Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една!!!

• 10 509
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРГАНА, ДАНИЕЛ, ГЕРГАНА,ДИЛЯНА И ДАРИЯН!!!на патерички ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, И МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕЦА.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ,ДИМАНА, НИКОЛА И ИВАНА!!!ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА.

Честит празник на семействата им:

Рагтайм, сигурно сме се виждали, аз редовно се разхождам из 6-ти, просто всичките ми приятелки са от там.
Мама Мони, понеже не видях някой да ти е отговорил за детската кухня в Люлин – централата се намира в 1-ви микрорайон в детска градина “Ябълкова градина”, а знам че всеки микрорайон си има пункт за раздаване на храната. Така че ако решиш, питай допълнително ще те упътим как става записването.
Дил, честито ви първо зъбче, нека следващите пробият без проблем.
Бубулина77, няма защо Hug

# 91
http://www.bgpetition.com/maichinstvo/index.html
Момичета аз се подписах на тази петиция относно размера от 190 лв на майчинството от догодина. Който иска нека се разпише а дали изобщо ще бъде прочетена от някой от висшестоящите е друга работа #Cussing out #2gunfire

# 92
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ,ДИМАНА, НИКОЛА И ИВАНА!!! БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА!!!

ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ИМ МАЙКИ

Дил, честито ви озъбване Mr. Green
Дени, аз потвърждавам менюто Peace А парички за храната трябва ли предварително да ти изпратим? А иначе напоследък нещо не съм много активна първо, защото движим сделката за апартамента, който искаме да си купим в МЛАДОСТ!!! и сега подадохме документите за встъпване в дълг и ми е едно притеснено. Второ - вече си мисля какви неща трябва да се оправят в новия апартамент и колко пари ще отидат по обзавеждане (дай Боже всичко да мине благополучно). Трето - имам недовършени работи около две дипломирания!!! Четвърто - Алекс от една седмица е много кисел, не спи добре вечер, трудно се храни и не ми дава секунда да седна пред компютъра.......Хайде да не ви отегчавам и да не се жалвам Sick Така, че с нетърпение очаквам общия РД и смятам там да изпусна парата, която се е насъбрала и да се забавляваме здраво - танци, пийване, едно-друго Mr. Green

Целувки на всички!!![/b]

# 93
http://www.bgpetition.com/maichinstvo/index.html
Момичета аз се подписах на тази петиция относно размера от 190 лв на майчинството от догодина. Който иска нека се разпише а дали изобщо ще бъде прочетена от някой от висшестоящите е друга работа #Cussing out #2gunfire

Подписах веднага! Peace

Верче - стискам палци всичко да е наред!!!  Hug

# 94
С петиция или не, управляващите са решили да вдигнат майчинството на 220 лв., или поне на 200 лв. Иначе в сегашния проектобюджет е заложено то да стане от 180 на 190 лв. Така гласуваха на първо четене днес бюджета на ДОО. Но, винаги между първо и второ четене има промени. А управляващите имат полза да го ударят на популизъм , и, след като мин.раб.заплата е 220, да изравнят с нея и обезщетението за отглеждане на дете от 10 месеца до 2 години. Снощи го обясних ясно в поста си, за който не е разбрал..... Бъдете сигурни, че ще стане.  Освен това днес в неофициален разговор между един настоящ и един бивш министър чух, че може и размерът на детските за догодина, който е замислен да стане 30 лв., да се повиши още, но нямам цифра.Peace

# 95
  • Плевен
Честит чожден ден на малките сладури Дани,Никола,Ивана и Димана newsm59  party002 Gift  party002 newsm59
Маша,много хубаво това за 220 лв майчинство,но детските и 50 лв да ги направят моето дете няма да види и стотинка,данъците ми ще отидат за някое циганче за съжаление.

# 96
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ, ДИМАНА, НИКОЛА И ИВАНА!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И БЕЗГРИЖНИ!!!

За прекрасните мами:
Дени, за менюто съм Peace. Много ми харесва Grinning. Писах ти и ЛС.
Сега се сещам да питам за подаръци - ще си разменяме ли, до колко лева...?
Верче, стискам палци всичко да е наред Praynig!
Маша, благодаря ти за информацията. Страхотна си! Hug
Дил, честито зъбче на Гого! Да излязат всички безпроблемно, да са здравички и белички.
Все си мисля, че сме и ние наред да се озъбим, ама ще видим. Забравих обаче да се похваля, че вече ходим Grinning. Та прощъпулникът ще го правим с рождения ден на 24 или 25, защото на моите родители им е малко трудно да идват от провинцията.

Мони, бързо оздравяване на Митето Peace. И на всички болничета! Praynig

Приятна вечер!
 Heart Eyes

# 97
здравейте и от мен-дано не сте ме забравили

честит празник на всички празнували и празнуващи днес рожденници и именици в ноемврийския отбор
httпp://www.dechica.com/gcards/images/1099564403bday14.jpg/img]

# 98
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУРКОВЦИ,КОИТО ПРАЗНУВАХА ВЧЕРА И ДНЕС

ДА СА ЖИВИ ,ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ В ЛУДОРИИТЕ СИ Party

МОМИЧЕТА-В ПОНЕДЕЛНИК Е КРАЙНИЯ СРОК ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА УТОЧНИМ МЕНЮ И ТОРТАТА ЗА РОЖДЕННИЯ ДЕН НА 25
МОЛЯ,КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ КЪМ 12.30-13.00 В "ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ"[/
b] Praynig Praynig Praynig[/color]

# 99

при нас всичко е по-старому
баткото е болен и се съмняват за шарка
дени менюто е подходящо-дано няма друг като мен в последния момент да дойде
за коя кухня в люлин  говорите
ина яде на закуска кисело мляко кус-кус или попара
ще ви прочета и тогава ще се включа пак
бързо оздравяване на болните
честити зъбчета и проходилидеца-да радват много майките си-ИНА  ХОДИ НО ПРЪщапулка още не сме правили-ще пиша скоро

# 100
 newsm59 newsm59 newsm59, на всички малки дечковци празнували досега.
И на тези, които ще празняват, че не знам кога пак ще се добера до компютър. 

Благодаря и за милите поздрави.  newsm38

Не съм ви забравила, но от известно време съм без компютър и дори в момента използвам, че сме на гости, за да поздравя рождениците.

Иначе Кали е добре. Има четири зъба и петия я тормози. Проходи, въпреки, че я помързява.
Когато се сдобия пак с компютър ще пиша повече.

# 101
newsm38ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАННИ, ДИМАНА, НИКОЛА И ИВАНА !!! nbirthday
ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ !  
bigdance2

добре дошла на новата мама ! приятни мигове в ноемврийската компания ! sohappy

Мама Мони, как е малкото момче ? дано се оправи бързо ! fingerscrossed

Дени4ка, подкрепям ти 100% решението !!! Peace

# 102
ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА!!!

Дени,
подкрепям менюто Peace

мама МОНИ, дано вече сте по-добре, редувай както вече са ти казали Панадол с Нурофен. Ако са ви изписали АБ гледай да не прекаляваш с антипиретиците. Можеш да изкъпеш детето в по-хладка водичка, това също ще смъкне Т, даже по-ефикасно. Аз екпериментирах с точно обратното - като Дани имаше 39.3 нищо не предприех, за да видя дали хомеопата ми ще се окаже прав и за да се уверя дали ОРГАНИЗМА САМ ще се пребори с проблема, дали сам ще регулира и Т. САМО дето ние бяхме със зачервено гърло, без налепи. Нямаше сополи, нямаше кашлица. Давах само гранулите - хомеопатичните..Дани беше с висока Т две нощи, на третия ден \и нощ\ вече му нямаше нищо. Shocked

ЧЕстито на проходилите и на новоозъбилите се.. Mr. Green На Дани упорито му расте предкътник долу -дясно
МАША, мерси за инфото, дълбоко в себе си вярвам, че и детските надбавки ще се вдигнат, за което естествено ние трябва да се погрижим.. SickЦунки на Мишон по дупишон  Joyи поздрав на неговата бабушка  bowuu

За РД.-то на 25 за съжаление няма да мога да дойда, имаме с мъжо ангажимент.

Лека и спокойна нощ на всички!

# 103
Честит Рожден ден на малките Димана, Дани, Никола и Ивана!!!
Да растат здрави и умни дечица, да носят само радост на своите родители! Simple Smile

Дени, супер е!!!  Peace

Дил, Честито оззъбване на годинка  Joy

Роси, и Лина не бе очарована от кус куса - аз го дадох чист, тя го дъвчеше де. Но тъй като бях направила малко количество пробно, имах и попара - в момента,който видя попарата, почна да плюе "звездички" наляво и надясно  Mr. Green

Гуги, да мине бързо устничката  Praynig Мони, да се оправяте и вие!!!

Горис, честита ви пещеходка Simple Smile

Добре дошла на новата мама  Hug

Момичета, утре ще е празника (по-големия) на Лина. Дано всичко мине добре - ще пиша как е минало.

Губят ми се много хора...ама те и в чата ги няма...затова.... Sick

# 104
Хелоу, от мен, в този късен час!!!

Първият ни рожден ден вече е история  Crazy!!!

Данни се държа подобаващо- дъвка пръсти и киселееше цял ден, май забелязах пробив на кучешки зъб долу в дясно, докато ревеше вън в количката (опитвах да го приспивам на слънце ама- тц)  ooooh!...
Поради наличието на известен брой баби, дядовци и пра- такива забравихме да спим следобед и за партито бяхме в "отлично" настроение...

Тъкмо като дойде реда на тортата, Данни реши, че му е време да дремне половин час, което идва да покаже, че детето ми е много своенравно и почти винаги прави нещата наопаки... ама си го обичаме с татито, ей!!!  Heart Eyes

Аз като една неврастенична майка, вече считах рождения ден за пропаднал, от гледна точка - радост за рожденника... обаче нещата взеха друг обрат, когато запалихме свещичката и пяхме "Happy Birthday" - Данни си оправи настроението за почти цял час и беше радост голяма!!!... И игране и мацане...

После пак стана киселяк и го качих до гаджето от 9тия етаж, където естествено се направи на много печен, и че всичко му е на 6... Майката на гаджето (и моя лубима приятелка) има рожден ден също днес, та то си беше естесвено продължение на партито, където моя милост яде и пи разни неща и Данни ми помагаше...

Горкият ми рожденник- пи бебешки нурофен и сега спинка, незнам докога... отивам и аз да спя, че главата ми бръмчи от умора...
Надявам се следващия път, да мине по гладко, да си кажа честно... планирам рожден ден и в щатско защото...

Общи условия

Активация на акаунт