Галя. Няма сладкарница, работи в къщи, но си има сертификат, защото прави торти за Камелия и още няаколко заведения. Живее на Галата.

# 418
Ходих в четвъртък до Дружба и доста се оглеждах на отиване и връщане за Вила Вилекула,но нищо не мернах по пътя.
Моля тези,които са я посетили вече или знаят къде е точно за указания.

Днес или утре мисля да водя лапето във Вики-ще пиша впечатления.
Преди това ми се иска да отидем до Аспарухово обаче,че имало някакъв празник чух,пък и съм фен на морската им градина-много по-спокойно и тихо е от тук,по плажа има бая заведения с люлки и място за бягане.

# 419
estrela,мила знаеш ли защо те питам?Аз също съм работила при Красито.Галя я познавам лично,тя ни правеше фигурките за тортите.Страхотен майстор е.Завършила е ТОХ.Незнаех,че прави сега и торти.Само за познати ли?
Ако не ,били ми казала с какъв крем са.От както напуснах Красито,не смея да си поръчвам торти от там. Sad

Общи условия

Активация на акаунт