Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една!!!

• 10 482
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Честит Рожден Ден на красавиците Гери на Роси и Гери на Пепипетя, Диляна на Сбруни и на юнака Дариян!!! Да са здравички, щастливи, палави и игриви!!!

Петя, при теб настроението е разбираемо - нали скоро ще си ни рожденичка Mr. Green

Ей, този Люлински отбор много нарастна. Замалко и ние да се присъединим към вас, но май няма да се заселваме там Mr. Green

Снимките от рождените дни на малчовците са прекрасни - с много настроени е и усмивки!!!

# 46
Мили момичета, днес сутринта излязохме на разходка криви и беззъби, а се прибрахме преди минути с пробило зъбче  Laughing На 1 година и 23 дни най-после и Гого се озъби след големи мъки  Simple Smile Зъбчето е горно, ама кой е казал, че при всяко дете ще е като по учебник!?
Благодаря ви, че ми търпяхте мрънкането  Hug Обещавам да се взема в ръце  bowuu

# 47
  • София
Dil честито зъбче! Наистина децата не се развиват по учебник.
Верче Дари ми каза нещо за Люлин. Къде ще купувате сега знае ли се? И как е Алекс? Да го цункаш! Въобще много ми е мъчно за дианабадките..., но какво да се прави. Попълвам люлинските редици. Момичета които сте от Люлин събирате ли се да се виждате? Май наистина сте доста newsm78

# 48
  • София
Браво на Гого Hug
Дано другите зъбчета не го мъчат повече и да се покажат без да ги усети

Мони защо не пробваш да му даваш кус-кус на Плазмон. Не знам обаче дали може да се вари с АМ

# 49
Mони, отговарям на първото ти питане - клуба се казва Мики Маус, намира се зад църквата Свети Георги. Влез в сайта им и погледни какво има за там, на мен лично много ми хареса. Какичките обръщаха внимание и на малките, за разлика от на доста други места където не поемат ангажимент към непроходилите. Ако имаш други въпроси по-конкретни - казвай Simple Smile И другото - капарираш за мин. 10 деца х 5 лв. = 50 лв., дори да не дойдат 10. За всяко следващо е 5 лв. Можеш да си донесеш само торта, всичко друго е от тях. На нас за 18 възрастни и 10 деца с тортата ни излезе към 200 лв.
За закуска - Сашко злоядкото яде с кеф само качамак. Мисля че в него можеш да му сложиш и АМ. А кисело мляко аз давам от кофичка направо.

# 50
МОНИ, извинявай, все пропускам Embarassed...Добре дошла отново сред нас!  bouquet А за закуска на Теди, освен попара, съм давала кус-кус на Плазмон (не го варя с АМ, а с вода) и извара с плодове (по идея на Ради) Peace
Верче, напоследък много в телеграфен стил пишеш и в чата те нема Sad АнгажимОни ли имаш? Няма ли да се поФалиш вече? Mr. Green
dil, ха честито ви зъбче tooth Ами по-често излизайте с Гого навън, пък току-виж наредил всичките зъби! Crazy

Айде и накрая да се похваля - днес направих първата си поръчка в Ла Редут newsm44 ...ама докато финализирам нещата, бая се узорих ooooh!

Топла и спокойна вечер, бамбини! Heart Eyes

# 51
Здравейте, момичета!
Ивиче, страхотни снимки! Hug Целувки на Ваяна и Марена! Heart Eyes
Софко, мерси за комплиментите за Мишо!  HugТи къде се намираш в момента, впрочем? newsm78
На вниманието на всички, които не са почнали работа - твърде вероятно е от 1 януари да получавате не 180 лв. майчинство, не 190, както е записано в проектобюджета, а между 200 и 220 лв. Такова предложение направиха от НДСВ, БСП ще ги подкрепят и много е възможно да стане! Peace Peace PeaceЕто, осведомете се по-подробно:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=198711
  bouquet  bouquet  bouquetЧестит първи рожден ден на двете Герита, Диляна, Дани и Дариян! От здраве да не се отърват, майчина радост да бъдат!
  bouquet  bouquet  bouquetЧРД и на патерица на сладурите Лина, Сашко, Ивко и Ния, Ивет, Габи и всички, които съм пропуснала, евентуално...

Ние на 9-ти бяхме на консултация. Мишо е отслабнал с 50 г и вече тежи 9330 г, на ръст си е все още 76,5 см, и този застой малко ме притесни, макар че педито каза, че около годинката задържат. иначе от днес тотално спряхме АМ-а, заместих го с прясно мляко. Сега, като се прибера, ще видим каква е реакцията. Но десерти с мляко сме давали от месец-два, кисело даже по-отдавна. Пак тръгнахме на гимнастика от понеделник насам. Пак 2 седмици.... Миналата седмица ходихме на уши, нос и гърло в ИСУЛ. Според лекарката вероятно сме направили алергичен ринит, отключен след прекарана преди месец и половина хрема, която отдавна мина. От тогава до сега детето хърка, сумти, като диша, но се оказа, че няма трета сливица, няма и секрет в носа, та вероятно е алергия. Дупето продължава да си се зачервява. Мисля другата седмица да спра храната от кухнята и да видим дали готвенето на баба му ще ске отрази по същия начин. Ох, то не е една грижа... ooooh!Целувки на всички и болните да оздравяват! Hug Hug

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 18:34 от masha

# 52
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИЛЯНКА, ДВЕТЕ СЛАДКИ ГЕРИТА, ДАНИ И ДАРИАН !
НА МАМИТЕ

Дени, вече е добре устната на Кати, пак прилича на себе си  Simple Smile

Мони, добре дошла отново!  Hug Чакаме снимки на Миташки.

За мамите, които питаха за Софийския рожден ден, ще бъде на 25 ноември от 12.30ч. в Приказка без край http://prikazka.net/ . Капарирано е всичко, само чакам който иска да се организира да мине насам да уточним какво ще поръчваме от там. За подаръчета се разбрахме да са до 10лв май  newsm78

# 53
  • Отвъд алеята зад шкафа
zdraveite macki,pisha vi of telefon so v Borovec,ima wi-fi. Pozdravi
Chestit rojden den na malkite rojdenic!!!

# 54
Еееееех, Дени, ако беше от разходките.... досега щеше да му е пълна устата със зъби - на пръсти се броят дните в които не сме излизали откакто се е родил Гого  Grinning
Аз да се похваля - направих онази вкусотия с рулата   chef, но не успях да я снимам - ометоха я за отрицателно време Simple Smile Чудесно, лесно и мнооого вкусно!
Спокойна нощ! Hug

# 55
Петя, при теб настроението е разбираемо - нали скоро ще си ни рожденичка Mr. Green

Тъй де, тъй, ама имам чувството, че това моето е трап, а не дупка  Mr. Green

Мони, Моника веднага след сондажа направи страхотна хрема, в следствие на което окото й за отрицателно време възвърна стария си вид  Sick При едно от изсмукването на секрета от носа  с тръбичката, обаче, окото изхвърли обилен гноен секрет и край - оттогава е чисто   Peace Мина месец, но аз все още не мога да повярвам и се моля наистина да сме приключили с този проблем  Praynig

# 56
Честит рожден Ден на Геринцата, Дилянка и Дариян    bdbaloni Да растат здрави и усмихнати, Желая им много късмет!!!

Честито Първо зъбче на Гого  tooth

Маша, благодаря ти за инфото! Бай дъ уей Wink гледах те по време на пресконференциите и аз и се гордях, че такава умна и готена мама е част от нас  Hug

Петя, стискам ви палци всичко с Мони да  е ОК вече  newsm10

# 57
 newsm38ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРИ НА Роси74, ДИЛЯНА , ГЕРИ НА pepipetia И ДАРИЯН !!! newsm59 Tada
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, ЖИЗНЕРАДОСТНИ И СЛЪНЧЕВИ ДЕЦА !!
![/color] happy bd baloni happy bd

# 58
Честит рожден ден на Ния на Мерелин, Ивайло на Клюкарката, Ивет на Анита 1, Александър на Jenny_b, Габриела на Сhapelita, Лина на Ronja, Гергана на Роси74, Даниел на raqtime, Гергана на pepipetia, Диляна на Sbryny, Дариян на dima_dari!!! Много здраве, щастливо и безгрижно детство, да пораснат послушни и умни деца за радост на мама и тати!

# 59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРИ НА Роси74, ДИЛЯНА, ГЕРИ  НА pepipetia И ДАРИЯН! ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, ХУБАВИ И УМНИ! ДА СА РАДОСТ ЗА СЕМЕЙСТВАТА СИ! 

ЧЕСТИТО  ПЪРВО ЗЪБЧЕ НА ГОГО!

Общи условия

Активация на акаунт