отзиви за д-р Александров - Варна

• 122 548
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
ddnchvблагодаря ти.И на теб успех при следващия опит.
kokoshinkata мисля че ако обясниш каква е ситуацията може и да ви вземе в събота....Трябва да се обадите.Аз често съм ходила в събота и мисля че и прегледи прави...

# 301
И аз да се изкажа по повод поста на Орхидея-след 3 годишен стерилитет, хидросалпингс, премахнати тръби имам страхотно съкровище благодарение на д-р Александров и то от първия път. Още от самото начало ми вдъхваше кураж, а когато си тръгвах от кабинета му летях от надежда . Бях обиколила всички доктори във Варна, е как никой не видя запушените тръби на снимката която имах. Всички казваха "нищо ти няма"  и ме тъпчеха с лекарства и прегледи месец след месец. При моя док всичко се разреши точно за една година 11.2007 първи преглед-11.2008 бебе Мартин Simple Smile (този период вкл. диагностиката,   лапарото с премахване на тръбите,  процедурата и бременността) Сами преценете дали случаят ми е бил лек или тежък. Благодарна съм на форума, на момичетата тук, заради които разбрах за този ЧОВЕК. Вярвахме му на 100%, не съм се съмнявала и за миг в думите му и успяхме. Вече милсим за още едно детенце  Praynig И още нещо не мисля, че това да ти кажат истината в очите, за възрастта и самите факти без заобикалки е подсъдимо и обезкуражаващо. От толкова лъжи и печелбарщина можеха да ме увредят за цял живот физически и психически т.н. доктори. Успех на всички.

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 00:42 от toffifee

# 302
Благодаря  Elsinor . От вас се успокоявам, че е разбран човек.

# 303
С една дума-ЦАР-Варна и Др Александров, Ковачев - това е едно от няколкото най-добри места в страната. Може да не е най-луксозната обстановка / като Плевен и др. /, но откъм специалисти и особено успеваемост . Peace

# 304
Мимичета имам въпрос. Д-р Александров прави ли инвитро на естествен цикъл, сякаш някъде бях прочела че не прави.Ако някой е правил моля да сподели. Благодаря Ви предварително  bouquet

# 305
Мисля, че в редки случаи прави ин витро на ЕЦ, но е много индивидуано затова моят съвет е да говориш лично с него. Може конкретно за теб да не е удачен този вариант или пък напротив. Иначе, да .. има момичета, на които е правил !
Успех !

# 306
благодаря ти crow   bouquet ако някой, които е правил инвитро на ЕЦ при него ще съм благодарна да се включи Hug

# 307
здравейте момичеа!Искам да попитам случайно някоя дали знае колко давност има цветната снимка приД-р Александров?От моята цветна снимка  мина 1 година,а смятаме д пристъпим към инсеминация.Също така...сега в отпуск ли са или си работят?

# 308
  • Варна
Здравей, работят май до към обяд. Аз звънях на Ани Несторова да питам кога е удобно да идем с мъжа ми и отговора беше веднага. Най-добре й звънни и попитай. Иначе процедурите започват от септември. Относно давността на цветната снимка - те ще ти кажат.

# 309
Здравейте!Да ви попитам знаете ли дали д-р Александров е в отпуск,аз искам да говоря с него за секцио през октомври и не знам кога е добре да се срещна с него?Той само в АГ Варна ли е или има и частен кабинет?
Аз се чудя кой от двамата да избера Г.Козовски или Александров?

# 310
  • Варна
pashic , д-р Александров е само в АГ Варна, няма частен кабинет. Може да му звъннеш на мобилния, да обясниш за  какво става въпрос и да го попиташ кога е удобно да се срещнете.
Д-р Козовски в момента е в Св. Георги и не знам дали изражда в АГ-то или се занимава само ин витро.

# 311
pashic , д-р Александров е само в АГ Варна, няма частен кабинет. Може да му звъннеш на мобилния, да обясниш за  какво става въпрос и да го попиташ кога е удобно да се срещнете.
Д-р Козовски в момента е в Св. Георги и не знам дали изражда в АГ-то или се занимава само ин витро.
Благодаря!Така и смятам да направя!
С д-р Козовски се видях последно през март за установяване на бременността(понеже не съм от Варна)и тогава той ми каза,че ще изражда в АГ ,понеже си има договор,но дали е така .И той ако ходи само за операции от време на време ,не знам как ще се отнася персонала.Затова си мисля да отида при Александров!

# 312
Здравей, работят май до към обяд. Аз звънях на Ани Несторова да питам кога е удобно да идем с мъжа ми и отговора беше веднага. Най-добре й звънни и попитай. Иначе процедурите започват от септември. Относно давността на цветната снимка - те ще ти кажат.
Благодаря за отговора.Само че при мен проблема е че не съм от Варна и като ми кажат "веднага е удобно"...аз няма да мога Sad
А и аз искам да се вида с Д-р Александров за да му припомня каква е ситуацията с мен,да видиизследванията и цветната снимка,да каже дали да валидни или трябва да правя нови и да решим какво да правим...не съм за процедурса /поне не все още/

# 313
Здравейте! Искам да попитам колко струва прегледа при д-р Александров. Благодаря предварително. Grinning

# 314
25-30 лв.
Здравейте! Искам да попитам колко струва прегледа при д-р Александров. Благодаря предварително. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт