Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 527
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Ели, бързо казвай от къде е влака и какви пари? Божидар е луд по влакове  Laughing
Честито на имениците! Живи и здрави!

# 121
Честит Имен Ден на всички празнуващи!

Аз на Ивана съм решила да й купя за Коледа кукла от тези дето ядат, пикат, имат си гърне, памперси, шишета и т.н. Искам да съчетая приятното с полезното  Wink

Сега вече ми е четима публикацията на Игси. Аз предлагам 22.12. от 16.30ч. Хайде, ако искате да го подложим на гласуване, да видим колко желаещи има, пък после ще изберем и мястото (Игси е тук да помага).

# 122
  • София
Атракция, поръчах го оттук ,има такава тема дори и сме направили организацията и поръчката.Лошото е, че дори сега да се направи нова поръчка , тя няма да може да дойде до Коледа  Sad Бавно става- за около месец,от Австрия идват нещата, а и около празниците, казват, че е още по-бавно  Confused

Аз съм за предложението на Слънчо  Peace

# 123
Здравейте!
Atrakcia, и аз много харесвам тези комплекти и мисля, 4е санди би си играл добре с тях, но той определено проявява афинитет към истинските инструменти на тати.
В Метро има дъски - тип "Статив " за тебешири и сух пастел за около 35 ля. , но може и да бъркам и да бяха в Хит.
Коко има кутия с инструменти и "ремонтира" всичко наред  Peace
Не препоръчвам играта с тебешир, само навън  Naughty Нали затова въведоха дъските с маркер в училищата - прахът от тебешир е канцерогенен, ако се вдишва  Sad
Хармъни, оздравявайте    bouquet
Еликс - супер е влакът  Peace и куклата  Peace
Честито на именниците    bouquet
ЧРД на мъжа на Катерина 78, добър тати и съпруг да е цял живот   bouquet
Слънчо, голяма игра ще падне с това бебе  Peace
...както е споменала Краси съдомиялната е голям помошник Mr. Green, а не каприз, пожелавам такъв подарък на всички мами Peace
от твоя пост в очите, ушите и джоба на мъжа ми  Laughing

# 124
Мерси, Ели, но от толкова далеко не ми се чака подарък . Ще търся в оня сайт-игра4ките ком

# 125
Здравейте!
Аз се позагубих и вие толкова сте изписали,чее...
Първо да кажа на Атракция, че вчера купих на Калоян тези вълнени чорапки

от магазин "Бамболино" на ъгъла между Пиротска и Хр. Ботев.
Честито на именниците и весел празник на Катерина 78!
Честит рожден ден на Мама Нина със закъснение!  Embarassed

За коледни подаръци си говорите  newsm78 Ние още само умуваме. За Калоян определено ще бъде някоя голяма играчка. Миналата година си купихме изкуствена елха, защото малечко тъкмо прохождаше и като намери нещо на пода, било то играчка, някое влакно или троха първо го оглеждаше, после го раздрусваше, да види дали издава звук и накрая опитваше на вкус  Sick Shocked Падащите иглички ми се видяха доста опасни. Няколко пъти обръщаше елхата, затова играчките бяха само нечупливи, а за лампички не съм и помисляла. Тази година се чудя дали пък да не купим и естествена, защото каката я предпочита  newsm78

По въпроса със съдомиялните, пожелавам на всички мами да се сдобият с това улеснение в кухнята. Моята е от по-малките за 4 или 5 комплекта се водеше. Пускам я средно по 2 пъти на ден. Страшно съм доволна. Съдовете винаги са перфектно чисти, сухи и полирани.

Олимпия, подкрепихме те в конкурса още преди дни, но не съм се включвала в дискусията, защото тона в темата беше доста заядлив  Confused Желая ти успех! Peace Ти си наша февруарска гордост! Grinning

За евентуален Коледен купон, дали няма да е по-добре да бъде в средата на месеца? Thinking Повечето мами може би ще пътуват за ваканцията при роднини или на почивка. Освен това се сещаме късничко и може да не намерим подходящо клубче за 22.12 Не знам, де! Така си мисля! По-добре ще е да се съберат повече мами и дечица.

Много хубави снимчици на пораснали дечица видяхме, а моя пухчо ги галеше и им се радваше Heart Eyes

Усмихнат ден на всички!

# 126
ооо за съдомиялнята - искам за 12 комплекта. аз съм доста непракти4на домакиня и много цапам..

и мерси, сега се светнах, 4е имам именник, аз знаех за 30.08, но ще си имаме два ИД Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 15:42 от harmony_broken

# 127
Ели, мерси за инфото!

# 128
  • БГ
Привет и от мен!!!   Hug  Имах гости и преди около час си тръгнаха, оттогава само чета и не мога да ви смогна!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ! Да са живи и здрави!

Кате, приятна вечер ви желая и не прекалявайте, че утре пак имате повод и да не забравиш да ни почерпиш!  Joy

Ние си нямаме изкуствена елха и едва ли тази година ще си купим?! Мъжът ми не им е привърженик и ще трябва някакси да обезопасим и съхраним, макар и за кратко, естествена елха, да съм жива и здрави и после да си чистя след нея.  Tired  Играчки-украса имаме, всичките са нечупливи, така че поне тях няма да ги мисля!

Всички изброени проекто-подаръци са страхотни!!! Аз още се чудя,  newsm78   Марти си няма камион, и ми се иска да му взема нещо, на което много да се радва, но все не откривам такова, което на мен да ми хареса.

Съгласна съм и за съдомиялната, харесала съм я, но все още я чакам, дано този път Дядо Коледа я довлече до къщи!!!   Praynig

Тръгвам към яслата, приятна вечер и слънчев уикенд за всички!

# 129
ооо за съдомиялнята - искам за 12 комплекта. аз съм доста непракти4на домакиня и много цапам..

Трябва да имаш достатъчно място под плота. Колкото за пералня. Освен това трябва да имаш доста съдове и прибори като бройка, за да пускаш миялната като се напълни и пак да имаш достатъчно за да посрещнеш гости например. При мен е кухненски бокс и съдомиялната е над плота.
 Айде пиши писмо на дядо Коледа и го пускай, че да има време да я избере! Joy

# 130
оо00оо не ме мислете за съдовете , имам 2 комплекта за по 24 души  (ама до кога ли с моите 2 леви ) и 2 куфар4ета прибори. но и на мен мястото ми е кът, по-скоро фризерът ще замине на терасата. ина4е съм харесала една на горение ве4е.
малките не се ли пускат всекидневно, аз май не искам така , а по реди4ко, като за мързелана.

# 131
  • София

Трябва да имаш достатъчно място под плота.....
..... и под елхата  Joy

Хармъни, вземи си на Горенье, няма да сбъркаш, нашта е такава и съм супер доволна, както и от станалите им уреди  Peace

# 132
и ние сме фенове на марката за едрата бяла техника. сега и нас всичко без МВ е горение, преди бяха наполовина с уърлпул. за дребната техника открих и сега харесвам испанските уреди уфеса- нямат 4упене.
а за елхата не се тревожете пред нас расте бор, ако у дома не стане да я сложи там дядото с 4увала.

# 133
  • Пловдив
Айде пак да се включа!
Първо благодаря на всички за пожеланията! Ще ги предам на мъжо!   bouquet
Утре за съжаление няма да мога да ви почерпя, че вкъщи нямаме нет Sad, но в понеделник ще наваксам  Peace
Ние имаме миялна Електролукс от 2 години, главно мъжо борави с нея  Embarassed, а от мен по-доволна няма.  Grinning Аз ги пъхам вътре, ама не мога да ги подредя като моя мъж, той събира 2 пъти повече неща от мен. Дрехи хич не го бива да подрежда, ама чинии и тенджери...Като си я купувахме, мислех за по-малка миялна - от онези на 45 см, после минахме на 60 см и да ви кажа хич не съжалявам, всеки ден я пускаме. Мислехме, че няма да я напълним, но като сготвя долния ред се пълни с тенджери, горния - с чаши, чинии и вилици. Само когато не готвя, пропускаме да я пуснем, обаче се вмирисва  Sick, та сме си купили ароматизатор за целта.

# 134
не знаех 4е се вмирисват. какъв ароматизатор? леле ми те за мен да проектират за 24 комплекта или да си купим от столските- аз за 2 манджи готвене 4 пъти мия съдове.

Общи условия

Активация на акаунт