Детски рожден ден във Варна- 2

• 106 917
  • 834
  •   1
Отговори
# 435
Невероятно красива торта Grinning
и рожденичка де Laughing

# 436
Вчера бяхме на рожден ден в пицария "Маестро"-Младост. Въобще не съм знаела, че в Младост има такът хубав парк. Пицарията никак не е зле. Става за празнуване. Има къде да играят децата. Само дето след 8ч.започнаха да идват кварталните гъзета Whistling
Да и също така има добра вентилация, ние редовно я посещавахме през зимата. Има и някво жалко подобие на детски кът, но моя синковец предпочиташе да търчи между масите

# 437
Вчера бяхме на рожден ден в пицария "Маестро"-Младост. Въобще не съм знаела, че в Младост има такът хубав парк. Пицарията никак не е зле. Става за празнуване. Има къде да играят децата. Само дето след 8ч.започнаха да идват кварталните гъзета Whistling
Да и също така има добра вентилация, ние редовно я посещавахме през зимата. Има и някво жалко подобие на детски кът, но моя синковец предпочиташе да търчи между масите
Маестрото на центъра също е добро за РД. На дъщеря ми беше там. Има някакво подобие на детски кът, но хубавото е, че  има много пространство децата да тичат. Работеше климатик и беше приятно. Аз им бях поканила един батко да ги забавлява и падна голяма веселба. Етажа беше затворен само за нас. За пореден път съм там на РД и ми е мног приятно.

# 438
  • варненка от София
Извинявам се за глупавия въпрос, но аз не се сещам къде в Младост е пицария Маестро?

Предстои ни 2-ри рожден ден на малката и съм в чуденка къде да го направим. За Капелата в МОЛ-а взехме ценоразпис и условия и не съм много очарована и явно ще отпадне като опция.

Иначе там РД е 3 часа, домакин посрещащ на входа, отделна парти зона, менюто се  състои от снакс и чипс  Sick, пилешко шишче и картофки и сок Капи. Тортите които предлагат са шоколадова, сметанова и торта с карамелов и ванилов крем и цените им варират според парчетата - започват от 38 лв и стигат до 95 лв.

Мининум 7 деца трябва да има и 18 лв е кувертът на дете, придружителите са на свободна консумация.

Интересува ме нещо в района на Младост, миналата година го пазнувахме в пицария Тримата мускетари, а за тази още не сме решили.

Моля за помощ  Hug

# 439
  • Варна
Тук се говори само за заведения. И наистина е удачно, де.Не се оплаквам, но...
Ето нашата идея с мъжа ми за празнуване на РД на 2 год ни дъщеря на 10.07 (и на около 30 на майка й, понеже е на мойта дата).
В хубава местност край варна (горичка, полянка, барбекю) да съберем майките, татковците и децата. Децата ще бягат по поляната (за предпочитане без кърлежи), татковците ще мятат пържоли на барбекюто, а майките ще пием леки коктейли на масата (ако има такава).
За съжаление идеята явно ще претърпи крах, защото както се оказва хубави местности край Варна няма.
Аз съм проверила:
- Еко-парка на Дружба (най-подходящ, но на нашата дата има конни състезания)
- Аладжа манастир (в събота и неделя се превръща в паркинг)
- над Аксаково една полянка (мяза ми на място, където е редно да се събират наркомани)
- местност Изворите (превърната в заведение, Ферма за щрауси)

Не знам дали на Батова е останало нещо подходящо.

Моля ви пишете и за тези варианти, че то на нас време не ни остана и пак трябва да се набутаме в някое заведение.

# 440
Emmilly, по моя преценка Еко-паркът е много добър вариант, но дори и да нямаше конни надбягвания много трудно е да си резервираш, ако държиш на барбекюто. Ние бяхме решили да отидем там 3 семейства с деца (без повод), запазихме дата 2-3 седмици предварително и взе че точно него ден валеше и капарото изгоря, а и тъй и не се наканихме втори път, защото всеки си има ангажименти.
Чувала съм добри отзиви за БАРИТЕ - но не разбрах дали така се казва селото или местността - имало ресторант и много големи поляни за тичане. Утре вечер ще се постарая да се включа с по-подробна информация.

# 441
  • варненка от София
Emmilly, по моя преценка Еко-паркът е много добър вариант, но дори и да нямаше конни надбягвания много трудно е да си резервираш, ако държиш на барбекюто. Ние бяхме решили да отидем там 3 семейства с деца (без повод), запазихме дата 2-3 седмици предварително и взе че точно него ден валеше и капарото изгоря, а и тъй и не се наканихме втори път, защото всеки си има ангажименти.
Чувала съм добри отзиви за БАРИТЕ - но не разбрах дали така се казва селото или местността - имало ресторант и много големи поляни за тичане. Утре вечер ще се постарая да се включа с по-подробна информация.

Барите е невероятно, наистина, намира се по пътя за Суворово и Вълчи дол в село Чернево. Заведенеието се казва Барите, прекрасно място за тичане и игра, но пък няма възможност за барбекю, то си е заведение от типа селски туризъм за забавление на туристите и чужденците, има си програма, нестинари и т.н. Вчера моя позната ми сподели за Осеново, ако не бъркам името, над Каварна някъде, не е близичко, но било прекрасно.

# 442
  • Варна
На Барите сме ходили. Хубаво е, но доста соленичко ще ни излезе. Наскоро увеличиха и цените си.
Ако някой търси ЗАВЕДЕНИЕ от този тип мога да препоръчам също така "Калимански хан", с. Калиманци и "Чудният извор", Девня.

Вчера моя позната ми сподели за Осеново, ако не бъркам името, над Каварна някъде, не е близичко, но било прекрасно.

Ние днес вечерта, ако е хубаво времето ще обикаляме горите там. Ако можеш да ми дадеш повече инфо как да стигнем до някоя "култивирана" полянка, ще ти бъда много благодарна.

# 443
  • Варна
Третият рожден ден на Яни празнувахме в "Мишел" в Морската градина. Много приятно заведение, добро обслужване, нормални цени. Има и люлка, пързалка и катерушки в долния край на градината (има страхотна градина със смесена сянка). Абе есктра беше! Тортата поръчах в Маргарита - води се детска торта със картинка отгоре по избор (20 парчета - 28лв). Беше доста приятна на вкус, с лек крем, пласт целувки и 2 блата. Нищо претенциозно, но подходяща за тая жега. Аз малко се колебаех след като в същата сладкарница се бяха поо..... с бисквитената торта за рождения ден на малката ми дъщеря (падаше се в неделя, но тортата беше поне от петък  Angry), ама не съжалявам за тази. Бях поръчала и аниматор за половин час от Парти Джак - половин час за три годишни е напълно достатъчно, повярвайте ми! Постара се човекът - имаше фигури от балони, нарисувани лунички и мустачки, доста "смешки" (като за дребоси  Grinning) и накрая плакат за спомен за рожденничката. Та така - доволна съм от всичко, беше весел рожден ден!

# 444
Emmilly, ние бяхме поканени на подобен рд в екопарка и се получи много добре. Нямаше барбекю, затова домакините си бяха приготвили нещата от къщи.
Дори и да не е в подобен парк, можете просто да излезете на някои от поляните над Аксаково, или към Долище. Ако не искате да приготвяте там на място можете да вземете храна от кетъринговите фирми-пак ще излезе по-изгодно, отколкото в заведение.
К-с Барите куца откъм обслужване (ресторанта), а Чудният извор край Девня не е много за деца поради рекичката в самия двор на заведението и каптажа (много страшно,оградата е доста рехава, в смисъл доста голямо е растоянието между ребрата на оградата и малко дете спокойно може да се промъкне помежду им).

# 445
Извора в Девня се казва Вълшебен извор.
Как стои въпроса с масичките в Еко парка?

# 446

doh, oф, да бе, верно ,че вълшебен беше... Crazy
Ами за масичките не си спомням, но мисля, че влизаха в цената на запазеното място (или ккаво да е там. На нашите познати им бяха дали пластамсови маси и столове.

# 447

doh, oф, да бе, верно ,че вълшебен беше... Crazy
Ами за масичките не си спомням, но мисля, че влизаха в цената на запазеното място (или ккаво да е там. На нашите познати им бяха дали пластамсови маси и столове.
Ами ако не заспазваш барбекю, разчиташ на кетъринг и поляна, пак ще ти дадат ли маси?

# 448
Ами ако не заспазваш барбекю, разчиташ на кетъринг и поляна, пак ще ти дадат ли маси?
Да, ще ти дадат. Някаква цена беше, нашите познати казаха, но не си спомням. НЕ беше никак безбожна.

# 449
  • гр.Варна
Ние скоро ще празнуваме втори рожден ден ,терен имаме -красив двор с райграс ,детски кът и беседка ,но бих искала да ви помоля за координати на фирми,които предлагат анимации.Но предпочитам да не е стандартен клоун-вече на трети рожден ден присъствам и всички 2 годишни плачат в хор,а дъщеря ми после сънува кошмари . Та ми се искаше нещо като тееатър с кукли или детски песнички Моля ви,споделете ми,ако някой е ползвам подобна анимация?

Ако някой търси ЗАВЕДЕНИЕ от този тип мога да препоръчам също така "Калимански хан", с. Калиманци

Не,въобще не препоръчвам-заведението-о.к.,но там е всъщност най-голямата "ферма" за пощенски гълъби и толкова мухи и други насекоми никога не бях виждала,просто не успяхме да похапнем спокойно  #Crazy

та за празнуване на "зелено" единствено ботаническата градина  Peace

Общи условия

Активация на акаунт