Отговори
# 105
Току-що по Новините на НОВА ТВ видях кратък репортаж за протестната петиция на майките(,която ние тук също подписахме и подкрепихме)!!!Това е добър знак,не мислите ли?! PeaceХайде да ни е на късмет!  bouquet

# 106
СЪНИ,през 9-те мес.както и 45 дни преди термин ще вземаш не по малко от мин.раб.заплата,която ще е 220 за 2008 г.след това 190 до 2 г.ако не решат нещо друго.

Рера много е неприятно това което си преживяла,но дано да си останеш само с това.

Майчинството може да се прехвърли и на дядо,доколкото знам.

# 107
 Здравейте момичета,
Реших и аз да се включа. Терминът ми е на 17 април, на 30 г. съм и съм бременна за първи път.
Докторът каза, че ще бъде момче. Вече го усещам редовно и съм много щастлива. Желая на всички лека и успешна бременност! Joy

# 108
Здравейте момичета,
Реших и аз да се включа. Терминът ми е на 17 април, на 30 г. съм и съм бременна за първи път.
Докторът каза, че ще бъде момче. Вече го усещам редовно и съм много щастлива. Желая на всички лека и успешна бременност! Joy

добре дошла  bouquet.сложи си линийка да се орентираме коя седмица си Peace.аз цял ден пишам,ама през 5 мин.-какво ми става днеска ooooh!.????????лека вечер.

# 109
Добре дошла Неди....  bouquet

# 110
Ася и аз съм така от 2 дни...и ме стяга нещо отдоло....дано не е шийката на матката,с първото ми правиха серклаж... newsm78

# 111
Здравейте  Hug

Аз се позагубих малко. Изкарах едно ентеровирусче тази седмица, но вече съм добре. Първия ден реших, че и моя ред за повръщане е дошъл. Но в последствие се оказа вирус.
На всичкото отгоре компа ни се развали и цяла седмица в къщи без нет, ужас, пълна скука. Но вече имаме комп и сега какво четене ще паднееее. Ама вие момичета какво правите, хич не се шегувате с това писане.
Аз вчера бях на преглед, пуснаха ми и поредните изследвания. За мое учудване хемоглобина ми е супер - 120. Направиха ми и изследване за Rh - антитела, нали съм отрицателен. Току що си проверих резултата по интернет, и пише само отрицателен. Това добре ли е? Аз в понеделник ще се обадя на док да питам, но ми се искаше някой до тогава да ме успокои  Embarassed
Утре сме се наканили да отидем в Цибалаб да боцнат и милото за кръвна група и Rh, но се чудя при този резултат от изследването дали има смисъл.
Това е от мен засега.
Сладки сънища

# 112
добро утро.още ви няма,май спинкате Mr. Green.мъжо се върна тази нощ и аз съм най-щастливата Joy-днес ще му ударим разходки.......айде до после

# 113
  • Русе
Добро утро и от мен  Hug !!!
Тука сме бе ася20  Laughing .Аз от четири дена съм почивка,но немога да спя до късно  Sad .Вечер ми се доспива рано,и сутрин рано се наспивам съответно.Нещо ми се разбута режима много.Може би защото миналата седмица работех първа смяна  Sad .Това е от мен за сега.Ще мина по късно да ви прочета  Wink .

# 114
Добро утро мамчета Hug
Как сте днес? Ние вчера цял ден със свекитата и мъжо сме правили ремонт в новата квартира, то аз нищо не правих само с една метличка замитах там където сваляха тапети, ама тя беше много малка и от сгъването ме заболя корем, така че и това не го правих много много. Само се мотах, и ходих с мъжо до Практикер и Мосю Бриколаж, за материали. И пак се уморих без нищо да правя толкова.Иначе добре става апартаментчето, тъкмо за бебо ще  е супер добре, тъй като е само южно изложение и е много удобен като разположение.Имаме си и Северния парк до нас за разходки. Flutter
За разлика от миналата седмица в която повръщах доста сутрин и ми беше зле по цял ден, от петък се чувствам по-добре, не съм и повръщала почивните дни, дано се задържа така  Praynig
Аз се отчетох, вие как сте днес Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 11:17 от Aquariel

# 115
аз искам да се похваля ,че от както съм станала нямам тия втвърдявания на корема.явно но шпато си е свършило работата.иначе от няколко дни насам до това време имах по 4,5пъти такива втвърдявания и те са обикновенно до обят ,а следобят много рядко.мисля да го пия още два дни/3пъти по 1/ и после ще го спра и ако се получат пак тия контракции ще ходя на лекар.
ако има някое момиче да е пило но шпа за такъв проблем нека сподели колко време го е пила и след спирането му какво е положението.

# 116
аз искам да се похваля ,че от както съм станала нямам тия втвърдявания на корема.явно но шпато си е свършило работата.иначе от няколко дни насам до това време имах по 4,5пъти такива втвърдявания и те са обикновенно до обят ,а следобят много рядко.мисля да го пия още два дни/3пъти по 1/ и после ще го спра и ако се получат пак тия контракции ще ходя на лекар.
ако има някое момиче да е пило но шпа за такъв проблем нека сподели колко време го е пила и след спирането му какво е положението.
Аз имах контракции преди известно време.Док ми изписа утрогестан 2 пъти по 1 и но шпа 3 пъти по 2 за една седмица.Още на втория ден ми спряха контракциите и тогава нямам.

# 117
  • Временно
Аз нямам това втвърдяване за което говорите,но отвреме на време получавам тежест в корема,предимно вечер.Казах на док,тя ми предписа прахче-Диаспорал,което всъщност е магнезий на прах.А магнезия се пие за контракции. newsm78Освен това от около 2-3 седмици имам разстройство,но си ходя до тоалетна по 1 или 2 пъти дневно.Не знам това дали е притеснително.Имам час при доки чак на 4.12.До тогава колко въпроси ли ще събера още към нея.

# 118
Здравейте  Hug

Направиха ми и изследване за Rh - антитела, нали съм отрицателен. Току що си проверих резултата по интернет, и пише само отрицателен. Това добре ли е? Аз в понеделник ще се обадя на док да питам, но ми се искаше някой до тогава да ме успокои  Embarassed
Утре сме се наканили да отидем в Цибалаб да боцнат и милото за кръвна група и Rh, но се чудя при този резултат от изследването дали има смисъл.

Bibobibo, разбира се, че е важно и мъжа ти да си направи изследвания и да се види дали и той не е с отрицателен RH. Tова ще е най-безболезния и перфектен вариант, но си е и доста рядко срещан. Иначе е супер изследването ти, защото не си развила антитела  Hug Ако ти е първо бебче, като цяло изобщо няма за какво да се притесняваш, само знай, че 72 часа след раждането трябва да ти бият една инжекция, която те предпазва при следващите бременности.

Дано те успокоих! BTW аз имам същия проблем, но при мен е сигурно, че е проблем, защото мъжо е положителен.

Иначе аз имам и малко проблеми с контракциите - засега нямам втвърдявания, само режещи болки долу. Пия Магнерот - 2 пъти на ден по 2, а ако мн. ме заболи и но шпа.

Иначе и аз усетих бебоооо Simple Smile))

И последно - бях на йога за бременни и беше супер! Освен упражнения те учат да общуваш с бебето и да му внушаваш прекрасни неща. Аз лично съм очарована. Ще продължа и на водната гимнастика да си ходя.

Прекрасен следобед на всички мами!

# 119
hrisi-pisi къде ходиш на йога и водна гимнастика?
Момичета кажете според вас примърдвания точно над левия яйчник и над "венерения хълм" може ли да са ритничета че вече ту съм сигурна че е беб ту се съмнявам, ама всеки ден си ги усещам най-вече там , рядко по-нагоре ама пак отляво newsm78

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 15:13 от Aquariel

Общи условия

Активация на акаунт