Част от НОЕМВРИЙКИТЕ гушкат бебчета, а другите - още галят коремчета

• 10 997
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро и от мен!

Ама как ми се спинка днес...При това че съм спала цели 7 часа... Малчо се напапка сега в 9 и заспинка, а аз си свърших малко работа и след малко ще отида да си полегна мъничко...

На Руси съм му пуснала радио и той сега слуша дебатите на народното събрание Simple Smile И е стиснал очичките и спинка сладичко сладичко Simple Smile Вчера пък помолих майка да мине да му купи 2 бодита, а тя дойде с една торба дрешки, та сега си гисуша, а после ще ги гладя - взела е едно невероятно гащеризонче с Дино Simple Smile И така Simple Smile

Ще се опитам да кача снимки в албумчето, дано се справя, че до сега не съм го правила Wink

Хубав ден на всички ви Simple Smile

И успех на мамите чакащи за родилното Simple Smile хайде - чакаме още бебчетааа Simple Smile

# 91
  • Плевен
Привет и от мен,ние още сме 2в1,ако до 20-ти не се родим ще ни предизвикват в болницата,вече и това не ме притеснява,само и само да родя.Дита сигурно е тръгнала за Плевен,ще стискам палци,може и да се засечем в болницата.

# 92
  • София
Аз също съм с 2 ръце против пробни кърмения Peace
Дес какви пробни кърмения ?   Blush

Малко по-нагоре писах на Медхен за тях- претеглянето преди и след кърмене.

И на мен ми се струва опустяла темичката ни, но така ми е по-лесно да наваксам с четенето  Mr. Green

Тази сутрин съм станала в 5ч и едвам гледам..ама какво да се прави, като и баткото си има режим, а аз работа покрай него Tired На обяд мисля да полегна малко, защото ако дребното гракне с тези колики ще припадна

# 93
Здравейте и от нас,наистина все по-малко се пише в темичката,но то ние където чакаме още какво да пишем,като само се тюхкаме.
Аз минавам само да пожелая пак късмет на всички,които ще раждат днес!

Билката нещо зачезна ако не се бъркам  newsm78

Чао ви за сега,ние ще поизлезем на разходка с една приятелка,а като се върна може да имаме бебчета вече. Party
Приятен и усмихнат ден на всички!!!

# 94
Ааааа Simple Smile        (ПростоАз е много проста  ooooh! )   Laughing
Диана задължително трябва да спи по някой и друг час през деня,когато спи бебето...аз иначе не издържам.

Ная,откакто я храня до поискване (къде от шише,къде от цица) ... на 2-3 пъти повърна на фонтан. И веднага след като повърне започва да иска да яде  Rolling Eyes ... така направи и преди 40мин,а аз сега съм я затапила с една биба (тя много се нерви) ... ама малко да поизчакам преди да и дам пак,за ме е страх да не върне пак милото. Четох в кърмаческия разни работи за това повръщане...дано да е от преяждане наистина.Ако продължава утре ще се обадя на лекарката

# 95
Ехоооооо Hug И аз съм 2в1 ама си имам сериозни болки, имам си и нещо друго- дата за секцио. Навиха ме най-накрая. На 20.11. ще се порим Rolling Eyes Ако издържа до тогава добре ще е. Вчера си имах сериозни контракции  по време на доплера, та ми направиха преглед за разкритие. Е нямам, ама този преглед хич не ми хареса- бая си ме заболя Close.
ООО отплеснах се, не съм честитила на Веси80 Embarassed
Веси много да те радва малия бебок, много да го гушкаш и само положителни емоции ти желая с него  bouquet smile3525 newsm51 smile3525
Успех на всички, които са тръгнали да раждат, стискам палци всичко да мине възможно най-безболезнено и да запомните този момент от живота си като най-красивият и вълнуващ. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Мами с бебета, какво има да кажем ние бременните още, толкова е интересно да ви четем, а с какво мога да се включа аз например newsm78 освен да се оплаквам.
Катеринке айде днес ще е твоят ден, имам предчувствия за теб bishop

# 96
Само да се разпиша и отивам да полегна, че вече съм неадекватна от умора. Ще ми се да дойде някой за час-два да ми помогне, но после да си тръгне. За жалост такъв вариант няма, а ако дойде някой за по цял ден вкъщи - в пристъп на истерия ще го разфасовам и после ще трябва да го лежа Thinking
tedi@az, спокойно ще излезе, няма къде да ходи Mr. Green Само се усмихвай повече - ми то нещо радостно предстой Laughing

# 97
  • София
здравейте  Laughing
моят малчо спинка от 5 часа и вече вдигам шум , за да го събудя 'доброволно'  Rolling Eyes-така като пропуска яденето, само се притеснявам, а съм му приготвила вече млекцето в естествена опаковка   chef /утре сме на консултация и ще я видим тая работа  с храната, че...  newsm78-нямам търпения да видя дали е наддал/.
стискам палци на раждащите днес-всичко да мине бързо и лесно и да гушкат сладките бебоци скоро  Hug.
Дес, измисли ли 'лек' срещу хълцането, да споделиш, че моите начини не стават и това е  Embarassed

# 98
Аз също съм с 2 ръце против пробни кърмения Peace
Дес какви пробни кърмения ?   Blush
Малко по-нагоре писах на Медхен за тях- претеглянето преди и след кърмене.
Mерси Дианче!Тамън се бях засилила да ти търся поста по повод на който написах това Wink
И при нас купонът беше от ранни зори - от 3ч.Събуди се малкото и почна едно недоволство,ръмжене,хвърляне на биба.Кърмихме се,гушкахме се и така до 6 ooooh!

Леллеее току що рзбрах,че на шефката ми племенницата пак е бременна с близнаци (имат си вече две момиченца на 7г) Crazy Направо се опулих.Сори за офф-а Embarassed

# 99
Добро утро!!! Hug
много сте изписали.но гледам 4е няма бебете в4ера.
Prosto-az,аз в4ера си купих кенгуро и го пробвахме,но 4есно казано и аз мисля 4е е рано,по добре суиг,само4е никои не пише как се правише,какви са му размерите.когато говорехме за него не сам сметнала за необходимо да си запиша и сега никои не ми дава инфо.Мами,моля ви дайте инфо за суинга/май така се казва/

# 100
talyyy,единственият лек е с кърмене.Това е което правя.Яла не яла,пак я слагам и тя спира Peace
madchen,миличка твойта кукла май е решила съвсем да те изцеди.Изобщо ли не спи това мишле?А как са ти зърната,още ли кървят?Пита ли лекар за това?

На мен вчера ми пристигнаха едни вълшебни кремчета,една дружка ми ги прати.С един ден мазане съвсем се промениха нещата,почти не ме боли или по точно по-малко,което си е направо постижение.Някой ако има италиянска връзка мога да му ги снимам да си ги поръча,наистина са много добри и май само в Италия се намират.

Лили,разтърси се из форумите има много инфо за СЛИНГовете.

# 101
  • София
Prosto-az,аз в4ера си купих кенгуро и го пробвахме,но 4есно казано и аз мисля 4е е рано,по добре суиг,само4е никои не пише как се правише,какви са му размерите.когато говорехме за него не сам сметнала за необходимо да си запиша и сега никои не ми дава инфо.Мами,моля ви дайте инфо за суинга/май така се казва/

Лили, има цяла тема в кърмаческият форум...ама ме мързи да я търся. Там има обяснения как се шие, размери, снимки и всичко необходимо за да си ушиеш слинг. Като пуснеш търсачката на форума излизат ужасно много теми с информация по темата.

Дес...на такава новина не знам човек да се радва ли или да плаче Simple Smile На мен ми е кеф, защото две двойки близнаци си е рядкост, страхотно е да имаш пълна къща, ама кой и как ще ги гледа тези 4 (ЧЕТИРИ!) деца не знам Laughing Дупе да й е яко на майкат аи всички около нея Simple Smile

# 102
Ditta i Юл4е,успех !!!Юл4е ти каде ще раждаш? ooooh!
мами,гордея се с нашия форум,толкова силни мами сме.с нокти и зъби се борим макар и малко карма да я дадем на беб4овците.бях свидетел как майка още от родилния дом пие хап4ета за да и спре кърмата ,за да не и се развали буста.и затова се радвам на вси4ки вас как полагате вси4ки тези усилия/вклу4ително и аз/за да дадем на малките си рожби тази безцена те4ност. Joy

# 103
Здравейте.
Аз съм толкова изхабена и изтощена от изминалата нощ, 4е дори и името си не мога да изрека, бебето от в4ера от 19,30 до сега е страхотно нервно, ревящо и мрънкащо, цяла нощ е хлен4ел,превивал и ревал.Не съм мигнала или ако съм е било за 1-2ч.Сега съм като застреляна,по слу4айност се обади моми4ето,което беше в моята стая като раждахме, да се 4уем и тя сподели 4е и нейният юнак така се е държал тази ве4ер.Обменихме малко инфо и се оказа,4е няма лек за това,такъв е периода сега на мал4овците и коликите са им доста силни4ки, принудих се презноща да дам 2 доза Инфанкол.Няма подобрение, ужасявам се ве4е.Едва го укротяваме това дете с майка ми,гушкахме се сега, сложих го на цицата сега,заспа, до кога лИ“““““?Мами прри вас нещо подобно да се наблюдава около 23-25 ден,за тези които са им толкова големи беб4етата де.Съжалявам за тягостния пост,ама съм скапана от умора ,а и сега не мога да се отпусна да заспя,4е той постоянно се събужда и надува гайдата силно.

# 104
Mоми4ета,Благодаря за инфото.много сам отвеяна,как може да баркам двете думи -слинг и суинг Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyмисля да се пробвам да си зашия стига да си намеря подьодящ плат.

Общи условия

Активация на акаунт