Детски рожден ден във Варна- 2

• 106 964
  • 834
  •   1
Отговори
# 390
Аз пък си мисля, че тема озаглавена "детски рожден ден във Варна" включва освен къде да празнуваме вкл. и къде да поръчаме торта (няма РД без торта!!!), анимация, кетъринг, ако щете дори и откъде да вземем оригинален подарък.

По повод тортите - днес отидох на място, разгледах каталозите - харесах две, но нашата дата е доста далеко, а исках да се ориентирам долу-горе къде какво предлагат. Спорът за вкуса на тортите е така да се каже безсмилсен, защото всеки харесва различно нещо - аз лично освен шоколадова торта друго не ям, но за детски РД - на двегодишно дете - не бих поръчала шоколадова. Миналата година взехме от Дилайт - най-хубавата по мое мнение в каталога и затова тази година няма как да сме със същата. Водеше се 16 парчета, но общо взето 1 седмица след РД все торта вечеряхме (1вия рожден ден го правихме само семейно, без бебешори).

# 391
Абсолютно не съм съгласна! С какъвто и пълнеж да ти я направят тортата, все тая. Опитвала съм доста техни торти, е как една не ми хареса! При положение, че има много по-добри места във Варна, където може да се поръча торта, не мога да си представя, че някой може да предпочете "Амбелино". Освен по финансови причини, както вече казах - там е доста по-евтино. Но - всеки има право на мнение, вкус и предпочитания. Пък и темата не е за тортите, все пак...
E много ми стана интересно как си опитвала толкова видове торти от Амбелино щом не са ти по вкуса.Нашата торта струваше към 50 и няколко лв.така че не е от "финансови причини " Mr. Green.Много беше вкусна,според моя и на гостите ни вкуса.А за мен само тяхното мнение ми е важно.

# 392
Спора за тортите е излишен,понеже вкусовете на хората са различни.
Аз например само веднъж съм халесвала торта на прословутата Краси Бекярова,пък съм поръчвала 3 пъти там.
Защото уж са "супер".
Явно не и за мен.
Много е субективно това.
Досега харесвах тортите на "Маргарита",обаче последния път яко се изложиха.
Моя приятелка е голяма фенка на "Лучано".
Ами на мен те са ми в класацията по-по-най-гадни.

Ходихме днес в Чайка,блок 68.
Заведението е много хубаво и въпреки,че се пуши не е задимено,вентилацията е добра,пък и помещението е голямо.
Детският кът е затворен,има жена,която се занимава с децата,цената е 2 лева на час,играчки има достатъчно,чисто е,цигарен дим няма вътре,врата за дезертьорите също Laughing
Дизайнът на кафето ми "намирисва" на Маленна Rolling Eyes
Шаблоните по стените са страхотни Wink,въобще е пипнато  bouquet

# 393
Дизайна да е на Маленна, а Монда да пита как е вътре?  Laughing

# 394
ooooh!Тая прозяващата се в подписа ми не е случайно изтипосана Mr. Green
Блейка съм.
Опитвам се да се сетя как се казва сладкарницата,хем изрично питах,че и на менютата пишеше Crazy
Нещо като "Анджелина" беше,ама пуста склероза...

Тая Вила Вилекула сега ме гложди къде се намира Thinking
Чакам отзиви и точни координати от вече ходилите Hug

# 395
Не, Монда му прави реклама! Joy Joy Joy
Почти всеки ден минавам оттам, ама все бързам и нямам време да вляза да го огледам. Но ми изглежда като за по-малки деца 2-3-4 г;. или греша? Видях,че има момиче,. което да се занимава с децата

# 396
Ами за малки е,да.
Поне играчките са такива.
Въпреки,че имаше масички и столове и си рисуваха или редяха конструктори кротко няколко дечица,та ако по-голямо дете има интерес да се занимава може и с него.
Реклама,не реклама-изпрати ме да го видя.
Хареса ми.

# 397
аз да попитам за заведението бл 68, разбрах че детския кът е отделен  , но има ли видимост?
понеже мартин няма да  иска да седи ако не ме вижда

# 398
Плъзгаща врата-всичко се вижда,но трябва да седнеш пред бара,на масите до вратата,защото заведението е голямо и вътре в салона няма да имаш видимост.
Но ако детето няма проблем да се отдели няма от какво да се притесняваш-единственият изход е през сладкарницата и излезе ли ще мине през залата,където си седнала.

# 399
ходихме вече в заведението  бл 68 , много ми хареса , мисля че ще стават чудни рожденни дни там
има видимост мартин беше спокоен че ме вижда и си игра чудесно, абе точно каквото търсих е

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 20:43 от yasmina

# 400
А може ли след като мине рожденият ден да видим въпросната "много хубава торта", че за 1вия нямах проблеми, но сега нищо не харесвам (предния път беше най-хубавата каталога)- на мен не ми е спешно, но приемам всякакви предложения за торти като оформление и откъде може да се поръча newsm78
Ето тази ми я правиха за кръщенето на децата. Колкото е красива, толкова е и вкусна.

# 401
абе точно каквото търсих е

Mного се радвам! И на мен ми изглежда подходящо за рождени дни, достатъчно просторно е. А ако съумеят и да не поставят прекалени ограничения ,ще е екстра.

# 402
естрела, тортата е страхотна - а като се има предвид, че дъщеря ми е луда на тема жаби...!!! А къде ви я направиха и колко струваше?

# 403
Естрела, и мястото кажи кое е  Grinning

# 404
Супер е тортата.
Къде е поръчвана и къде е празнувано?

Общи условия

Активация на акаунт