Отговори
# 135
  • в илюзия
Здравейте на всички . Добре дошли на новит мами.  Hug
Завърнах се. Аз също усещам беба над левия яйчник , но ми се случи само два пъти. Crossing Arms
Иначе да ви се оплача два дни много ме боли ниско корема ама целия. Направо се побърках , сега пия папаверина и се надявам нищо да ми няма. Дали е от пътуването? Thinking
Вие как сте добре ли сте.
За кръвната група аз съм отрицателна , а пък приятеля ми още не се е изследвал. Страх го било. Mr. Green Mr. Green Mr. GreenАма трябва.

# 136
честити ритничета  bouquet,мен ме почнаха от 16-тата и не се спира.особенно като хапна Grinning.аз също незнам таткото коя кръвна група е-трябва ли задължително newsm78

# 137
  • в илюзия
ася20 на мен АГто ми каза , че като вляза да раждам освен с всички други кокументи трябва да нося и документ с кръвната група на таткото.

# 138
За количката на Чиполино (Пуки) и ние май н анея се спряхме.но следващия път като посетя някой магазин ще трябва да я поразгледам дали наистина е много тясна newsm78
Тясна е, но пък ако се случи да е здрава като на моята приятелка, се използва и като зимна и като лятна. А другите, които ги пишат, че са комбинирани стават само за зимата, а лятото си купуваш лятна. Поне така направиха моите познати. Купиха си летни, защото самите колички бяха много тежки и тромави. А повярвайте ми това никак не е удобно когато я буташ.

# 139
Здравейте, абе аз че не съм в час с количките-не съм, ама нали затова сте вие тук Embarassed Та вие какви колички ще купувате? Виждам, че се споменават марки и аз ги разглеждам, но летни ли са, зимни ли......по пътя на мойта логика, бебетата като се родят април и то по-рано от май май няма да се извеждат, та лятната направо върши ли работа????? А аз мисля да не взимам комбинирана, че до зимата знам ли го колко тюфлече ще стане това дете-моята приятелка роди скоро и си взеха комбинирана, ама като гледам с каква скорост расте туй бебе....много ме съмнява, че ще се побере в тоз летен кош!!!!

# 140
  • София
Здравейте Simple Smile

При мен нищо ново, снощи бяхме на гости и днес се поразходихме малко нищо, че беше гадно времето Simple Smile Беше супер Simple Smile

Моята кръвна група е А+ и док не ми казвала за сега че и мъжа ми трябва да се изследва, т.е. да си знае кръвната група де Simple Smile Ама ще я питам

За количките аз също съм си харесала Пуки на Чиполино, само хубави неща чувам за този модел и мисля, че нея ще вземем. Пък това че на една количка й е се случило нещо не означава задължително че всички са такива, късмет...

Е има време за количка но мисля да е тази, само че аз съм си харесала модела дето е в сиво и розово, само дано ми се сбъдне мечтата да е момиченце Simple Smile

Хубава и спокойна вечер на всички Simple Smile

# 141
Много пишете  Grinning
Мен си ме боли корема. Д-рътне можа да определи от какво може да са и каза, като ме заболи да лягам.
Тея дни не съм се натоварвала и не ме е болял.
В четвъртък не можа да види и пола, понеже бебето стисна краката, обърна се и заспа.  Joy
Иначе рита здраво.
Аз пълнея с пълни сили.  #Crazy
Ама...ще му мисля после  Rolling Eyes

# 142
добро утро Grinning
най накрая тази сутрин бебо направи една доста дълга серия от ритничета.много съм щастлива Joyвикнах каката и тя го усети,но докато извикаме и таткото и си сложи ръката на корема ми и то спря.най накрая, по едно време си мислех ,че съм голям дебил.
за килограмите вече ме е срам да кажа-почти девет.не знам как има някои жени ,че за цялата бременност качват толкова.
момичета толкова много ми се пуши ,че незнам дали ще издържа да не почна да пуша по една ,две.с който говоря всеки казва ,че стреса е по -голям.а аз мисля почти денонощно за цигари и завиждам на всеки ,който може да си запали когато поиска Close

# 143
Сега се връщам от болницата. Там ми взеха кръв и урина за изследвания. Цялата се върнах мокра, а бях с чадър.
Който не  му се налага да не излиза, че страшно навън. Е поне в Пловдив.
Приятен ден на всички!
Пожелавам ви много ритничета днес.
А на себеси пожелавам дано днешния ден не е като вчерашния, че няма да издържа психически /аз си знам какво/!

# 144
Добро утро момичета и от мен! Включвам се сега, нали нямам нет още в къщи. Боли ме корема цял уикенд. Тази сутрин се събудих и ми изглеждаше твърд....и някакви спазми усетих ниско долу - дали са контракции били? Бебето го усещам малко по.високо. Вече не знам какво да кажа Thinkingвсе нещо ме боли.....Не мога спокойно да се порадвам на бебето от притеснения и мисли....Станах сутринта и пих но-шпа и магнерот, ако са контракции. Друго досеа не са ми изписвали. На вас? Лек ден, мами!

# 145
Мirror, миналия понеделник ми правиха амниоцентеза и получих контракции същия ден вечерта и следващите няколко дни. Сега съм на но-шпа и магне В6 3х2 от всяко. Обади се на гинеколога ти да ти определи точна доза от магнерот-а! Успех!

# 146
  • София
Добро утро

И мен тия дне все нещо ме боли, ниско долу и аз много се притеснявам. Добре че утре съм на ФМ та да се успокоя. На моменти болката е доста силна, ама втвърдявания нямам или поне не усещам........

За цигарите КРИСИ и аз съм така колкото повече се мъча да не пуша толкова повече ми се пуши, а и без това в последната седмица направо умирам за цигари, като наркоман.......незнам как ще се преборя с тях  Confused

Аз съм много радостна че пак вали сняг Simple SmileSimple SmileSimple Smile Сега отивам да уча, защото към обяд съм на козметик Simple Smile

Приятен и усмихнат ден на всички

# 147
Ох момичета помагайте-кажете някой добър зъболекар във Варна, че снощи не съм спала заради един зъб... Cry все се надявах да се размина, ама май няма да стане моята работа!!!!

# 148
  • варна
Здравейте!На мен днес ми тръгна ужасно деня,дано не е цяла седмица така!
На всички усетили мъниците-честито! Hug
Емма,аз ходя при Радка Лилова в Първа частна стомат-я,била е детски стоматолог и е наблюдавала бременни.Ако искаш мога да намеря телефона й

# 149
  • Варна
Aquariel - и аз съм А положителна. Въобще не знаех, че е рядко срещана група. Досега не ми е преливана кръв и за първи път чувам на положителен резус да се прелива отрицателен. Доколкото всички знаем, трябва да се прелее точно същата кръвна група и резус. Моето изследване за кръвна група си го правих преди 11 г за първата бременност, но си загубих картончето. Сега никой не се притеснява от това и само ме питат за кр.група, не са споменали, че трябва пак да си правя изследване за кръвна група. Ами ако им кажа невярна група, как ще разберат? 

Общи условия

Активация на акаунт