Сървайвър - 4 част

• 17 571
  • 437
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Георги Дренски  Party

# 361
  • София
Видя се листа на Светла и пишеше "Финдо"  Mr. Green

# 362
  • Варна

Ади бе, ти направо ме хвърли в оркестъра, сигурно ли е?
От къде знаеш, аз не искам той да спечели, много ми е антипатичен!

# 363
Видя се листа на Светла и пишеше "Финдо"  Mr. Green

То е ясно, че Финдо ще гонят, освен ако не спечели двата гласа и не влезе в коалиция ама незнам с кой  Mr. Green
В жълтата преса писаха, че победител е Стрипа, ама след като излезе Джина вече на нищо не вярвам.
Спомням си само как на едно от живите предавания обясниха, че това негово премълчаване на Дренски ще му изиграе лоша шега  #Cussing out

# 364
Е как Дренски, никой няма да гласува за него на финала. Точно заради премълчаването му.

# 365
Е как Дренски, никой няма да гласува за него на финала. Точно заради премълчаването му.
Точно така!
На мен ми допадаше , но само  до момента в който реши да прилага тази " тактика".
Много ми е чудно , защо Финдо не си тръгна? Дали не му разрешават (по договор) ? То няма смисъл да се мъчи повече момчето..... Така или иначе е  ПЪТНИК  (за съжаление ....)

# 366
  • София
Свекърва ми работи  в офиса на Нова и там са го казали.

# 367
Свекърва ми работи  в офиса на Нова и там са го казали.

Точно в офиса на Нова надали знаят. Според мен кой е победителят знаят много малко хора. Но разни познати, които са били на Острова, се усмихват загадъчно при споменаването на Дренски...

# 368
  • София
Защо ми се струва, че Дренски направи бузи, за разлика от другите, които слабеят.

# 369
Защо ми се струва, че Дренски направи бузи, за разлика от другите, които слабеят.

И на мен така ми се стори:) МОже да е от брадата.

# 370

Това си помислих и аз днес... Но се зачудих дали не е заради брадата. Не изглежда отслабнал някак... Да не би да яде от кучешката храна Confused

Някъде четох, че са спасявали гладуващите от Дрейк с лекарска намеса и глюкоза. Много е тъпо да ги поставят на място, където не могат да ловуват. В крайна сметка Робинзон Крузо не е имал такива ограничения.

# 371
  • Paradise
Не ми става ясно, нямат право да ловуват или няма какво да се ловува.

На мен БГ вариантът на Сървайвър не ми харесва. Гледам го, но не мога да преживявам така, както например, когато гледам американския вариант.

# 372
Останах с впечатление, че ги мързи да ловуват.

# 373
Не ми става ясно, нямат право да ловуват или няма какво да се ловува.

На мен БГ вариантът на Сървайвър не ми харесва. Гледам го, но не мога да преживявам така, както например, когато гледам американския вариант.

Не се подписвам 100% под това, но ми се струва, че четох някъде, че са в природен резерват с пълни забрани за посегателство върху флората и фауната... Аз, честно да си призная, не гледам активно, а по-скоро слушам телевизора и коментарите на децата ми. Но ми се струва, че съм мяркала някакви птици, кацнали наоколо... Ако не си ял 12 дни, дали пък няма да опиташ да уловиш птица... Все някакви живи същества има на този остров, па макар и плъхове. И в тях има протеини!

# 374
  • Berlin
ее, не можах да го гледам, ама MadGirl ми напълни душата !  Mr. Green само дренски  Peace

Общи условия

Активация на акаунт