отзиви за д-р Александров - Варна

• 122 584
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Денди, май така и ще направя, ако успея да намеря време де  Rolling Eyes  Той часът ми няма да избяга, но поне може да се вредя в графика за процедури, че като знам колко са натоварени ме съмнява февруари да ме запишат за април.
Пис, и аз миналата година горе долу по-това време му казах, че искам ин витро и той се съгласи, но каза, че е убеден, че докато чакаме касата за лекарствата ще забременея. Така и стана, макар че бременността беше извънматочна, но това е друуг въпрос.

# 121
[...................че искам ин витро и той се съгласи, но каза, че е убеден, че докато чакаме касата за лекарствата ще забременея. Така и стана, макар че бременността беше извънматочна, но това е друуг въпрос.

Мдаааа и при мен се полу4и по същият на4ин само 4е два пъти забременях /извънматочно/ . Между другото аз то4но тогава след втората извънмато4на взех решение за инвитрото.

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 21:42 от Dendy

# 122
Между другото аз то4но тогава след втората извънмато4на взех решение за инвитрото.
И не сгреши  Hug Надявам се и аз да не бързам и да не греша  Rolling Eyes

# 123
вие двете
кокони  какво си правите
 Hug Hug Hug
ай да объркам малко темата Mr. Green

# 124
Айде на ОФФа  Laughing
Лягайте да спите, че ще ни изгонят Simple Smile Ай лека и мека!  Hug

# 125
Айде на ОФФа  Laughing
Лягайте да спите, че ще ни изгонят Simple Smile Ай лека и мека!  Hug
лека слънце Heart Eyes
а и лека може
но мека не Mr. Green

# 126
Ех провалихте темата на доктора, ще видите вие.......  Mr. Green Събрахме се пак фен клуба  а   Crazy Mr. Green Последните постинги да се с4итат като положителни оценки за д-р Александров!

# 127
о Дени  Hugсъс сигурност е положително Peace

# 128
Dendy, благодаря за споделеното мнение. не съм разочарована от доктора, а просто се обърках след многото мнения за трихомоназата, за резултатите от лапарото и т.н. може би наистина беше откровен и това ми дойде кто шок. защото всички досега ме убеждаваха, че ето сега след лапарото ще стане. александров може би излага реалните факти, че шансовете са минимални, но решението след колко време да пристъпим към ин-витро е изцяло наше. аз исках ново лапаро и цветна снимка, но той каза, че няма нужда. операцията не била толкова безобидна и затова не ми препоръчва. контрастно в-во ми е пуснато по време на интервенцията. т.е. проходимостта не доказва, че няма тубарен проблем, щом съм имала хламидии.

# 129
За часовете и аз мога да потвърдя, че за първичен преглед се дават часове за след 3м. Аз се обаждах средата на Ноември и ми дадоха час за края на Февруари- като Ани много любезно ме попита преди това за какво съм-дали за първичен преглед или за процедура и чак след това ми даде часа  Peace Peace
И аз исках да попитам преди да се отиде на прегледа какви кръвни изследвания бих могла да си направя (живот и здраве), че поне за тях да не се губи време. В смисъл такива които иска задължително да погледне  Hug Hug

# 130
аз преди седмица-две се обаждах да си запазя час за първичен преглед, и ми дадоха за началото на март!  Hug

# 131
Вени миличка
попаднала си във добри ръце
но ти си знаеш де
 Hug Heart Eyes

# 132
Вени миличка
попаднала си във добри ръце
но ти си знаеш де
 Hug Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Знам миличката ми знам  Heart Eyes Heart Eyes Ще досаждам с въпроси обаче сега надявам се да ме изтърпите  Blush Heart Eyes Hug

# 133
За часовете и аз мога да потвърдя, че за първичен преглед се дават часове за след 3м. Аз се обаждах средата на Ноември и ми дадоха час за края на Февруари- като Ани много любезно ме попита преди това за какво съм-дали за първичен преглед или за процедура и чак след това ми даде часа  Peace Peace
И аз исках да попитам преди да се отиде на прегледа какви кръвни изследвания бих могла да си направя (живот и здраве), че поне за тях да не се губи време. В смисъл такива които иска задължително да погледне  Hug Hug
Можеш да направиш някакви изследвания преди да отидеш на първ. преглед при д-р. Имам вече "Инструкция за пациента за извършване на процедурата по IVF": "Пациентите се включват в програмата след предварително направени изследвания, които изисква процедурата, по списък" - СПИН, васерман, хепатит В и С, кръвен тест за хламидия (двама), FSH, LH, пролактин, естрадиол на 3-я ден от менс.цикл  и др. Имах ги вече на първ. преглед . После ще направих цветна снимка, УЗД на яйчниците, сондиране и др. кръвни изследвания. Успех на всички!  stork-boy stork-girl

# 134
veselushko,  мисля да се срещнеш с док и на първо време да се консултираш, за инвитро още не мисли  Praynig Инвитрото е последният етап от всичко, преди това има някои др по леки процедурки, но нека док да прецени какво ще прави. Успех мили4ка  Hug и ти ще успееш ще видиш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт