отзиви за д-р Александров - Варна

• 122 591
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
newsm78 За първи път ще ходя при него и то без установени проблеми и ме е страх да не ми бие шута?    Embarassed Като слушам колко е натоварен........    Tired
Уверявам те, че колкото и да е натоварен Д-р Александров "не бие шутове"  Peace
А това дали ще е твоя лекар ще прецениш след посещението си при него.

# 106

От сърце и душа благодаря на д-р Александров.Благодарение на него и вече покойната д-р Чернева,забременях с моите принцеси.

# 107
ние сме безкрайно благодарни на д-р Александров - един прекресен лекар /може би най- добрия в България по стерилитет/  и Човек за нашата дъщeичка, чакана 9 години. клиниката където работи най-добрия доктор има ваче нов сайт:
http://www.invitro-varna.com/index.php?m=381&lang=1
http://www.ivfcentre-varna.com/index.php?option=com_content& … =48&Itemid=65

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 21:46 от ddnchv

# 108
Момичета,искам да ви попитам като отидете при д-р Александров той само ви казва какви изследвания трябва да направите и ви отпраща да ги правите или самия той ви ги прави ? Например цитонамаска,тест за хламидии,спермограма ???? newsm78

# 109
Спермограмите, ги прави лично доктора, теста за хламидии е кръвен и се изв. в лаборатория, а цитонамазка незнам, не съм правила скоро   Embarassed , но по приниц го има в ценоразписа на 4акалнята на 4аст от мед. услуги.

# 110
Тест за хламидии имах впредвид този за който се взема секрет. И като цяло просто исках да знам ако отида при него дали щер ми даде списък с изследвания които иска да направя и ще ме прати някъде другаде да ги правя или директно той ще се заеме да ми ги прави...?  bouquet

# 111
Като цяло той не се занимава с изследвания след разговор ще ти каже какви изследвания да направиш в тяхната лаборатория или др по твое предпо4итание. Ако си за инвитро ще ти дадат списъка със задължителните изследвания, незнам какво то4но имаш предвид под "директно той ще се заеме да ми ги прави.. ", но ти се срещни  с него за консулт и той ще ти обясни всички. Успех!

# 112
Имах впредвид да речем ако иска спермограма няма да я направи той ами ще ни препрати.
Както се отнася и за цветна снимка,тест хламидии и всички останали които той прецени.
Просто знам,че е много зает и малко се притеснявам.
А аз май трябва да звънна от сега,че да си запазя час за след месец два? newsm78

# 113
  • София
Цветната снимка може да ти я направи и Ковачев, а спермограмата предпочита да я прави той лично. Другите изследвания ще ти каже къде. И няма да чакаш два месеца Grinning. Обади се сега и ще видиш , че до края на седмицата ще те е прегледал вече. Успех!

# 114
И няма да чакаш два месеца Grinning. Обади се сега и ще видиш , че до края на седмицата ще те е прегледал вече. Успех!
Съмнявам се. Днес е обаждах да си запиша час и искаха да ми дадат чак за март месец, но като казах, че не съм за първичен преглед се поровиха и ми дадоха час за средата на февруари.

# 115
Scarlet по кое време се обажда? Да не е към 15:30-16ч, защото бях в 4акалнята и 4ух разговора, администраторката каза, 4е записват за март и април.

# 116
Последно? Март ,Април ли ??? Tired

# 117
Не, Денди, аз се обаждах към обяд, но и на мен така ми казаха в началото. После ме питаха дали съм за първи преглед и като казах, че не съм и че искам по-скоро консултация и да се уговоря с док за процедура ми казаха, че ще се опитат да ме вмъкнат по-рано и ми дадоха час за 11.02.
AGAPH, доколкото разбрах, за първичен преглед наистина записват за тогава. Съжалявам, че ще се наложи да почакаш, но си струва. Успех!  Peace

П.П. Денди, какво би ме посъветвала - лекарствата от касата ги имам вече.Преди месец, когато ходих да ми попълват документите за Общината питах Ани дали мога да си запиша процедура за април и тя ми каза като си взема лекарствата /тогава още не бях ги взела/ да ида да се разберем. Обаче като се замислих, ми то аз не съм ходила при док от извънматочната насам, демек има няма 8 месеца и реших първо да ида да ме преледа, да ми види снимката след извънматочната и да поговорим и с него да се договарям за процедурата. Сега обаче си мисля дали 11.02. няма да се окаже късно и да ми кажат, че няма да стане моята работа за април. Мисля си дали все пак междувременно да ида и да се уговоря с Ани  newsm78  От друга страна предполагам, че тя ще ме пита дали съм говорила с док. Абе не знам дали да чакам до 11.02. или не. Ти какво мислиш?

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 22:43 от Scarlet_

# 118
да споделя и аз моите впечатления. вчера бях при доктора при насрочен час отпреди месец и половина. в момента лекуваме трихомоназа и затова не бебеправим. док каза, че това изобщо не е проблем и не е причина да спираме, че не е нужно да правя контролна цитонамазка след лечението. щом съм изпила хаповете, няма проблем. това ми звучи несериозно след прочетенето в интернет за тази болест и за пораженията. но аз така или иначе съм решила да се изследвам.
след това обсъдихме епикризата от лапарото и ме пита дали имам видеозапис. е, нямам. не можах да си позволя лапаро при него за 1000лв. и минах по здр.каса при друг док. сега това се оказва проблем, защото александров подлага на съмнение резултата, че са ми премахнати срастванията зад матката след лекувани хламидии /те са причина са подобни сраствания/. според него имам тубарен проблем и направо трябва да мина към ин-витро. тръбите ми пропускат според епикризата. но той мисли, че са увредени и няма смисъл да се опитваме по естествен начн, защото или няма да стане, или ще е е извънматочна.
не знам какво да си мисля вече. объркана съм. в същото време не ме насочва към второ лапаро, защото не било толкова безвредно.
чудя се всички ли момичета с неуспешни опити повече от година ги насочва към ин-витро?

# 119
Скарлет отиди на място, потърси Ани и поговорете... кажи 4е искаш по рано да запо4неш, ако има възможност се срещни с док.

................
чудя се всички ли момичета с неуспешни опити повече от година ги насочва към ин-витро?
pisss не всички повярвай ми, аз съм от тези, които сами пожелаха да го направят след 4г. и половина безуспешни опити, докато той казваше 4е ще стане естествено, защото имам шансове. Ако ще описвам д-р Александров  като човек  думата "комерсиален" не е на място. Изборът да се довериш или не на док.  е в твоите ръце  Peace .  Защо не направиш и цветна снимка на тръбите? Успех!

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 20:33 от Dendy

Общи условия

Активация на акаунт