Честито на имениците! Живи и здрави!

Бавно става- за около месец,от Австрия идват нещата, а и около празниците, казват, че е още по-бавно

Нали затова въведоха дъските с маркер в училищата - прахът от тебешир е канцерогенен, ако се вдишва 

и куклата 

Ние още само умуваме. За Калоян определено ще бъде някоя голяма играчка. Миналата година си купихме изкуствена елха, защото малечко тъкмо прохождаше и като намери нещо на пода, било то играчка, някое влакно или троха първо го оглеждаше, после го раздрусваше, да види дали издава звук и накрая опитваше на вкус

Ти си наша февруарска гордост! 
Повечето мами може би ще пътуват за ваканцията при роднини или на почивка. Освен това се сещаме късничко и може да не намерим подходящо клубче за 22.12 Не знам, де! Така си мисля! По-добре ще е да се съберат повече мами и дечица.
Имах гости и преди около час си тръгнаха, оттогава само чета и не мога да ви смогна!!! 
Играчки-украса имаме, всичките са нечупливи, така че поне тях няма да ги мисля!
Марти си няма камион, и ми се иска да му взема нещо, на което много да се радва, но все не откривам такова, което на мен да ми хареса.

, но в понеделник ще наваксам 
Аз ги пъхам вътре, ама не мога да ги подредя като моя мъж, той събира 2 пъти повече неща от мен. Дрехи хич не го бива да подрежда, ама чинии и тенджери...Като си я купувахме, мислех за по-малка миялна - от онези на 45 см, после минахме на 60 см и да ви кажа хич не съжалявам, всеки ден я пускаме. Мислехме, че няма да я напълним, но като сготвя долния ред се пълни с тенджери, горния - с чаши, чинии и вилици. Само когато не готвя, пропускаме да я пуснем, обаче се вмирисва
, та сме си купили ароматизатор за целта.