Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 472
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Честит имен ден на мама Нина и Николетка, Иринополис и Нин-ка, както и на всички които днес празнуват!

# 286
ЧЕСТИТО ИМЕ НА МАЛО И ГОЛЯМО! Да спори работата ви, да не се отървете от здраве, щастието да ви преследва, а любовта да ви съпътства!!!

Поръчали сме календари в яслата и в градината със снимка на децата /поотделно разбира се/. Тъпото е, че не са организирали един фотограф от една фирма да дойде и да снима в групите /макар и да са към една дирекция и в един двор/, а са различни и на едното място може въобще да не дойдат да снимат децата, защото се записали малко бройки желаещи  Rolling Eyes  Нашето желание беше по една новогодишна картичка от внучките за баби и дядовци, а за нас по един голям календар - имаме си две стаи и тъкмо ще се разпределят, че да няма сърдити дечица  Hug
Почти свършваме темичката, заглавието за Коледа ли ще се използва сега  Grinning  Не знам как ги оформяте, но винаги стават чудесно и ми е кеф да разглеждам първата страничка  Flutter

Дайте ми идея откъде да си купя изкуствена елха на по-сносна цена /да не е от най-скъпите/ Че ние на Илиенци си харесахме една голяяяяма и със светло зелени връхчета на всяко клонче, нямаше продавач и ние се отнесохме в мечти как добре ще ни стои вкъщи. След малко човекът дойде и като питахме за цената:  Shocked  100 ЛЕВА  #Crazy  А по-малкия вариант беше на 45 лв. Много ми се иска такава, но.... доста се поохарчихме за подаръци и няма как да я вземем  Crazy

Лек ден, мами!

# 287
Почти свършваме темичката, заглавието за Коледа ли ще се използва сега  Grinning  Не знам как ги оформяте, но винаги стават чудесно и ми е кеф да разглеждам първата страничка  Flutter
В тоя ред на мисли, Дидунчо ми се губи  Rolling Eyes Да правя ли пак новата тема или да я чакаме?

# 288
А, тук съм, тук съм  Mr. Green Ама ушите ми пушат вече от четене  Sick
Ще спусна новата темичка днес  Peace

Честит Имен Ден на всички празнуващи дечица, мами и татковци! Да не се отървете от здраве и късмет!

# 289
Хихихи!
Пък аз съм в клубчето и с лаптопа ползвам безплатен интернет  smile3534
Стойте си вкъщи - мен хем ми гледат детето, хем пак джиткам из форума  smile3533

# 290
Хайде на новата темичка  Grinning

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=247277.0

Общи условия

Активация на акаунт