Отговори
# 120
  • Пловдив
Привет на новоприсъединилите се в отбора мами!!!  bouquet
Бибобибо, Гери вече ти е писала, но да се включа и аз - отрицателен резултат е супер! И аз правих това изследване и първите резултати бяха като при теб  Wink Сега предстои още едно в 28-ма г.с.
Пепи, съжалявам за калпавия ти ден!  Hug Сподели какво е било возилото, та да знаем, че не е от най-издръжливите  Crazy
Хубав следобед на всички!  Hug

# 121
Возилото /количката/ е Чиполино модел Пуки.

Имам една позната, която е със същата количка и е много доволна от нея. Изобщо не и е правела проблеми, но моята ...

# 122
  • Пловдив
Мерси за инфото. Това е единия от воделите, дето и аз съм харесала  Rolling Eyes Сега се замислям...Другият е Форца /не само заради името  Joy/.

# 123
Привет  Hug

hrisi-pisi, Lara, благодаря ви за отговорите. Разбира се, че и мъжо ще се изследва, дори днес вече го направи, сега чакаме резултатите. Аз се притеснявам от това, че имам един спонтанен аборт в седма седмица началото на тази година, и тогава никой не се сети да ме пита какъв резус фактор съм и че при втора бременност може да има проблем. Тогава не си бях правила никакви изследвания и не знаех, че съм отрицателен.
Сега стискаме палци и мъжо да е отрицателен.

# 124
Момичета аз искам да ви се похваля Party Тази сутрин мъжа ми ме събуди рано,рано-в 8.Излежавах си се в леглото и какво да усетя-някакви побутвания в дясно от пъпа.............сложих ръка и за мое учудване се повториха след 5 мин. Laughing Два последователни ритника,успях и таткото да викна и той да усети.вече съм сигурна,че не са нито червата ми нито нещо друго,а си е бебето.Ритничетата продължиха около половин час и досега затишие..........Много се радвам,че вече го усещам.Понеже ми бяха казали когато го усетя за пръв път да броя 4 месеца ии 15 дни и на получената дата ще родя.Така и направих Peace Падна се 04.04 ,а моят термин по принцип е на 06.04
Това е новото при нас засега Rolling Eyes
За количката на Чиполино (Пуки) и ние май н анея се спряхме.но следващия път като посетя някой магазин ще трябва да я поразгледам дали наистина е много тясна newsm78

# 125
Здравейте момичета! Не бях писала няколко дни и сте напреднали доста! Аз още не усещам бебо,но ми е първо раждане и затова е нормално! Но вече нямам търпение да го усетя! newsm78
  иначе бебо е по-едър с една седмица и засега розовият щъркел се потвърждава,което адски много ме радва! newsm74

# 126
Искам да ви питам нещо, аз съм кръвна група А, Rh- положителен, обаче лекаря ми каза недай си Боже при преливане се прелива Rh отрицателен, а кръвта като дарител се приема е като Rh положителен, така пише и на бележката с кръвната ми група, която ти дават като си правиш изследвания. Мислите ли че се налагат някакви изследвания. Доки каза че съм много рядка кръвна група и е виждал още само едно момиче със същата  newsm78
sisee честити ритничета  Hug

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 17:14 от Aquariel

# 127
  • Някъде на път....
Момичета, усетих бебето!  newsm44
Беше преди 2 вечери, както си лежах и усетих приплъзване в долната част на корема! Чувството е невероятно!  Peace

# 128
Aquariel  нищо не става ясно- с положит. или отриц. резус-фактор си? Аз мисля че при преливане се съобразяват не само с кр. група, а и с резус-фактора!

# 129
Точно вени, аз съм А +, но ако трябва на мен самата да ми приливат кръв тя трябва да е А-, ако аз съм дарител се приема пак А+, просто трябва да ми се прелива отрицателен Rh, за това се чудя, след като съм такава рядка група, дали са нужни допълнителни изследвания и тн, така пише на картона ми и лекаря ми каза че е супер опасно ако ми прилеят А+ мога да стане фатална грешка.наистина е объркващо #Crazy С две думи резуса ми е положителен , но при преливане  на кръв трявба да ми се прелива отрицателен.

# 130
  • Пловдив
Акварел, не съм чувала досега за такъв случай на положитлен резус и необходимост от преиване на отрицателен  Rolling Eyes Ще поразпитам дофторите наоколо, ако знаят нещо...Най-добре е всички около теб и лекярите също да знаят какво са ти казали, за да се съобразят.  Rolling Eyes
Бибобибо - и аз съм така - един мисед през пролетта в 6 г.с. Мъжът ми е и положителен резус, но, слава Богу, досега не съм развила антитела. При миседа, когато питах Док, той ми каза, че е твърде рано, за да има проблим и антителата. Така, че не се притеснявай, дори мъжът ти да е с различен резус!  Peace Hug
Честито на Сиси и и Т.Илиева за прерасните нови усещания!   bouquet

# 131
Lara именно и доки каза че е много рядко срещано, ама и той не се е объркал защото са ми го написали от лабораторията където си правих кръвните, абе  пази Боже да се наложи нещо такова, а за докторите то е ясно, всички ще знаят, това е първтото нещо което мисля да им кажа, смисъл за родилното и тн, макар че те ще го видят от документите, ама някои път има грешки и недоглеждания, абе страшна работа.  Wink

# 132
hrisi-pisi къде ходиш на йога и водна гимнастика?

Aquariel ето линкчета за гимнастиката и йогата:

http://www.vodna-aerobika.com/

http://www.natalyoga.net/

А за кръвната група според мен няма за какво да се притесняваш. Опасността е при отрицателен RH, независимо от това че ти е рядка групата.

Поздрави!

# 133
hrisi-pisi мерси за линкчетата и за успокоението  newsm51

# 134

Общи условия

Активация на акаунт