Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните цветове на маршмелоуз бонбоните и къде могат да бъдат закупени?
Как мога да работя с маршмелоу бонбони и какви са алтернативите им?
Как се прави шоколадов крем?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните цветове на маршмелоуз бонбоните и къде могат да бъдат закупени?
-
Как мога да работя с маршмелоу бонбони и какви са алтернативите им?
-
Как се прави шоколадов крем?
-
Как мога да направя шоколадови рози?
-
Какви са алтернативите на подпорите за двуетажна торта?

Наистина много ми харесва,не мога да и се нагледам.Като истински цветята! 
Ами те са си супер,особенно ми харесва синьото-любим цвят! 

Понеже фурната ми е малка пека в гръгла или правоъгълна тава. Пека като разделям предварително сместа на три, защото нямам богат опит с рязането на блатове. Тортата е ФАНТАСТИЧНА на вкус. Всички, които я ядоха мислят, че вътре е с бял и кафяв течен шоколад. Кремът става превъзходен. Повечето хора я определят като "лека", но според мен, защото не са опитвали достатъчно торти 
но явно с други сухи млека стават провали, ще продължавам да взимам на Нестле, а и ще гледам да не прекалявам с правенето на торти с марципан
самия маргарин, който използвах също не беше много твърд.
мисля си, когато дойде момента за обръщане върху тортата, да сложа трансфера във фризера за малко и тогава да опитам да го отлепя
Сега ако кажеш, че и доларите си ги правила....
резултата .