Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 15

• 44 308
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Браво Наталина, тортата е прелестна... Честит ти рожденник- да ти е жив и здрав и многгго да те радва и кара да се усмихваш!  Hug

# 91
  • София
Natalyna, много сладурко се е получило! Честит ти рожденик   bouquet
Аз се каня да те питам - чешкият форум, който споменаваш понякога, има ли си нещо като нашата тема "Галерия торти", много ми е интересно да видя какво се прави там?

# 92
  • Пловдив
Natalyna, много сладък и сполучлив Гарфилд. Да ти е жив и здрав малкия рожденник. Да ви носи много радост   bouquet

# 93
  • Czech Republic
Мили момичета, благодаря за пожеланията за Сами и за хубавите думи! Гарфийлд е един от любимите му филми и се радвам че успях да го направя, така че да се познае, че е той Simple Smile Сам още не го е видял - сега чакаме гостите!  Mr. Green

# 94
Мале Наталина, ама той ще изскочи от снимката!!!!! #Crazy  bouquet Страхотна работа си свършила!!!!  bouquet

# 95
Нат, поздравления!Много е сладък, до сега не съм се сещала да го правя, обаче след като видях твоя ме хвана страх, дали ще стане поне малко добър колкото твоя...Ама той е като истински.Я сподели лапичките от марципан ли са или от смес и покрита с марципан?Още веднъж-поздравлени, очи не мога да откъсна от него!   bouquet  newsm44 Ти си нашата гордост! newsm44

Честит ти рожденник!Много да ви радва и да е винаги усмихнат!

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 23:31 от silrai

# 96
  • Банкя
natalina,желая ти много радост и щастие!
Много да те радва детето ти и да си има братче ако все още си няма Joy  bouquet

# 97
  • у дома
natalyna ЧъРъДъ на малкия-голям мъж   ura  и аз ще повторя думите на другите, тортата е станала страхотна, как ми се иска да можех да я видя по отблизо  Mr. Green

# 98
  • Czech Republic
Момичета още веднъж благодаря!   bouquet

Тортата е вече изядена заедно с тирамисуто, което правих. Всъщност главата на котака бе изпратена на племеницата и етърва ми, които са болни и не дойдоха. Сами беше на върха на щастието и това бе няй-голямата радост за мен!

silrai лапичките ги направих целите от млечен марципан - мъжа ми и синовете ми ги изядоха първи. Crazy

# 99
  • на брега на Дунав
Оооооо, Наталина нямам думи  .... колко е готин тоя котак  Shocked. То, че си майстор няма спор, но тая торта е повече от чудна. Ей, за тия дечица на всичко сме готови  Heart Eyes. Чудесна е наистина, да ти е живо и здраво детенцето и само радост да ти носи   bouquet  bouquet  bouquet
Banbinkamalinka пеперудките не съм ги правила аз. Правени са от истински биядисани птичи пера и после са наръсени с брокат. Тук ги продават по цветарските магазини, като декорация към букетите  Hug

# 100
  • У дома
Чудесни тортички отново!! Наталина пак е на ниво - ЧРД и от мен! Само да те радва малкия!

Ето и моята недовършена торта. Ще слагам още листа, но само, ако не заспя. Ако ли пък не - утре я нося така на колежката.

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 02:45 от Atalanta

# 101
Аталанта, прогреса във вида на тортите ти е направо невероятен!!! Браво на теб!!! Просто не мога да повярвам за колко кратко време в света на тортите успя да направиш такава торта, като тази, която си пуснала днес!!!
Станала е чудесна и съм 100% сигурна, че колежката ти ще с глътне граматиката!!!!
Браво!!!!  bouquet

# 102
Нат, да ти е жив и здрав рожденика, да му върви по вода!

Страхотен котак си измайсторила... накара ме да се размечтая за нещо хубаво и за моята щерка!
Аталанта, и твоите животинки са направо като живи! Голямо Браво!   smile3501 И ако си успяла да сложиш листа, да не забравиш да ни я покажеш пак! Апропо, установих, че е много спокойно да правиш торта посред нощите, но като закъсаш, няма кого да попиташ, зашото всички спят...  Laughing

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 09:16 от Сребърен облак

# 103
Ама то бива,бива,ама толкова красоти............. #Crazy
Привет на всички майсторки- вълшебници!!!
И аз като всички останали първо да ви поздравя за красотите,които правите.  bouquet  bouquet  bouquet
Следя темата с интерес,изчела съм почти всичко(ама незнам какво ми е влязло Joy,и вече реших да се запиша и да участвам и аз.
И ето моята торта,която е пробна.Не беше за никакав повод,просто опитах,да видя какво ще стане.

Имам много пропуски,но като за пръв път-това е! Confused
Следва поправително.... Wink

# 104
  • на странно място ......
Здравейте момичета, ето я и моята калинка! Не стана това което очаквах, но като за първи опит все пак постигнах някакъв успех, благодаря за което на МАГИ  Hug

Надявам се за следващият рожден ден да мога да се похваля с нещо по-добро!!!

Общи условия

Активация на акаунт