Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 15

• 44 250
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
  • Czech Republic
Честит рожден ден Меги!

Бъди винаги така отзивчива, помагаща и най-вече творяща красоти!
Желая ти много здраве, топлина в живота и успехи във всичко!

# 196
МЕГИ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

# 197
Честит Рожден Ден, МЕГИ и от мен! Жива, здрава и много щастлива!

# 198
  • на странно място ......
Меги, честит рожден ден, желая ти всичко най-добро и винаги най-красивите и вкусни кулинарни изненади да са твои

# 199
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕДНА ОТ ВЪЛШЕБНИЦИТЕ В ТАЗИ ТЕМА!!!
Много щастие, здраве и постигнати мечти!

# 200
  • София/Сливен
Много, много ви благодаря, момичета! Обичам ви!  Hug

# 201
Меги, Честит рожден ден!
Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!

Корни къде се загуби, мила, хайде издай тайната на фантастичната тортичка?  Party

# 202
  • Варна, морето и сините вълни!
Меги, честит Рожден Ден! Много здраве и късмет!

Честит имен ден на Катето на Облачето и на всички Катета!
По  - късно ще си покажа тортата  Mr. Green

# 203
  • на брега на Дунав
Меги да ти е честит празника и от мен Hug. Пожелава ти винаги животът ти да е изпълнен с много , много любов!

Аталанта, ама си скромна, за какво стигане говориш ти за мойта торта, ами я виж ти каква красота си сътворила  Shocked невероятна е и с тия цветове  млечните супер е  Hug.
dianapak и твоята тортичка е много нежна и красива. Браво момичета!
Благодаря ви момичета за пожеланията за майка ми и за отзивите за тортичката.  Hug Извинявам се, че не съм ви отговорила на въпросите до сега, но нямах възможност понеже  бях извън  града.
Значи ще се опитам да ви отговоря на всички въпроси. Белия цвят на покритието не е от млечен марципан, всъщност е готова бавносъхнеща моделираща маса, с която който е работил знае, че се работи много лесно и всичко става от раз. За 'повдигнатото', то се роди малко в движение  Joy, друга беше идеята ама ...  JoyЗначи повдигнах леко и като видях резултата ми хареса  и се сетих, че съм виждала че подпират с клечки за зъби и така направих и аз. Сложиш две клечки и на тях сложих по едно цветенце да не се виждат  Mr. Green . Цветенцата тия еднаквите са от комплекта на уилтон за цветята, този за който Меги пише няколко пъти вече  Hug. Другите цветя са правени пак от готова маса, но бързосъхнеща и са боядисани после с боички за сладки разтворени в малко ракийка  Joy. Ами това е. Незнам дали не съм пропуснала нещо  newsm78

# 204
  • на брега на Дунав
Мимка, да ти е честита и твоята именничка, и на Облачето също. Много здраве и късмет пожелавам на дечицата ви  Hug

Красиви цветя, за двете красиви цветенца  Hug

# 205
  • Варна, морето и сините вълни!
Да са живи и здрави Катетата!

Черпя за моето Кате Пате bowuu Нямах никакво време за нейния празник Embarassed
Това спретнах набързо.Надявам се за рожденния и ден да се реваниширам Grinning

# 206
OO Честит рожден ден, Меги! Да си жива и здрава и много обичана! Много съм се учила от теб. Благодаря ти от все сърце за отзивчивостта!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Ето и еднa тортичка за чрд на моята дъщеря прeди седмица!
http://images20.snimka.bg/004571669.jpg
http://images20.snimka.bg/004571672.jpg

# 207
  • София
Момичета, едно въпросче от мен-имам поръчка за торта замък от дъщеря ми за рождения и ден, искам да направя кули от вафлени фунийки, но по това време на годината не се сещам от къде мога да купя. Ако някоя от вас е виждала или има идея къде мога да намеря, моля да пише. Praynig  bouquet

# 208
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕГИ! Желая ти много здраве и щастие!

# 209
Момичета, едно въпросче от мен-имам поръчка за торта замък от дъщеря ми за рождения и ден, искам да направя кули от вафлени фунийки, но по това време на годината не се сещам от къде мога да купя. Ако някоя от вас е виждала или има идея къде мога да намеря, моля да пише. Praynig  bouquet

Днес видях в магазина в кв.Редута в София.

Момичета, днес ходих до този магазин, има комплекта на Уилтън, ама аз не си го купих. Взех си други формички, купих и моделираща маса. Само че жената в магазина ми каза че става само за чаршафи, но не и за фигурки.

Та въпрос - има ли начин да стане на фигурки? Толкова ли е зле? Ще направя експеримент, ама да питам има ли начин да се подобри. Нишесте или пудра захар да добавя?

И другото въпросче - там боичките са между 19-22лв. Някой иска ли да се комбинираме и да си ги разделим? Нямам толкова възможности...

Общи условия

Активация на акаунт