Коледа идва!

• 120 601
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 885
Исках и още нещо да питам докато украсявах понеже много прекъсвах заради малката и глазурата ми изсъхна Rolling Eyes трябваше в хладилника ли да я държа или ми е била ужасно гъста newsm78

# 886
Много идейно за питките на Карина, аз много ги харесвам и често ги правя Peace Само дето не стават за питка за Бъдни вечер, но за Коледа - супер Peace

Стават, ако не държиш да е содена. Аз вече няколко пъти правя тесто по рецептата на  Карина, като не слагам яйце и правя една голяма питка, а не отделни, и става супер. За Бъдни вечер ще направя такава, защото содената  не ми става като хората.

# 887
и моите содени не стават Rolling Eyes за нас ще пробвам и аз на Карина, ама като ходим при нашите те толкова държат на содената...

# 888
И за държах на содената, но след няколко неуспешни опити, реших да направя с мая. Ако някой има хубава и изпитана рецепта за содена питка, ще съм благодарна да сподели, да направя последен опит преди Бъдни вечер.

# 889
  • Ах, морето
Момичета, полу-заспала съм...само погледнах последните красоти. Ако искате за питката елха ще ви пусна утре амер. рецепта, с която питките стават перфектно кръгли, растат на височина и не се разливат настрани.

Нареждам се на опашка за тази рецепта.  Laughing

# 890
Веси, май и на теб ти се спи  Joy На 44 страница Аталанта я е дала. Отвори очички  newsm03

# 891
Извинявам се предварително ако вече е писано - на каква температура и колко време печете меденките?

benmary 2 къде са указанията за торбичката за шприцоване?Аз имам голям комплект с форми за шприц,но ми се струва,че ще станат дебели линиите.

# 892
  • Czech Republic
Здравейте мили дами!

Ах, какви красоти видях(извинявайте няма да изброявам поименно, но всяка от вас се е справила чудесно  bouquet) - страхотни неща сте показали! БРАВО! Hug Heart Eyes

Аз не съм активна тези дни, защото ме е налегнал някакъв вирус и не мога още да се справя с него, а имам още толкова приготовления да правя...

Аталанта - питката е чудесна идея, но ще опитам да я направя сладки (моите солени тестени неща не ядат)!
Зори, това с купичките от медено тесто го знам от тук, но все забравям да пробвам. Твоите са станали страхотни!  bouquet
И последно benmary 2 много сладки целувки - добра идея!

# 893
Пепи, много ти благодаря за съвета относно къщичката  Hug Гледах в нета, но май наистина ще си направя мои шаблони  Wink

Големи красоти творите, момичета  Grinning  Heart Eyes

# 894
  • ГОре на черешата...
Като гледам какви красоти сте сътворили, май хич да не показвам моите Confused...
Като за първи път къщичката стана горе-долу добре, но меденките ooooh!...как пък една фунийка като хората не успях да направя Crossing Arms. И глазурата ми май стана твърде гъста...Утре ще правя нова.

Ами това е:

# 895
  • Пловдив
Момичета, направили сте големи красоти. Всеки ден влизам поне веднъж да видя как вървят подготовките и да си плакна очите  Wink

mari_eta, много добре си се справила, какво изобщо се притесняваш. А къщичката ти даже ми харесва повече от моята  Grinning

# 896
  • София
Момичета, от два дни се чудя дали да правя ванилените кравайчета, обаче гледам, че в рецептата пише да престоят поне месец....
Natalyna, има ли проблем ако ги направя утре? Ще стават ли за ядене на Коледа?
И аз вчера украсявах меденките, но не съм ги снимала още, утре може би ще го направя и ще ви ги покажа. Не съм особено доволна от резултата, защото нещо не направих глазурата, както трябва.... Имах и големи проблеми със слепването на къщичката, защото беше омекнала доста (правих меденките преди повече от месец) и при самото притискане на стените, те се разтрошаваха. След това доизрязвах отново, за да изправя формите и в крайна сметка, след три опита за слепване, получих дота по-малка къща... Нещо и украсяването и вече не ми се правеше - нямах сили след толкова украсяване и неуспешни опити за слепване.... та такива патила...

# 897
  • Czech Republic
cvyrche, проблем няма, но ще са по-хрупкави (все пак не много). Момичетата които са пекли, са опитвали и знаят.Просто колкото повече стоят стават по-меки.

# 898
  • София
Много ти благодаря за бързия отговор!!! Значи ще правя - аз обичам хрупкави неща   Yum

# 899
  • Някъде там, ела и провери...
Да споделя и аз с вас мой те меденки с който се борих до преди малко (нямам нерви вече  #Crazy) останаха още за украсяване, но тях утре сутрин  Simple Smile

Това изглежда страхотно. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!!!!!!!!!  Аз неправя курабийки, защото вкъщи наблягаме на месото и баклавата. Правим си и торта защоот дъщеря ми яде само торта от сладкишите.

МЕРСИ за първи път правя нещо подобно и нямах идея как ще изглеждат, но с малко повечко желание нещата станаха  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт