Част от НОЕМВРИЙКИТЕ гушкат бебчета, а другите - още галят коремчета

• 10 865
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
smile3541-това сме ние ,като ни падне бибата и рев.
И ние сме така и вече спрях да и я давам.Май е по добрият вариант пред това да я бутам през минутка от ранни зори Rolling Eyes А и забелязвам че много много не я харесва,та май затова ми се отдава да я махна.Каката ни до днес немога да я отуча,дано това се отучи в по крехка възраст Mr. Green

В декемврийската тема на първа страничка прочетох,че някаква декларацьия се попълвала при вземането на акта за раждане.За това ли говорите?Че нео не схващам Embarassed

# 256
  • София
А Дита? Тя секцио или нормално?

Дита е родила със секцио, всичко се е решило много бързо и не е имала време за мислене. Сега пробва да се раздвижи и още не са й дали бебето. Изпраща поздрави на всички нови мами и кураж на тези, които все още са 2 в 1 Simple Smile

# 257
Jutoo, оригиналите на личните карти и акта за брак в оригинал Simple Smile Това ми казаха на мен в болницата, а и звънях в наща община (аз съм в Подуене), но допускам че навсякъде е едно и също...
Аз също съм към Подуене, но ние с мъжа ми нямаме брак, май при мен е само с мойта лична карта newsm78

# 258
Момичета да ви се похваля още на другия ден скочих от леглото с мойто секцио, уплаших се да не се залежа и айде юруш... Чувствам се много добре, благодарение на д-р Киров от Тина Киркова, страхотен специалист. Браво на Просто аз, че си е влезнала в дънките, аз си имам немалко коремче

# 259
  • София
нямаме ли днес щъркелови вести  newsm47

аз стискам още, тапа няма ама малката си стои вътре и не бърза  newsm53

# 260
  • Плевен
И ние с беба сме още 2в1,давам и зор вече да излиза за да можем с Дита да си правим компания в АГ-то,но не иска Laughing
Момичета нашия тати днес има рожден ден да почерпя за негово здраве

# 261
  • София
krasimira00 честит ти рожденник, да ти е жив и здрав   bouquet
Ммммммм, много вкусна почерпка  Simple Smile

# 262
И ние с беба сме още 2в1,давам и зор вече да излиза за да можем с Дита да си правим компания в АГ-то,но не иска Laughing
Момичета нашия тати днес има рожден ден да почерпя за негово здраве
Да ти е жив и здрав съпруга, да те слуша и гледа като о4ите си с малкото 4ове4е,да му направиш най-скъпия подарък ДНЕС  - ти пожелавам мили4ка!!!!
kremito-стискай,стискай, като узрее ще заиска да излиза само бебо4ко.Споко.
АБЕ МОМАТА МАЙ ОТ РЪЧЕНИЧКАТА СНОЩИ Е ХУКНАЛА ДА РАЖДА,А?, някакви вести за нея????Моме Катерино,айде разписвай се , ако ли не давай радостната новина по-бързо,4е излудяхме ве4е!

# 263
Краси, мммммм, вкусноооо  Simple Smile Много да ви радва татито и да ви така сладък живота като таз прелестна тортичка!
Момичета, аз изпаднах в уефория, направо място не мога да си намеря вече. Говорих с наша тати по телефона, той от някакъв магазин от Германия ми се обади, и нахаресвал разни неща и ми обяснява какво щял да купи, за бебе, за батко и т.н., и няма и 1/2 час и ми звъни пощальонката и ми носи известие да ходя до митницата, че имам пратка от Мексико  Simple Smile  Simple Smile имам приятелка, която живее там. И сега се чувставм като някое дете под елхата на Коледа, дето няма търпение да отвори подаръците  Grinning иии, чудничко усещане ви казвам. После ще се фуклявя  Mr. Green Embarassed Mr. Green
Хайде хубав следобяд милички и целувки на бебоците! Мамите с кореми - горе главите, и нашия ред идва   bouquet

# 264
Здравейте! Още съм си в къщи, но след малко със свеки се запътваме към болницата. Няма да ви казвам колко много се надявам на вашата подкрепа, нямам търпение да се похваля с вести. Снощи рано излязох от форума така, че:
 Честити бебчета и на четирите  щастливи мами, бързо да се зъзстановяват, и скоро да си видим бебоците тук, във форума!
 Чао до по-късно!

# 265
Успех Tiha Voda, и много силно стиснати палци!! Всичко ще е  наред, скоро ще гушнеш сладкото бебе!!!   bouquet

# 266
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ДИТА, ЕЛИ И ПАТРИСИА! ДА ПОРАСНАТ ГОЛЕМИ, ЗДРАВИ, УМНИ, КРАСИВИ И ДОБРИ ДЕЦА!   bouquet

ТИХА ВОДА - УСПЕХ!

Краси, да ти е жив и здрав мъжа и много да ви глези!  bouquet

Креми, само така - стискай!
Вярно изчезна Катеринка newsm78

# 267
Честити бебчета на Дита, Ели и Патрициа. Да сте живи и здрави и много радост и късмет с малките бебоци  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Малеее ми тя Дита с моя термин!
Краси честит ти рожденник. Да ти помага много и да слуша Laughing Потекоха ми лигите
Някой писа за утайката, а моята е 74 ама било нормално де.
Успех на всички

# 268
Тиха вода, много късмет, лека операция и бързо възстановяване!  Flowers Four Leaf Clover

# 269
 Hug Hug Здравейте на всички!
 Аз в проблясъците на време , които намирам за себе си се опитвам да надниквам и тук. Имаме си доста бебчета от вчера Heart Eyes
  Честити звездички на  Дита , Ели , Патрисия!!

Успех на Тиха Вода! Всичко да мине леко и  безпроблемно!

Аз малко се позагубих , ама баткото взе , че се разболя точно като ни изписаха. Много упорито разтройство , не минава вече 6 ден ! Снощи го приеха в инфекциозна заедно с майка ми., много съм притеснена! Резултатите ще излязат чек след ден и половина , за да се разберпе от какво е . Стискайте палци да не е нещо сериозно и остро заразно , че с това бебе в къщи  Confused Sad Много ме е страх момичета!

Общи условия

Активация на акаунт