Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 146
  • 834
  •   1
Отговори
# 615
Естествено е за едно и също заведение да се чуват различни отзиви - не само защото всеки има различен вкус, но и много зависи детето дали е на 2 или на 5г и дали ще каниш още 5 или още 15 деца - затова и всеки поставя различни изисквания. Има го обаче и другият момент - на кого от пресонала ще попаднеш - аз в крайна сметка за РД на дъщеря ми резервирах в Анжелика понеже ще сме с малко деца на около 2 годинки. Досега ходих два пъти и ми харесва там, както съм и споделяла - но след вчера - аниматорката в детския кът беше друга и определено предната по-добре си върши работата, а сервитьорката така и не ми даде поне ориентировъчна сума колко ще ми излезе всичко предвидено (с изкл. на свободната консумация, разбира се) - чак и цена на торатта да не могат да кажат??? Както и Гвендолин казва -  какво значи цена около 30-40 лв. - или е 35 или 42 какво е това ОКОЛО - по преценка ли е цената??? Изрично говорих с бармана дали правят фрешове и дали наистина са фрешове - увери ме, че това, което се сервира е фреш, но нямаше нито фреш в менюто, нито обявена цена, и в крайна сметка тези панделки и петифури и те ли са с цена според зависи???? Моля някоя от майките, които вече са празнували там, да сподели как се движат цените на екстрите към детския куверт - благодаря предварително.

Гвендолин, цената там в детския кът е 2лв./час както и сама знаеш - това е възможно най-ниската цена от всички заведения - ти си преценяваш колко часа ще празнувате и си го калкулираш по броя на гостите.

Аз им връчих едно листче, на което бях записала всичко, което държа да бъде на лице, защото иначе аз съм казала едно, тя от мързел не записала...... Дори в колко часа искам да поднесат тортата - не за друго ами после се прехвърляме вкъщи с бабите и трябва да сварим #Crazy
Но в общи линии вчерашното посещение ми влоши първоначалното впечатление Tired

# 616
РД на дъщеря ми направихме на Картинг писта Варна. Децата останаха доволни, наиграни, щастливи и уморени. Детският кът е разделен за по-големи и по-малки деца и е достатъчно широко, за да не си пречат и блъскат децата. Малко е шумно при състезания, но и Р. дни не са от тихите занимания. Има и детска картинг писта.

Последно карах картинг там бременна в 3тия месец - явно доста са преустроили всичко!
Детския кът типичен ли е или и той е с картинг дух Rolling Eyes
Предполагам ще е много яко за по-големите деца - особено за момчетата!

# 617
Точно сега не мога да ти пусна снимки /на друг комп. са/, но можеш да разгледаш сайта на картинга.
Благодаря  bouquet

# 618
Както и Гвендолин казва -  какво значи цена около 30-40 лв. - или е 35 или 42 какво е това ОКОЛО - по преценка ли е цената???
...
Гвендолин, цената там в детския кът е 2лв./час както и сама знаеш - това е възможно най-ниската цена от всички заведения - ти си преценяваш колко часа ще празнувате и си го калкулираш по броя на гостите.
...
Но в общи линии вчерашното посещение ми влоши първоначалното впечатление Tired

За тортата според мен е нормално да не могат да кажат точно колко ще струва, защото зависи от парчетата, тоест големината и, както и от самият и пълнеж, украса, тоест вид.
Аз попитах момичето на бара, може ли аз да си "съставя" тортата с платки и пълнеж по мой избор, а тя постоянно гледаше едно момче на масата и той и кимна, че може. Явно беше управител или собственик - не зная...
За детският кът, разбира се, че се заплаща и нямам нищо против това, но при положение, че ще им заведа 15 деца и ще направя хубав оборот на сладкарницата, а не по 1 кафе, мисля, че е логично да има някакъв жест.... разбира се това си е мое мнение и може и да греша. Просто мен лично ме подразни тази им категоричност - 2 лв. на дете и точка!
Иначе като цяло беглото ми впечатление е добро, но за деца не по-големи от 4 годинки.

# 619
  • Варна
Детският кът е разделен на 2 части - едната е с лабиринт, като в Капела /не толкова голям, разбира се/ и със заграждение с играчки за по-малки деца. Другата част са игралните автомати, като жетоните за тях са включени в куверта за РД - по 2 на детенце. Картинг пистата за деца е на отделно ниво, на нивото на пистата за големи, а другите са на нивото на бара - т.е. по-високо /ако сте ходили, ще ме разберете/.
Яко е и за съвсем пораснали деца! Grinning

# 620
Е така вече съм съгласна да ходи мъжо да кара картинг Mr. Green Щом има и зала с играчки за мъници е супер Peace

# 621
Била съм в  Максим, Мишел,Салтанат и др. open-air детски заведения,  за мен по следните причини най - добро е

БАР БАСЕИН х-л ПЕРСЕЙ(бивш Бриз)

Свобода е добра дума за това място. Нямаше нищо задължително, брой гости, консумация, торта, продължителност... !
На люлките родителите се редувахме да играем с децата  - 3-5 годишни - за мен това  беше удоволствие, също както да съм в басейна  с тях!
Самия басейн - съвсем леко хладен в 18 часа, но идеален при тези ужасни горещини. Когато се стъмни осветлението  е мамещо! А в  комбинация с коктейл ...
 За хубавата атмосфера спомогна наемателя на заведението - симпатичен младеж, усмихнато приемащ родителски и детски капризи, обичащ децата, доброжелателен!
Според мен никак не бе скъпо за тези условия - средно всичко излезе  по  12 лв на човек.

Родители и деца  се наслаждавахме на прекрасната вечер! Беше един истински  bdbaloni

# 622
Благодаря момичета много ми беше полезна информацията ви Hug....аз за сега се спрях на Салтанат ......Първо защото сина ми ще става на 6 и там ми се стори подходящо,а и поляната не е за пренебрегване Crazy.Само ако завали става кофти ама....... WhistlingВчера ходих до там седнахме и хапнахме пици бяха хубави,обслужването също беше добро,цените нормални...... PeaceТака че останах доволна от прадварителното посещение и ако до 09.09. нищо друго не измисля май ще е там рождения му ден.А и това че ще каним около 15 деца и ще трябва да се съобразя че някои може и да нямат транспорт и ще им е доста трудно идването до Бриз или картинга.....иначе като идея е супер ама....... Peace

# 623
   Аз да си кажа за Екопарка и да ви благодаря за идеята да направим там рожден ден. Беше чудно и жалко, че се стъмни толкова рано. Надявам се да сме си обрали всички отпадъци в тъмното. Simple Smile Бяхме на барбекю, а безмесната храна си направихме сами по-рано през деня. Тортата дойде малко по-късно и всичи и се нахвърлиха. Имаше оси, които искаха да изядат храната ни и не ги интересуваха хората, така че не ни пречеха. Simple Smile Когато се стъмни, дойдоха и комари, но не бяха твърде нахални, така че, ако искате, носете си някакво мазило за децата. Поляната е широка, има рекичка, птици и децата се чувстваха добре там. Екопаркът не е място за претенциозни хора! На природолюбителите ще им хареса.  И през лятото ходете след 5, въпреки хубавата сянка на върбите.

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 22:29 от анна в.

# 624
Анна, радвам се, че ви е харесало Laughing
на нас също, това беше най-страхотния РД, който досега сме правили Laughing
За мазило против насекоми си права, моя син го жилна оса баш накрая Tired

# 625
Момичета имате ли впечатления от Маестрото до Гюрлата? Смятам на малкия РД да го празнуваме там. Лошото е, че е фиксиран от 10 до 12 ч. но какво да се прави колкото-толкова.
Афродита ти къде ще правиш на малкия Simple Smile помня, че и той беше на 13 септември?

# 626
Момичета имате ли впечатления от Маестрото до Гюрлата? Смятам на малкия РД да го празнуваме там. Лошото е, че е фиксиран от 10 до 12 ч. но какво да се прави колкото-толкова.
Афродита ти къде ще правиш на малкия Simple Smile помня, че и той беше на 13 септември?
Ние ходихме там м.юни, даже писах и в темата. самото заведение е много добре, има си и забавления за децата. само ме притеснява да не бягат към другите части на парка

# 627
  • varna
Екопарка е добра идея.Другата година живот и здраве там ще празнуваме.

# 628
Ограничили са максимално игралната площ на децата откакто е това Маестро.
Навремето като беше Камео ставаше за бягане,и пясъчник имаше,и пространство.
Сега детският кът е тип "отбий номера".
Бих празнувала там РД само на по-голямо дете,което спокойно може да играе на индианци примерно в парка и да се гони с приятелите без да се налага да му ходя отзад.
С две годишно ще станеш луда да жонглираш между пързалка,люлки и гости.
А те са вътре,където винаги смърди на цигари и влага.
Обслужването е трагедия също.
Въобще съм разочарована,защото беше свястно място за квартално излизане,а го окепазиха.
По-добре провери във Вики-то.
На мен ми хареса-постарали са се.

# 629
Не съм мислила още, но след Еко парка никое заведение не е в състояние да ме ограничи с брой на гости, време и прочие...

Общи условия

Активация на акаунт