отзиви за д-р Александров - Варна

• 122 557
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Вики 212 благодаря ти за отговора  Hug Аз мислех да си пусна -LH,FSH, Estradiol, Prolactin,Testosteron на 3 ден от цикъла и без това не съм пускала от миналата година, но казвам ако иска и например Инхибин Б и антимюлеров хормон дали да не си пусна  Thinking На мен ми правиха изследване за Хламидии миналата година беше - , разбира се че ако поиска д-ра пак ще направим, но поне да имам първоначален набор от изследвания та да има малко по-ясна картина Peace
Dendy миличка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз знам че има много път да се извърви докато се постави диагноза и въобще не съм си наумила, че съм за инвитро- просто казвам такива кръвни обикновени хормонални изследвания човека какви иска да види  Hug Hug Той човека ще ми каже знам ама все пак да има по-ясен поглед- знам миличка всички ще успеем  Praynig Hug Heart Eyes

# 136
Ще ти кажа нещо2 от най-важните изследвания са спермограма и проходимост тръби  Peace Хормоните си ги пусни,  няма нужда от Инхибин Б и антимюлеров хормон /даже и не ги знам за какво са  Embarassed / щом имаш и изследване на хламидия ок, носи всичко. В АГ също има лаборатория така 4е ако се наложи нещо той ще те препрати.

# 137
здравейте.мислим другия месец да запо4ваме процедурата инвитро.но изследванията са от май миналата година нали трябва да правим нови.дали мога някои да ги на направя през здравната каса.хормоналните може ли да ми ги пусне гинеколог

# 138
  • Varna
но изследванията са от май миналата година нали трябва да правим нови.дали мога някои да ги на направя през здравната каса.хормоналните може ли да ми ги пусне гинеколог
Да, ще се наложи да правите нови, хормоналните може през ЗК стига да намериш гинеколог, който да ти ги пусне... Първо направление от джи пи-то за гинеколог и от там вече ако той се смили.. Успех!  Hug

# 139
Много правилно го е казала peta "ако той се смили". Другите изследвания могат да минат с направление от джипито!

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 11:11 от Dendy

# 140
  • до морето
piss ако не е късно бих искала да се включа с мнение по твоя пост. Ние се борим за бебче вече почти шест години. Обиколих първо софийските клиники и от там ми разказаха невероятни истории как мога да забраменея по естествен път. Аз съответно вярвах и респективно правих изследвания на поразия. Това инхибини, антимюлерови, антитела, генетични, имунологични, хидротубации и каквото там може, включително и съпругът ми мина през лабораториите. Накрая на петата година моя позната ми уреди среща с д-р Александров, отидох на разговор с него с папка с изследвания тежаща почти килограм Laughing и с мното "познания". Човека каза - искам ЦС и спермограма, после ще говорим. Аз се чувствах по същия начин като теб объркана и си казах, абе този човек невижда ли колко изследвания имам Rolling EyesОтложих решението си още във времето поради недоверие. После се видях и с д-р Ковачев разговорът почти се повтори същия и така не особенно убедена в правотата на двамата лекари реших да се хвана за техните съвети, като удавник за сламка. ...и за има няма няколко месеца нещата за мен се промениха в положителна посока. Сажалявам, че не ги посетих и послушах по-рано, щях да си спестя много нерви, разочарования и напразни надежди. Пожелавам на теб и на всички момичета късмет! Hug и най-важното е да си намерите лекаря на който да се доверите, а ако този лекар е и специалист, като д-р Александров тогава със сигурност ще имате успех.

# 141
dushka мила направо настръхнах от твоя пост
много силно гушшшшш Hug Hug Hug
и много ти се радвам Peace Heart Eyes

# 142
ехаааа, dushka, браво!
Лека и безпроблемна! Simple Smile

# 143
Здравейте момичета честита нова 2009г нека тя донесе на всички ни + тестове.Аз имам записан час за доктор Александров за 04.02 Бях чула че става много трудно записването и се чака с месеци за преглед,но явно изкарах късмет.Ние с мъжа ми опитваме вече 6г,но резултат няма за съжаление.Сега ни чака спермограма на 3-ти и на 4-ти е първия ми преглед при д-р Александров.
Поздрав

# 144
Може ли някой да ми каже като се обадя за час какво точно да кажа? Знам, че въпроса ми е глупав, но................ Embarassed
Аз имам готови хормонални изследвания, на мъжо трябва да правим спермограма, но ми се иска не само за нея да ходим, а направо да се прехвърлим при Александров. Не знам за първичен преглед ли да кажа или трябва да обясня по телефона (то аз като почна да обяснявам направо се отплесвам и може и да ме застрелат отсреща  Joy Joy Joy)

# 145
Mi kato se obadish shte kajesh che iskash pregled i spermograma,no za spermogramata ste ti kajat da se obadish sled 25.01 zashtoto aparata im e povreden sega.
Uspeh

# 146
Мноооооооооооого благодарско за всички отговори Hug Hug Hug

# 147
dushka, благодаря ти за споделеното!
аз все още съм ужасно объркана и не зная доколко има надежда за нас да стане по естествен начин. предстои ни спермограма на 27,01, при александров и се моля след това да зна по кой път да тръгна. обмислям варианта с ин-витрото, но съм ужасно уплашена. така или иначе реших, че александров е моят доктор.

# 148
И аз реших, че Александров е моя лекар, без дори да съм била при него! Днес звънях и се притеснявах, че ще ми дадат час за след много време, но успях да се запиша за 11 февруари Joy Joy Joy Joy Joy
Крайно време е да спра да сменям лекарите! Мисля напълно да му се доверя, пък каквото ще да става!!!

# 149
здравейте и от мен.аз също ходя по лекари и изследвания,но проблема при мене че не мога да се доверя на моята и искам да се посъветвам и с друг и като ви слушам как говорите за него и аз смятам това да направя,дано и аз остана така доволна като вас.успех на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт