Детски рожден ден във Варна- 2

• 106 920
  • 834
  •   1
Отговори
# 420
  • гр.Варна
Някой ходи ли във вила Вилекула,че ми е любопитно ? Laughing
Доколкото разбрах освен за рожденни дни има и ясла за деца до 2 години, занималня за по големи деца. На рекламата имаше езда,катерене,пътуване с яхта..... "Детско сърце" се казва.

# 421
Дизайнът на кафето ми "намирисва" на Маленна Rolling Eyes

аууу, изобщо не знам за какво говорите, чак ми стана интересно....е, едва ли е по-хубаво, ако аз го бях правила Whistling Flutter

# 422
Дизайнът на кафето ми "намирисва" на Маленна Rolling Eyes

аууу, изобщо не знам за какво говорите, чак ми стана интересно....е, едва ли е по-хубаво, ако аз го бях правила Whistling Flutter
На мен главно стените-шаблони и съчетание на цветове ми навяха някой мисли.
Затова предположих.

Ходихме вчера за малко във Вики-то.
Сладкарницата е просторна,светла,чиста,нова-добре направена и подходяща за рожденни дни.
Но...,детският кът е супер малък-едно подиумче с пързалка и още нещо-не помня какво.
Буквално има две статични играчки и това е.
Не става за ежедневно ходене на игра.
Ако има празник и аниматори,които занимават децата би се получило добре.
Леко ми намирисваше на готвено Confused

# 423
estrela,мила знаеш ли защо те питам?Аз също съм работила при Красито.Галя я познавам лично,тя ни правеше фигурките за тортите.Страхотен майстор е.Завършила е ТОХ.Незнаех,че прави сега и торти.Само за познати ли?
Ако не ,били ми казала с какъв крем са.От както напуснах Красито,не смея да си поръчвам торти от там. Sad
Наистина е невероятен майстор и още по страхотен човек  Hug Ето новото й произведение:
Tова е тортата Русалка, която моята Принцеса си пожела. Всичко по тортата е захарни фигурки, само куклата до кръста е пласмасова.
Говорих с нея и каза, че няма проблем да й дам координатите, но като е за Рожден ден трябва да й се обадят поне 10 дни преди това. Ако проявяваш интерес ми пиши на ЛС.  Hug

# 424
И аз ще пиша за телефона на лични - а и твоят син е роден няколко дни след моята щерка  Party

# 425
Вчера бяхме на рожден ден в пицария "Маестро"-Младост. Въобще не съм знаела, че в Младост има такът хубав парк. Пицарията никак не е зле. Става за празнуване. Има къде да играят децата. Само дето след 8ч.започнаха да идват кварталните гъзета Whistling

# 426
Вчера бяхме на рожден ден в пицария "Маестро"-Младост. Въобще не съм знаела, че в Младост има такът хубав парк. Пицарията никак не е зле. Става за празнуване. Има къде да играят децата. Само дето след 8ч.започнаха да идват кварталните гъзета Whistling
Маестро преди беше Камео и цялото това затворено нещо като слезеш от стълбите беше открито.
Тогава наистина беше приятно за посещение,понеже имаше пясъчник и повече място за децата.
За да сложат повече маси обаче окепазиха хубавата площадка.
Бях му редовен посетител.
Сега са само 2-3 масички отвън-вътре не сядам,че смърди винаги на цигари.
Иначе парка е хубав и чист.

# 427
Днес и аз я търсих тази вила Вилекула, ама не я намерих. Спрях пред ресторант Камелия, обикалях, търсих, питах, нищо. Явно е някъде отзад във вилите, някой не може ли да обясни точно къде е

# 428
Здравейте !
Вила Вилекула  или детски център Детско Сърце се намира - като идваш от Траката към града  последната пресечка в дясно  преди р-т Камелия има билборд  на мастика Пещера от едната страна и от другата на детския център.Тръгваш по нея нагоре и ще видиш още една табела която сочи на дясно и вървиш около 10 метра и си там!

# 429
  • Варна
Ей, значи са успели! Вилата е на една братовчедка на мъжа ми. Миналото лято замисляха да правят нещо такова, после се бяха поотказали. Мъжа й е японец и имат три прекрасни дъщери. Най-малката е на годинка и нещо. Ходила съм само на първия етаж на вилата. Имаше два двустайни апартамента с големи бани и тераси. Има и две дворчета. Горните етажи не знам как са.

# 430
Ей, значи са успели! Вилата е на една братовчедка на мъжа ми. Миналото лято замисляха да правят нещо такова, после се бяха поотказали. Мъжа й е японец и имат три прекрасни дъщери. Най-малката е на годинка и нещо. Ходила съм само на първия етаж на вилата. Имаше два двустайни апартамента с големи бани и тераси. Има и две дворчета. Горните етажи не знам как са.
сигурно ще правят на децата истинско суши Laughing

# 431
  • Варна
Ами тя е наполовина украинка, така че може сушито да не е съвсем истинско  Joy

# 432
момичета разяснете ми за Вила Вилекула  не съм ходила
какво е
детски център  с кафе за ежедневно посещение  и за р.д ли?
или занималня?

# 433
  • Варна
Не е братовчедката, но вилата е същата. Дали са я под наем. Тел. е 0899/84 66 66
Не можа да ми каже за колко годишни деца е, но май диапазона на възрастта и дейностите е широк, защото хем имат малки мивки, легълца и пр., хем организирали партита и някакви екскурзии. Имали си техен бус. Беше заета и не можа да ми каже повече подробности.

# 434
Момичета ето обещаната снимка на тортата:

Общи условия

Активация на акаунт